Tak bokotematycznie - a co sądzicie o Krzysztofie Wojczalu (jak już gdzieś była dyskusja to dajcie linkę).
Jak dla mnie w ost. dniach poza chłopakami z Nowego Ładu najbardziej rozsądny i wiarygodny komentator.
@porys powiedział(a):
Tak bokotematycznie - a co sądzicie o Krzysztofie Wojczalu (jak już gdzieś była dyskusja to dajcie linkę).
Jak dla mnie w ost. dniach poza chłopakami z Nowego Ładu najbardziej rozsądny i wiarygodny komentator.
Dla mnie ok, tylko mógłby poćwiczyć lapidarność stylu.
Na przeglądarce w prawym górnym rogu jest lupka i jak się tam wbije "wojczal" to kilka linków wyskakuje.
Odnośnie pojęć bazowych w stylu 'drabiny eskalacyjnej' to będę Bartosiaka bronił, bo w swej pierwotnej fazie miał bardzo inspirujące dla 'wszystkich' podejście.
Wojczal bywa morderczy w swej postaci poematu dygresyjnego, pod względem tego nieumiarkowania w dygresyjnych kontekstach oraz cyzelowaniem detali wątków pobocznych bardzo mi Marka Budzisza przypomina. Natomiast jest bardzo inspirujący.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
1. Odnośnie pojęć bazowych w stylu 'drabiny eskalacyjnej' to będę Bartosiaka bronił, bo w swej pierwotnej fazie miał bardzo inspirujące dla 'wszystkich' podejście.
2. Wojczal bywa morderczy w swej postaci poematu dygresyjnego, pod względem tego nieumiarkowania w dygresyjnych kontekstach oraz cyzelowaniem detali wątków pobocznych bardzo mi Marka Budzisza przypomina. Natomiast jest bardzo inspirujący.
Budzisz mówi powoli, da się go słuchać na tempie x2 na youtube na słuchawkach, z Wojczalem już gorzej.
Komentarz
/.../
Gdzie on postulował brak czołgów?
Dla mnie ok, tylko mógłby poćwiczyć lapidarność stylu.
Na przeglądarce w prawym górnym rogu jest lupka i jak się tam wbije "wojczal" to kilka linków wyskakuje.
Budzisz mówi powoli, da się go słuchać na tempie x2 na youtube na słuchawkach, z Wojczalem już gorzej.
kto wejdzie na filmik z 15 min i lapidarną opowieścią?
mam stare i nowe ksiązki kucharskie
na nowych 2 strony - jeden przepis
w starych z 15 do 20 na jednej stronie
Bartosiak trafia pod strzechy
Rozmowy w dresie
...brrrr te ej-aje już przesadzają