Skip to content

Donald Trump

1666768697072»

Komentarz

• To jest bardzo często spotykana przeze me mnie retoryka plugawych osób głosiujących na stronnictwo zdrady i kradzieży. Wiedzą, że nie da się obronić ich wyborów, więc starają się obrzygać alternatywę. Robią to odruchowo.

• @Rolka powiedział(a):
    Dla mnie człowiek jaki się łasi do Putina jest plugawy choćby nie wiem jak bełkotał o wielkiej Ameryce. Jeśli tego nie widzi ktoś z kraju doświadczonym przez Jałtę to nie nie poradzę. Za fałszywymi prorokami chodził nie będę. Wystarczy.

Jak rozumiem Macron, Scholtz, cała Komisja Europejska też?

• @trep powiedział(a):
    To jest bardzo często spotykana przeze me mnie retoryka plugawych osób głosiujących na stronnictwo zdrady i kradzieży. Wiedzą, że nie da się obronić ich wyborów, więc starają się obrzygać alternatywę. Robią to odruchowo.

Nie potrafię nie odczuwać obrzydzenia wobec praktykujących katolików głosujących na ZiS.

• @los powiedział(a):
    Wszyscy politycy się łasili do Putina z wyjątkiem PiSu i być może kilku niezauważonych przeze mnie polityków z Pribałtyki i Skandynawii. Było to przed lutym 2022 ale wtedy był ten sam Putin tak samo ubabrany po szyję we krwi.

Z wyjątkiem PiS nie tylko przed 2k22 ale przed 2k14 i przed 2k10.

• @trep powiedział(a):
    To jest bardzo często spotykana przeze me mnie retoryka plugawych osób głosiujących na stronnictwo zdrady i kradzieży. Wiedzą, że nie da się obronić ich wyborów, więc starają się obrzygać alternatywę. Robią to odruchowo.

W Polsce nie ma alternatyw. Zostały wybite przez Sowietów i Niemców pospołu. Pojedyncze sztuki w polityce nic nie zmieniają. Jedni mieli 8 lat, drudzy mieli 8 lat. A ci co jeszcze "nie rządzili" jeszcze gorsi bo otwarcie prorosyjscy.

• Dziękuję.

• loslos
    edytowano 18 March

Zdjęcie to stanowi dowód, że Władimir Putin jest homoseksualistą.

• Ponoć Trump odcina Niemcy od ruskiej ropy

• @los powiedział(a):

Zdjęcie to stanowi dowód, że Władimir Putin jest homoseksualistą.

Bo spodnie za długie? On się do dziś dziwnie czuje (dziwnie porusza) w garniturze.

• Bo patrzy z pożądaniem na mężczyznę.

• @Przemko powiedział(a):
    Bo spodnie za długie? On się do dziś dziwnie czuje (dziwnie porusza) w garniturze.

No właśnie, bo spodnie za długie. A pan za jego pupą ma spodnie ewidentnie za krótkie. Idzie na to, że w pośpiechu pomylili.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.