Córeczka mi opowiada, jak przyjechała do niej koleżanka z Krakowa:
— Poszłyśmy na kawę, a potem czilowałyśmy na kładce.
— Na jakiej znowu kładce?
— Nooo tej za dwieście milionów.
@los powiedział(a):
Kladka za 154 mln, barak za 700 mln
O, czyli była renegocjacja ceny z przetargu, bo Budimex wygrał proponując 120 mln. Po wygranej miałem informacje od jednego narodowca z finansow z Budimexu, że wtedy tak pędziły ceny surowców, że dla nich się ta stawka stala nieopłacalna i będą ja musieli renegocjować. Więc brawa dla Budimexu że postawili n swoim.
Gdyby nie komentarze kolegów do zdjęcia prezia Warszawy ozdabiającego pierniczki bym nie wiedział co w tym memicznego. Się poczułem jak na wystawie sztuki konceptualnej, gdzie odwiedzajacy przychodzi niezorientowany, oglada jakieś nijakie zdjęcia, a dopeiro potem mu zostaje wytłumaczone co w tym istotnego, jaką historię zawiera zdjęcia i żeby się jeszcze raz im przyjrzał. Aż bym się chciał czymś podobnym odwdzięczyć.
Komentarz
Tak trzeba żyć:
Kladka za 154 mln, barak za 700 mln
Córeczka mi opowiada, jak przyjechała do niej koleżanka z Krakowa:
— Poszłyśmy na kawę, a potem czilowałyśmy na kładce.
— Na jakiej znowu kładce?
— Nooo tej za dwieście milionów.
Sieg?
O, czyli była renegocjacja ceny z przetargu, bo Budimex wygrał proponując 120 mln. Po wygranej miałem informacje od jednego narodowca z finansow z Budimexu, że wtedy tak pędziły ceny surowców, że dla nich się ta stawka stala nieopłacalna i będą ja musieli renegocjować. Więc brawa dla Budimexu że postawili n swoim.
Sieg Heil ma tutej sens, ale wątpię.
👣
🐾
🐾
te hajlowanie odbywa się nawet dość wysoko
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hubertus_Heil
WP (co jest skrótem od wirtualna Polska) ubolewa:
Kto to widział, żeby w republice szparagowej było jakieś prawo, a już zwłaszcza dla pisowców? Może jeszcze Konstytucja?
Republika szparagowa! C'est formidable!
Pas du tout. Cela me monte à la gorge, j'en ai assez.
Przy czym to nie fotomontaż.
Swój do swego po swoje.
Jak mawiał mój ojciec „debil manualny”
Zdjęcie sugeruje słabą motorykę.
Podobny efekt jak skaczący Qń ;-)
Źle na to patrzycie. Oni wiedzą, że 2/3 osób z polskim paszportem zdolnych do głosiowania to debile, to robią kampanię dla debili.
Mnie mdli, jak na to patrzę, ale jak on musi cierpieć, że odwala pokazówę dla kretynów.
Chyba że sam kretyn.
Dokładnie. Swój do swego po swoje.
analfabeta wtórny. Coraz więcej takich na terytorium Bugodrza
goguś patrzy na swoich wyborców
Wypisz - wymaluj, żigolak.
I on, z taką fizis pcha się do prezydentury... Lustra nie ma czy co?
Zero charakteru na tym obliczu.
Ogląda swe odbicie w polactwie.
Gdyby nie komentarze kolegów do zdjęcia prezia Warszawy ozdabiającego pierniczki bym nie wiedział co w tym memicznego. Się poczułem jak na wystawie sztuki konceptualnej, gdzie odwiedzajacy przychodzi niezorientowany, oglada jakieś nijakie zdjęcia, a dopeiro potem mu zostaje wytłumaczone co w tym istotnego, jaką historię zawiera zdjęcia i żeby się jeszcze raz im przyjrzał. Aż bym się chciał czymś podobnym odwdzięczyć.
Wygląda na naćpanego czymś.
To wygląda na zdjęcie przerobione tak, by przypominał Jima Carreya w filmie "Głupi i głupszy".
A może przerobione są te zdjęcia, na których tak nie wygląda?