Skip to content

Zdjęcie dnia

1238239240241242244»

Komentarz

• Karkonosze dziś:

• Oddźwięczyć się mogę co najwyżej zachodem słońca nad centralą nasienną w Stegnie k. Warszawy.

20241130-160306

• Co takiego jest w tej kobiecie?

• @los powiedział(a):
    Co takiego jest w tej kobiecie?

• Mnie nie idzie o to, co jest z tą panią, ale co jest z facetami, którzy na nią lecą. Że co, że testosteron? Badałem sobie, w normie, i nadal nie wiem.

• Może powabnie się porusza.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• taka Doda

• @los powiedział(a):
    Mnie nie idzie o to, co jest z tą panią, ale co jest z facetami, którzy na nią lecą. Że co, że testosteron? Badałem sobie, w normie, i nadal nie wiem.

Nie umiem powiedzieć, bo nie jest w moim typie. Jakoś zawsze bardziej reagowałem na brunetki niż blondynki. Moja koleżanka (blondynka) nawet mi to kiedyś wytknęła ;-)

• Brunetki, blondynki... to tylko kwestia farby. Ta pani ma ciemne odrosty i piwe oczy, więc jej blond owłosienie to sprawa (niewyrafinowanej) technologii. Mnie się ona wydaje po prostu brzydka.

• Brzydka czy ładna to kwestia gustu (w moim typie, nie w moim typie). Ona wpisuje się w obowiązujące kanony urody. Duże oczy, szerokie usta, kształtny nos, szczupła a nie chuda, dość zgrabna. Posiadając ten zestaw cech już jest w paru górnych procentach.

• No i politycznie aktywna
    Była w wojsku

• Końska ćwarz

• @los powiedział(a):
    Brunetki, blondynki... to tylko kwestia farby. Ta pani ma ciemne odrosty i piwe oczy, więc jej blond owłosienie to sprawa (niewyrafinowanej) technologii. Mnie się ona wydaje po prostu brzydka.

No nie jest za ładna ale zgrabna, część mężczyzn reaguje tylko na superbodźce - duże to i tamo, tak już jest.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.