Skip to content

Zdjęcie dnia

1240241242243244246»

Komentarz

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Fajne.

Ok, ok. Gugiel mogiel mnie wyświetlił:

"Sylwester 1981 roku. Od lewej: Tadeusz Niezabitowski, Ryszard Bugajski, Elżbieta Bugajska i Małgorzata Niezabitowska podczas składania życzeń noworocznych. W tle hasło wieczoru i rozpoczynającego się właśnie 1982 roku.
    Fot. Tomasz Tomaszewski, zbiory Ośrodka KARTA".

O wiela z hasłem wieczora się indentyfikuję to o członków pytam: HUJ the hell is alis?

Junta juje!

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Fajne.

Ok, ok. Gugiel mogiel mnie wyświetlił:

"Sylwester 1981 roku. Od lewej: Tadeusz Niezabitowski, Ryszard Bugajski, Elżbieta Bugajska i Małgorzata Niezabitowska podczas składania życzeń noworocznych. W tle hasło wieczoru i rozpoczynającego się właśnie 1982 roku.
    Fot. Tomasz Tomaszewski, zbiory Ośrodka KARTA".

O wiela z hasłem wieczora się indentyfikuję to o członków pytam: HUJ the hell is alis?

Strrrrasznie smutne jest to, że potem z niezrozumiałej nienawiści sami przyłączyli się do tych czerwonych.

• Bugajski był po naszej stronie, o pp. Tadeuszu Niezabitowskim i Elżbiecie Bugajskiej nic nie wiem. Zdradziła tylko p. Niezabitowska i to w okolicznościach jakby usprawiedliwiających i to nie bardzo, bo znikła.

• @los powiedział(a):
    Bugajski był po naszej stronie, o pp. Tadeuszu Niezabitowskim i Elżbiecie Bugajskiej nic nie wiem. Zdradziła tylko p. Niezabitowska i to w okolicznościach jakby usprawiedliwiających i to nie bardzo, bo znikła.

Eee Bugajski był po naszej stronie? Raczej Ryszard Bugaj (też Rysio), ale w interwałach i do czasu na koniec

• Ryszard. Ktoś podał inne imię?

• Pamiętajcie, że każde auto winno być wyposażone w gaśnicę. Można nabyć w dino.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.