Skip to content

Wątek o Rosji

1606162636466»

Komentarz

• A gada głupoty. Dugin dużo lepszy.

• @los powiedział(a):
    A gada głupoty. Dugin dużo lepszy.

Drugin jest mistykiem, Surkow praktykiem, tylko trzeba odsiać co mówi naprawdę a co dokładnie odwrotnie.

• Ale gada o mistyce i to taniej.

• edytowano 22 March

@los powiedział(a):
    Ale gada o mistyce i to taniej.

Tak, bo rozmawia z Francuzami, myślę że o to chodzi, dlatego też nawija im makaron o federalizacji, on wie że to rozsadza UE od środka i tylko szybciej rozsadzi.

A jeśli naprawdę opowiada głupoty no to tym lepiej dla nas, niech w to brnie z Putinem.

• "Okazuje się, że portal społecznościowy VK (Vkontakte) stał się nierentowny po odebraniu go Durowowi – straty w ostatnim roku sprawozdawczym wyniosły około 1 miliarda dolarów."

W tygodniu słyszałem, że yandex.ru wchodził już w auta autonomiczne i sztuczną inteligencję w kooperacji z Koreańczykami gdy wszystko szlag trafił wraz z sankcjami w 2022.

• edytowano 22 March

@los powiedział(a):
    A gada głupoty. Dugin dużo lepszy.

...obaj błazny, a może i obłąkani

Rosja nie ma granic ...ma za to wymierającą i zdegenerowaną populację, aktualnie ok. 1% globalnej i upadającą gospodarkę w modelu afrykańsko-północnokoreańskim (surowcowo-militarnym) LOL

• @Przemko powiedział(a):
    W tygodniu słyszałem, że yandex.ru wchodził już w auta autonomiczne i sztuczną inteligencję w kooperacji z Koreańczykami gdy wszystko szlag trafił wraz z sankcjami w 2022.

Yandex faktycznie coś robił, ich dziełem jest CatBoost, jeden z lepszych algorytmów predykcyjnych.

• ...Rosja, wielkie bogactwo pustego miejsca, gdzie wiatr hula

...bardziej pusto jest tylko w 23 terytoriach na Ziemi, na 243 wyróżnione, ze Svalbardem, Falklandami, Pitcairn i modną obecnie Grenlandią włącznie

Pustka, która ryje równie puste banie.

• edytowano 23 March

Hehe, 2022 vs 2025.

• Za to zaatakowanie Polski jest zdaje się celem jawnym, oficjalnie deklarowanym.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Za to zaatakowanie Polski jest zdaje się celem jawnym, oficjalnie deklarowanym.

Tylko dla tego, że leży po drodze.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Za to zaatakowanie Polski jest zdaje się celem jawnym, oficjalnie deklarowanym.

Linia Tuska to doktryna, nie założenie strategiczne, jedno z wielu

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.