Poseł Koalicji Obywatelskiej Przemysław Witek dopytywany w Polsat News o to, czy Rafał Trzaskowski jako prezydent rzeczywiście nie podpisałby ustawy, która podnosi podatki, odpowiedział pytaniem: "cóż szkodzi obiecać?"
Skoro ktoś, dodajmy zaufany, mówi że tak jest - to tak jest. W ten sposób myśli m.innymi moja siostra. Krytyczne podejście uważa w tym przypadku za zdecydowany nadmiar podejrzliwości. Natomiast jeżeli ktoś jest niewiarygodny to zasadniczo na pewno ma złe intencje i analiza jego słów/poczynań nie ma sensu, wszystko jest jasne.
Szajba polega na tym, że ogólnie jest szkiełkiem i okiem, we wszystkim poza polityką, sprawami światopoglądowymi, a przede wszystkim relacjami z ludźmi, jest jak dziecko we mgle.
Komentarz
Pieczywo było wtedy na naturalnych drożdżach. Świeży chleb miał je jeszcze bardzo aktywne i z tego tytułu niezalecane.
Chleb wyjęty z pieca nie ma aktywnych drożdży.
Świeży chleb - pyszota!
Podczas wyjazdów tęsknię za jego zapachem.
Mogę wciągnąć cały bochenek świeżego od pani Zbożnej,
Takie nazwisko
Piekarki
Fantastyczna babka nb
Drożdże giną w temperaturze 50 stopni.
Niedopieszczony z rana.
Po tej wymianie duserów, Stano został zbanowany :-)
Ach, już sobie wyobrażam jak strasznie przeżył ten cios ;-)
Jest ciąg dalszy tej wymiany zdań. Młodzież pyta "dlaczego on to sobie robi", zupełnie jak kiedyś pytali dlaczego Mikke to czy tamto mówi.
Poseł Koalicji Obywatelskiej Przemysław Witek dopytywany w Polsat News o to, czy Rafał Trzaskowski jako prezydent rzeczywiście nie podpisałby ustawy, która podnosi podatki, odpowiedział pytaniem: "cóż szkodzi obiecać?"
Kanthak w sejmie:
-- Panie marszałku, już nie rotacyjny, a promocyjny... 4,99.
SZNUR - w marcu konsultacje, latem prace w Sejmie
https://www.rynekzdrowia.pl/Farmacja/Szybka-nowelizacja-ustawy-refundacyjnej-coraz-blizej-Sejm-moze-zajac-sie-nia-jeszcze-przed-wakacjami,269637,6.html
To na jesień będziemy wprowadzać w życie!
Ausgezeichnet.
Zapuścił brodę?
Przednie!
Obwód w biodrach Trzaskowskiego dobitnie pokazuje, że Nawrocki nie podkradał mu kanapek w szkole.
Przemku, to autentyk?
Leżę i płaczę

A jest gdzieś odpowiedź rodziców może...?
Nie wiem, wygląda że tak.
Bike to wuj!
Ale weź dzisiej zostaw brykę na dużem parkingu.
👣
🐾
🐾
To jest uchwycenie problemu ...
Skoro ktoś, dodajmy zaufany, mówi że tak jest - to tak jest. W ten sposób myśli m.innymi moja siostra. Krytyczne podejście uważa w tym przypadku za zdecydowany nadmiar podejrzliwości. Natomiast jeżeli ktoś jest niewiarygodny to zasadniczo na pewno ma złe intencje i analiza jego słów/poczynań nie ma sensu, wszystko jest jasne.
Szajba polega na tym, że ogólnie jest szkiełkiem i okiem, we wszystkim poza polityką, sprawami światopoglądowymi, a przede wszystkim relacjami z ludźmi, jest jak dziecko we mgle.
Noo, Donald, jak ty mie dzisiej zaimponowałeś!
Dla dopełnienia groteskowości kampanii Wysokiego Rafała: Policja ściga Zorro z Tarnowa. Jakby nic już innego do roboty nie było.
https://niezalezna.pl/polska/trwa-poscig-policji-za-zorro-z-tarnowa-policja-udalo-mu-sie-zbiec/544148
Że niby lepszy niż Nawrocki na ustawkach?
Gorszy, bo walczył ze sprzętem! poza Krakowem sprzęt na ustawkach to pariasi.