Skip to content

Zdjęcie dnia

1237238239241243

Komentarz

• Fedorowicz we "W zasadzie taku" trafnie zauważył, że w Polszcze -- mimo że każdy chętnie sam spożyje -- zdjęcie osoby bublicznej z ankoholem jest czemś kompromitującem. Do dziś nie wię czemu.

• Na tym fotogramie nie wyłącznie o anko biega.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Fedorowicz we "W zasadzie taku" trafnie zauważył, że w Polszcze -- mimo że każdy chętnie sam spożyje -- zdjęcie osoby bublicznej z ankoholem jest czemś kompromitującem. Do dziś nie wię czemu.

Bo al-kohol to diabeł, każdy pastor ci to powie. A przynajmniej by powiedział sto lat temu.

• Team America

• Ale wiesz, że to Polak jest?

👣

🐾
    🐾

• edytowano 7 October

W pewnym ujęciu sprawy tak:

His paternal roots are german, and his maternal roots are Polish.

No i ma wiele z matki, gdyż:

Dierdre Wolownick, Alex Honnold's mother, started climbing at age 60 and is the oldest woman to climb El Capitan (first at the age of 66 and then, breaking her record, again at age 70).

Ale i z ojca niemca:

In 2012, Honnold began giving away one-third of his income to solar projects that increased energy access worldwide.

• @trep powiedział(a):

Ten w środku to kto?

• Były koszykarz.

• A po prawej?
    Były miliarder?

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Ale wiesz, że to Polak jest?

@trep powiedział(a):

His paternal roots are german but his dziadek po ojcu był Polakiem. Więc un je 3/4 Polak, czyly Polak!

👣

🐾
    🐾

• Piszą, że za jego sukcesy w żywcowaniu odpowiedzialny jest jakiś defekt w jego ciałku migdałowatym.

• Niesamowite ujęcie.

@Mordechlaj_Mashke powiedział(a):

@trep powiedział(a):

His paternal roots are german but his dziadek po ojcu był Polakiem. Więc un je 3/4 Polak, czyly Polak!

Co to za różnica ile procent?
    Indianin 100 procentowy może być, a 100% polak może nie Być.
    Ważne kim się czuje i co wyznaje, jakie wartości i zasady.
    Aun cos na ten temat mówi?

• 1/32 murzyna powoduje, że obywatel USA je czarny
    Tak że tego
    No

• @marniok powiedział(a):

@trep powiedział(a):

Co to za różnica ile procent?
    Indianin 100 procentowy może być, a 100% polak może nie Być.
    Ważne kim się czuje i co wyznaje, jakie wartości i zasady.
    Aun cos na ten temat mówi?

Troszki tam mówi.
    Bo skąd bym wiedział?
    Szczególnie o matce. Siostra ma na imię Stasia i chociaż zgred niemiec, to nie myślę, że nazwali ją na cześć secret police, hehe.

Jak w 17 roku wlazł na kamień i pobił rekord to dużo się o nim tutej mówiło i trochę zapamiętałem.

A co do szczegółów to chyba trep wie więcej.

👣

🐾
    🐾

• edytowano 8 October

@christoph powiedział(a):
    1/32 murzyna powoduje, że obywatel USA je czarny
    Tak że tego
    No

No i jacy sa z tego dumni!
    AFRICAN American! to brzmi dumnie!
    Kurwa, ale wstyd!
    Dużo z murzynami gadałem, niektórzy od sześciu pokoleń żyją w Kanadzie, USA czy w UK, nawet nie wiedzą skąd pochodzą a political corectness zaszufladkowała ich jako afrykańskich niewolników.

👣

🐾
    🐾

• @christoph powiedział(a):
    1/32 murzyna powoduje, że obywatel USA je czarny
    Tak że tego
    No

No to jak ta kiełbasa z kanarka w sklepie dla snobów.
    Fifty - fifty.
    Pół kanarka i pół świni.

👣

🐾
    🐾

• edytowano 9 October

No to jak ta kiełbasa z kanarka w sklepie dla snobów.
    Fifty - fifty.
    Pół kanarka i pół świni.

-- I jak Ci smakują paszteciki z nadzieniem z podniebień karaluchów z Mongolii?
    -- Słone.

• edytowano 9 October

dubiel

• @trep powiedział(a):

"Lucy Smith and Pauline Ranken of the Ladies' Scottish Climbing Club climbing the Salisbury Crags while wearing long, ankle-length skirts, hats, blouses and boots. Photographed in 1908."

• Ale przyszło mnie do pustego łba, że dzisiej taki rozkrok w mini byłby trudniejszy.

👣

🐾
    🐾

Ale przyszło mnie do pustego łba, że dzisiej taki rozkrok w mini byłby trudniejszy.

Wyłącznie dla obserwatora. Mini zsuwa się do pasa i z pewnością mniej przeszkadza od maxi.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• @AnnaE powiedział(a):

Ale przyszło mnie do pustego łba, że dzisiej taki rozkrok w mini byłby trudniejszy.

Wyłącznie dla obserwatora. Mini zsuwa się do pasa i z pewnością mniej przeszkadza od maxi.

najtrudniej jest w wąskich spódnicach o brawarystycznej długości. Wciąż pamiętam taką stację kolejową bez peronu.

• @AnnaE powiedział(a):

Tylko po co w takim razie wspinać się w spódnicy/czce? : )

@KazioToJa powiedział(a):

@AnnaE powiedział(a):

najtrudniej jest w wąskich spódnicach o brawarystycznej długości. Wciąż pamiętam taką stację kolejową bez peronu.

(Zdjęcie z 1937 r. przedstawiające kobiety pracujące w fabryce przy Angel Road w Edmonton w północnym Londynie, jadące do pracy ciężarówką podczas strajku autobusów.)

• Podobno 1949, zdjęcie raczej pokolorowane.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.