To jest bardzo często spotykana przeze me mnie retoryka plugawych osób głosiujących na stronnictwo zdrady i kradzieży. Wiedzą, że nie da się obronić ich wyborów, więc starają się obrzygać alternatywę. Robią to odruchowo.
@Rolka powiedział(a):
Dla mnie człowiek jaki się łasi do Putina jest plugawy choćby nie wiem jak bełkotał o wielkiej Ameryce. Jeśli tego nie widzi ktoś z kraju doświadczonym przez Jałtę to nie nie poradzę. Za fałszywymi prorokami chodził nie będę. Wystarczy.
Jak rozumiem Macron, Scholtz, cała Komisja Europejska też?
Wszyscy politycy się łasili do Putina z wyjątkiem PiSu i być może kilku niezauważonych przeze mnie polityków z Pribałtyki i Skandynawii. Było to przed lutym 2022 ale wtedy był ten sam Putin tak samo ubabrany po szyję we krwi.
@trep powiedział(a):
To jest bardzo często spotykana przeze me mnie retoryka plugawych osób głosiujących na stronnictwo zdrady i kradzieży. Wiedzą, że nie da się obronić ich wyborów, więc starają się obrzygać alternatywę. Robią to odruchowo.
Nie potrafię nie odczuwać obrzydzenia wobec praktykujących katolików głosujących na ZiS.
@los powiedział(a):
Wszyscy politycy się łasili do Putina z wyjątkiem PiSu i być może kilku niezauważonych przeze mnie polityków z Pribałtyki i Skandynawii. Było to przed lutym 2022 ale wtedy był ten sam Putin tak samo ubabrany po szyję we krwi.
Z wyjątkiem PiS nie tylko przed 2k22 ale przed 2k14 i przed 2k10.
@trep powiedział(a):
W Polsce nie ma alternatyw. Zostały wybite przez Sowietów i Niemców pospołu. Pojedyncze sztuki w polityce nic nie zmieniają. Jedni mieli 8 lat, drudzy mieli 8 lat. A ci co jeszcze "nie rządzili" jeszcze gorsi bo otwarcie prorosyjscy.
Komentarz
Jak rozumiem Macron, Scholtz, cała Komisja Europejska też?
Nie potrafię nie odczuwać obrzydzenia wobec praktykujących katolików głosujących na ZiS.
Z wyjątkiem PiS nie tylko przed 2k22 ale przed 2k14 i przed 2k10.
W Polsce nie ma alternatyw. Zostały wybite przez Sowietów i Niemców pospołu. Pojedyncze sztuki w polityce nic nie zmieniają. Jedni mieli 8 lat, drudzy mieli 8 lat. A ci co jeszcze "nie rządzili" jeszcze gorsi bo otwarcie prorosyjscy.
Dziękuję.
Zdjęcie to stanowi dowód, że Władimir Putin jest homoseksualistą.
Ponoć Trump odcina Niemcy od ruskiej ropy
Bo spodnie za długie? On się do dziś dziwnie czuje (dziwnie porusza) w garniturze.
Bo patrzy z pożądaniem na mężczyznę.
No właśnie, bo spodnie za długie. A pan za jego pupą ma spodnie ewidentnie za krótkie. Idzie na to, że w pośpiechu pomylili.