Jeśli kolega ma ekskluzywny dostęp do statystyk przekręceń sądów przez powodów z podziałem na płeć to gratuluję, bo ja faktycznie takowego nie posiadam.
Jestto prawda. Żona zrobiła dla wnusi piękny sweterek. Wnusia jest zachwycona. Ktoś zauważył, spytał czyja to produkcja, czy można taki zamówić.
— Nie stać ich - padła odpowiedź.
@los powiedział(a):
Dlaczego ten pan występował w piżamie i szlafroku?
No nie wiem. Taka moda w tej Kalifornii wtedy najwidoczniej była. Jedno jest pewne, widząc takie osobliwości w swoim pudle zwanym tv, tajsze radzianie z Kremla, z Lonią jako pierwszym, niechybnie pokładali się ze śmiechu
Komentarz
Tak się przypadkiem składa, że z nas dwóch to ja mam większą wiedzę w tych sprawach.
Jeśli kolega ma ekskluzywny dostęp do statystyk przekręceń sądów przez powodów z podziałem na płeć to gratuluję, bo ja faktycznie takowego nie posiadam.
Przy czym nie mam żadnego interesu, by kogokolwiek w tym temacie przekonywać - żeby było jasne.
Te kijki to se Doneg wzioł żeby co?
Krzywdę se zrobić?
Widziałem jego fotkę o kulach z ortezą, to w związku z nartami?
No nie dziwię się....
Humbug w Międzyzdrojach!
Eeee widać że bakłażan
E czytam, że już go zwolnili za kaucją. Ale narozrabiał, więc szykują ekstradycję na Atlantyk.
Mama i syn. Zdjęcia dzieli 43 lata.

Ktoś znany?
Piękna kobieta
Naśmiewają się z francuskiej części nazwiska
Blokada dźwi z kamienia. 129 pln.
A ile kosztuje w wersji DIY?
Nie znacie się na krafcie
facet i kuchnia na fb
dał RT
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1199029191590298&set=a.241067400719820&cft[0]=AZUiR0jl7HQGGZ2csRj_8Sxo4HkP80IiuSZfyaLdi4y55zY9ZokvBmyI5T7lqjxKltvmZXK3UaPsg2JCyVfbYFWlmJwHR3-0SbwPL_-A3NE-VXAzh6ty7xY6fpBjIJP225PoOUTe0neXNKlXeeLpH2l_Sx15Y0KqRDoEVTleheBuuJJfE9WfymFFpmA9Xxh4PPQ&tn=EH-R
If you're going to San Francisco...
Zależy od przyjętej stawki godzinowej.
To jest możliwe w San Francisco, gdzie kwiaty kwitną cały rok. Gdyby więdły- ten ogród byłby nieopłacalny, musieliby zatrudniać ekipy ogrodników.
Jestto prawda. Żona zrobiła dla wnusi piękny sweterek. Wnusia jest zachwycona. Ktoś zauważył, spytał czyja to produkcja, czy można taki zamówić.
— Nie stać ich - padła odpowiedź.
Świeżutkie zdjątko prosto z google maps:
https://www.google.com/maps/@37.8023114,-122.4178866,3a,20.9y,245.66h,96.93t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipP5cF9uEwZks3pv9DdCpXNFCWHHoyWLQm4-5AHX!2e10!3e11!6shttps://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipP5cF9uEwZks3pv9DdCpXNFCWHHoyWLQm4-5AHX=w900-h600-k-no-pi-6.929215363372208-ya166.66231652993332-ro0-fo100!7i8704!8i4352?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMwNC4wIKXMDSoASAFQAw==
W sumie poza tymi ogrodami wygląda paskudnie
Yes Yes Yes! Peace (PiS) ✌️🌻

Dlaczego ten pan występował w piżamie i szlafroku?
Forum polskiego przemysłu zbrojeniowego 2025 - koloryzowane:
Że niebiesko-żółte?
To radzi Bartosiak od jakiegoś czasu. Możemy skoczyć na wyższy Level przy offsecie z UA
W sensie: niebieska marynarka, żółte spodnie?
Tak, chodzi o niego. Ale nie o jego strój.
No nie wiem. Taka moda w tej Kalifornii wtedy najwidoczniej była. Jedno jest pewne, widząc takie osobliwości w swoim pudle zwanym tv, tajsze radzianie z Kremla, z Lonią jako pierwszym, niechybnie pokładali się ze śmiechu