@JORGE powiedział(a):
Mnie te idiotki już nie bawią.
A kiedykolwiek bawiły? Oni rządzą nami a nas to bawi. Drugi głąb swoje własne słowa o tych rybach sprzed 2 lat podsumował "pisoska propaganda o końcu świata i upadku państwa".
Eee tam, wszytko zależy od sytuacji.
Spróbujta popracować w kurzu, na dworzu, w fabryce, czy przy remontach. Hajs niby potrójny, ale łysemu to zawsze troszki wiater w oczy, czyly chłodniej, hehe.
@trep powiedział(a):
Ja też noszę tę samą fryzurę od kilkudziesięciu lat.
Czasami odnoszę wrażenie, że kolega wiele rzeczy od kilkudziesięciu lat ...
No jasne.
Ale z fryzurą to prosta sprawa. Tanio wychodzi strzyżenie, gdyż idzie maszynką (można samemu). Tanio mycie, gdyż mało szamponu potrzeba. Nie trzeba się czesać to mało czasu się traci rano. Nigdy nie są potargane. Szybko się suszą. Zawsze są schludne. Nigdy kontrowersyjne.
Komentarz
Ech psiakrew, myślałem że będę zażywał chwały globtrotera, a tu widzę, że w Tenkraju ciekawiej niż w tut. wsi spokojnej.
a kiedyś nie padało?
Rafauek to jednak ma pecha ;-) Niebo mu nie sprzyja. Żeby tak jeszcze druga ulewa na wiosnę...
S8 jest w zarządzie GDDKiA.
nieważne, zawsze pierwszy obrywa sołtys i wójt
"ja wam wójta/sołtysa nie wybierałem"
I tak go kochają, zwłaszcza starsze postępowe panie.
Ojtam, kadencja dopiero się zaczyna. Ileż parad fedainów przed nami! Ile pigułek po, ile zakazów wjazdu dla blachosmrodów!
Czy mógłbyś, wrzucając czyjś portret, podpisywać kto zacz?
I ewentualnie dodać, dlaczego uważasz to za zdjęcie dnia...
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Urszula_Zielińska
A chodzi o śnięte ryby w Odrze
Mnie te idiotki już nie bawią.
Tak, a co?
A kiedykolwiek bawiły? Oni rządzą nami a nas to bawi. Drugi głąb swoje własne słowa o tych rybach sprzed 2 lat podsumował "pisoska propaganda o końcu świata i upadku państwa".
Z innej beczki: obrazki z cyklu "Słynni angielscy astronomowie i ich fryzury" (z czego drugi jest słynny ale nie z powodu astronomii)
Ten drugi to faktycznie doktor astronomii (pracę obronił w 2007), pomimo iż oczywiście dużo bardziej znany jest jako gitarzysta i kompozytor.
Ja też noszę tę samą fryzurę od kilkudziesięciu lat.
Takoż i ja
A ja niestety nie. Fryzura rzednie mi z roku na rok, z miesiąca na miesiąc ;-)
Może pójść Kolega tropem Sinead O'Connor i też radować serce swe tąż samą fryzurą przez lata.
Oj nie, nie idźcie ta droga.
Mój Syn wybrał tę drogę :-(
Czasami odnoszę wrażenie, że kolega wiele rzeczy od kilkudziesięciu lat ...
Eee tam, wszytko zależy od sytuacji.
Spróbujta popracować w kurzu, na dworzu, w fabryce, czy przy remontach. Hajs niby potrójny, ale łysemu to zawsze troszki wiater w oczy, czyly chłodniej, hehe.
👣
🐾
🐾
No jasne.
Ale z fryzurą to prosta sprawa. Tanio wychodzi strzyżenie, gdyż idzie maszynką (można samemu). Tanio mycie, gdyż mało szamponu potrzeba. Nie trzeba się czesać to mało czasu się traci rano. Nigdy nie są potargane. Szybko się suszą. Zawsze są schludne. Nigdy kontrowersyjne.
Trump miał po zamachu 1,35, potem po zmianie geronta kursy były równe - po 1,9, dość długo. Ale od paru dni jest 1,8 na Donalda.
Maszkarada, hehe.
👣
🐾
🐾
Wspomnień czar: