@trep powiedział(a):
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Sraczkoski wchodzi jako pierwszy z dużą przewagą - 35,5%. Drugi wchodzi Karol (27,5). Trzeci - Niemcen - ma 9 straty do Karola, czyli w pierwszej ma 18,5.
Hujownia ma 6%, Grisza 3,5, Biejat 2,5. Stano zamyka stawkę z 1,5.
Nie ma mowy o żadnych mijankach, Now - Sra, Nie - Now, Huj - Nie. Nic z tego się nie wydarzy.
9%, o których pisałem o 8:38 dotyczyło przewagi Karola nad Niemcenem.
Minęły 4 dni od tego wpisu. Obecnie wg buków kursy kształtują się następująco:
Sra 34,5 (-1)
Now 27,5 (=)
Mem 17,5 (-1)
Huj 6 (=)
Gri 4 (+,5)
Bie 2,5 (=)
Sta 2 (+,5)
Brakuje jednego procena. Ale wtedy nie podawałem Eskimosa. Teraz ma 3,5. Może to jemu urosło?
Ale coś mi się wydaje, że do rozgrywki politycznej "na aborcję" to zazwyczaj wybierali zgwałconą nastolatkę albo kobietę z powikłaniami. Kategoria "zastrzyk w serce dziecka / płodu tuż przed porodem" niekoniecznie wywoła takie same reakcje. I niekoniecznie znajdzie wsparcie za granicą, na ogół na zachodzie aborcja jest dozwolona z dowolnej przyczyny, ale limity tygodniowe są i się ich przestrzega.
Mnie się wydaje, że chodzi o odświeżenie sklejenia Polaków z antysemityzmem, czyli nagła deklaracja etniczności tej pani oraz akcja posła z brodą. A to jako przygotowanie na warianty rumuńsko-francusko-gruzińskie. A co do prawa, to jak jest opisane w innym wątku, ta pani prawa nie złamała, tak jak jest ono obecnie rozumiane.
Pan Brązowy podpadł mi już kilka razy w tej kampanii.
1. Facet wali proszkiem z gaśnicy w jakąś aktywistkę z żydowskiej organizacji na terenie Sejmu i tłumaczy to - wiemy jak.
2. Ten sam facet zmienia się nagle w estetę gdy Jakubiak ustawia na debacie tekturowego Bążura ...
3. Ten sam facet stawia się w expresowym tempie w oleśnickim szpitalu, żeby aresztować aborcjonistkę, która okazuje się - kto by pomyślał! - mieć żydowskie pochodzenie.
4. W sprawie obronności nie stawia na sojusz z USA.
5. Regularnie deprecjonuje PiS.
Ad 2; nie tylko mnie zapaliła się tu czerwona lampka, Miłosz- Ice też zauważył ten mały incydencik.
Ad 3; zgadzam się z Ice'm i z Wygnańcem, że oleśnicka hucpa to ustawka.
Cenckiewicz w Republice zapowiada kontratak GRU to jest ehm, ABW czyli Abwery po prostu. Mają aresztować Rachonia, zamknąć Republikę. W tym czasie Republika pokazuje wlasne wyniki sondażowe pokrywające się z CBOS-em. Ciekawe666
Ale coś mi się wydaje, że do rozgrywki politycznej "na aborcję" to zazwyczaj wybierali zgwałconą nastolatkę albo kobietę z powikłaniami. Kategoria "zastrzyk w serce dziecka / płodu tuż przed porodem" niekoniecznie wywoła takie same reakcje. I niekoniecznie znajdzie wsparcie za granicą, na ogół na zachodzie aborcja jest dozwolona z dowolnej przyczyny, ale limity tygodniowe są i się ich przestrzega.
Mnie się wydaje, że chodzi o odświeżenie sklejenia Polaków z antysemityzmem, czyli nagła deklaracja etniczności tej pani oraz akcja posła z brodą. A to jako przygotowanie na warianty rumuńsko-francusko-gruzińskie. A co do prawa, to jak jest opisane w innym wątku, ta pani prawa nie złamała, tak jak jest ono obecnie rozumiane.
1. Facet wali proszkiem z gaśnicy w jakąś aktywistkę z żydowskiej organizacji na terenie Sejmu i tłumaczy to - wiemy jak.
2. Ten sam facet zmienia się nagle w estetę gdy Jakubiak ustawia na debacie tekturowego Bążura ...
3. Ten sam facet stawia się w expresowym tempie w oleśnickim szpitalu, żeby aresztować aborcjonistkę, która okazuje się - kto by pomyślał! - mieć żydowskie pochodzenie.
Ad 2; nie tylko mnie zapaliła się tu czerwona lampka, Miłosz- Ice też zauważył ten mały incydencik.
Wygląda na to, że GB wykonuje zadanie.
ale chyba za gratis, bo służby nie płacą
najwyżej jakąś lepszą flaszke
@Przemko powiedział(a):
Brakuje żonkila. Ludzie o takich mówią, że potrzebują psychologa.
Nie zczaiłem o co chodzi z tym żonkilem, bo w Krakowie to mi się głownie z hospicjum kojarzy, fakt, że może też jest to jakaś medialna akcja, ale żeby od razu wrzucać do koszyka z tęczą ? https://hospicjum.krakow.pl/pola-nadziei-2023/
Ale rozumiem, że Warszawa ma inne skojarzenia (dziś mi żona mówiła że coś tam na pejsbuku spamują żonkilami)
Otokieł twierdzi, że jest fakturka za 'debatę' w Końskich dla TVP i że ona weszła w systemy, więc będzie można do tego dotrzeć, ale to może być bomba do wysadzenia wyników wyborów.
Kolejny bezpiecznik systemu!
Szczur poleciał, że idzie trzepanie klientów Mentzena (optymalizacje podatkowe) aby mieć amunicję 'na wszelki wypadek' do ramowania Mentzen - oszustwa podatkowe, z wymaganiem aby się Nawrocki ustosunkowywał.
Komentarz
@robert.gorgon a ile frekwencji dali, 90% w pierwszej i 109% w drugiej?
Frekwa wg buków to 62,5%.
Czyli jak będzie 32,5%, to będzie cud.
IMHO jest to początek urealniania wyników po wyborach uzupełniających w Krakowie
Rafalali spadlo o 1%. Przewaga z 8 spadła do 7. NowRocky i Memcen bez zmian.
Minęły 4 dni od tego wpisu. Obecnie wg buków kursy kształtują się następująco:
Sra 34,5 (-1)
Now 27,5 (=)
Mem 17,5 (-1)
Huj 6 (=)
Gri 4 (+,5)
Bie 2,5 (=)
Sta 2 (+,5)
Brakuje jednego procena. Ale wtedy nie podawałem Eskimosa. Teraz ma 3,5. Może to jemu urosło?
Wygląda na to, że GB wykonuje zadanie.
Cenckiewicz w Republice zapowiada kontratak GRU to jest ehm, ABW czyli Abwery po prostu. Mają aresztować Rachonia, zamknąć Republikę. W tym czasie Republika pokazuje wlasne wyniki sondażowe pokrywające się z CBOS-em. Ciekawe666
Królowa Bona umarła (otruta przez niemców).
Kiedyś w podobnej sytuacji zorganizowali pogrom kielecki. Sowieci wchodzą na psy
ale to było przed alijami, teraz to już prawie tylko kanalie pozostały.
A wyborczo, to nie wiem czy będą wyciszać temat wyborów na czas Świąt, aby Rafał miał czas na odpoczynek, czy zgodnie ze swoją naturą...
Kiedyś to schodzili na psy ale dziś to nawet Sowieci karleją. Wszystko psieje, ech, nawet nostalgia nie jest już taka sama.
dzisiaj cięzko o takie duże iglo
ale chyba za gratis, bo służby nie płacą
najwyżej jakąś lepszą flaszke
Nie zczaiłem o co chodzi z tym żonkilem, bo w Krakowie to mi się głownie z hospicjum kojarzy, fakt, że może też jest to jakaś medialna akcja, ale żeby od razu wrzucać do koszyka z tęczą ? https://hospicjum.krakow.pl/pola-nadziei-2023/
Ale rozumiem, że Warszawa ma inne skojarzenia
(dziś mi żona mówiła że coś tam na pejsbuku spamują żonkilami)
Żonkil to powstanie w getcie!
Żonkil to brzydki kwiat.
Otokieł twierdzi, że jest fakturka za 'debatę' w Końskich dla TVP i że ona weszła w systemy, więc będzie można do tego dotrzeć, ale to może być bomba do wysadzenia wyników wyborów.
Kolejny bezpiecznik systemu!
dziaders znany od lat jak widzę, stażyści odmówili? Jeśli tak, to krzepiące.
https://wpolityce.pl/media/568825-kim-jest-reporter-gw-ktory-sufluje-narracje-lukaszenki
Czarne podniebienie na 100%.
Hołod brzmiało gorzej?
Szczur poleciał, że idzie trzepanie klientów Mentzena (optymalizacje podatkowe) aby mieć amunicję 'na wszelki wypadek' do ramowania Mentzen - oszustwa podatkowe, z wymaganiem aby się Nawrocki ustosunkowywał.
Otwartym tekstem. Poleca się ten kanał, niedawno Cenckiewicz ładnie podsumował działania Tuska wokół Smoleńska.