@Mania powiedział(a):
Wróciłam z marketu, gdzie na półce leżał m.in Fakt, a na pierwszej stronie foto Daniela N. i podpis: "jak Donald Tusk chciał zniszczyć mojego tatę".
Ponieważ wiem jak - Faktu nie nabyłam. Ale dobrze, że syn nie odpuszcza.
nwm czy było, ale Daniel nagrał materiał rodzinny zza kulis dnia wyborów, bardzo pogodny, pokazujący wielu młodych jego znajomych, którzy odopowiadali za kampanię i opowiadających co robili, ciekawe, bo i merytoryczny materiał i też bardzo przyjemny
w tle raper z Radomia Kękę znany z tego, że został gwiazdą po byciu przez wiele lat listonoszem
To wszystko zostanie w sieci, Ona będzie miała do tego dostęp. Będzie to o sobie czytać. Ten wuj anusofil powinien powiedzieć parę słów a tych osobach, które w ten sposób atakowały dziecko. Jakoś łagodnie.
-- Nie ma w języku ludzi kulturalnych na opisanie tych wrednych kurew, które wypisywały te świństwa. Było to zachowanie ohydne. Osoby, które to pisały nie mają cech ludzkich. Biedne dziecko.
nawet zakonnica stnęła w podziwie nad dzieckiem - dzieckiem
nie umię wkleić
znajdzcie na fb
Benedykta Karolina Baumann
fajna dominikanka
W ciągu niecałych 2 dni zostałam królową internetów...
Człowiek kilka lat pracuje nad książką, regularnie co miesiąc pisze felietony do poważnego miesięcznika, a czasem strzela na blogu tekst, który się wydaje mega ważny i... nic.
A tu nagle taka eksplozja po kilku zdaniach napisanych co prawda z potrzeby serca, ale bez wysiłku. Ot tak, żeby odreagować ciężki dzień.
I cyk: 60 000 reakcji pod postem, 11 000 obserwujących Zakonnica bez przebrania, Onet, Fakt, Goniec...
Kasiu, jeszcze raz dzięki 🙂🙃❤️
Linki w komentarzach.
Dla nieoglądających Prezydent Duda mówi, że modlił się w ciszy w intencji KN do Ducha Świętego.
Tak powinno być. To robi wrażenie! (chociaż wrażenie nie jest tutaj najważniejsze)
Marta Nawrocka jest w Służbie Celno-Skarbowej od 17 lat. – W naszej strukturze są funkcjonariusze umundurowani, urzędnicy mianowani oraz pracownicy służby cywilnej. Pani Marta jest funkcjonariuszem umundurowanym. Jest świetnie wyszkolona z używania broni i obezwładniania. Pracuje w dziale kontroli rynku i kontroluje salony gier z automatami, zwalcza handel nielegalnymi towarami. Bierze udział w akcjach, nieraz musi siłowo wchodzić do jakiegoś lokalu, stosować środki przymusu bezpośredniego, zatrzymywać osoby. Zatrzymywanie przemytników, stawianie zarzutów za przestępstwa skarbowe – to zadania pani Marty – zdradza Agata Jagodzińska.
Komentarz
nwm czy było, ale Daniel nagrał materiał rodzinny zza kulis dnia wyborów, bardzo pogodny, pokazujący wielu młodych jego znajomych, którzy odopowiadali za kampanię i opowiadających co robili, ciekawe, bo i merytoryczny materiał i też bardzo przyjemny

w tle raper z Radomia Kękę znany z tego, że został gwiazdą po byciu przez wiele lat listonoszem
To wszystko zostanie w sieci, Ona będzie miała do tego dostęp. Będzie to o sobie czytać. Ten wuj anusofil powinien powiedzieć parę słów a tych osobach, które w ten sposób atakowały dziecko. Jakoś łagodnie.
-- Nie ma w języku ludzi kulturalnych na opisanie tych wrednych kurew, które wypisywały te świństwa. Było to zachowanie ohydne. Osoby, które to pisały nie mają cech ludzkich. Biedne dziecko.
nawet zakonnica stnęła w podziwie nad dzieckiem - dzieckiem
nie umię wkleić
znajdzcie na fb
Benedykta Karolina Baumann
fajna dominikanka
W ciągu niecałych 2 dni zostałam królową internetów...
Człowiek kilka lat pracuje nad książką, regularnie co miesiąc pisze felietony do poważnego miesięcznika, a czasem strzela na blogu tekst, który się wydaje mega ważny i... nic.
A tu nagle taka eksplozja po kilku zdaniach napisanych co prawda z potrzeby serca, ale bez wysiłku. Ot tak, żeby odreagować ciężki dzień.
I cyk: 60 000 reakcji pod postem, 11 000 obserwujących Zakonnica bez przebrania, Onet, Fakt, Goniec...
Kasiu, jeszcze raz dzięki 🙂🙃❤️
Linki w komentarzach.
Dziś o 2000 Karol w Lady Pank.
Tj. w tej, no, Republice.
Dr Rafał Leśkiewicz będzie rzecznikiem prasowym Prezydenta.
Dotychczas by l rzecznikiem IPN
Paweł Szefernaker będzie szefem kancelarii PKN
Jego z-cą będzie Jarosław Dębowski
Szefem gabinetu ma być poseł Szefernaker.
PAD i KN poszli we dwóch do kaplicy prezydenckiej i na kolanach modlili się razem.
https://x.com/PiotrW1966/status/1930567499268981143
Pan doktór powinien się nauczyć śledzia wiązać od tego szczyla, no jak mu tam... Daniela Nawrockiego, hehe.
)
.
.
.
12:52:
.
👣
🐾
🐾
Dla nieoglądających Prezydent Duda mówi, że modlił się w ciszy w intencji KN do Ducha Świętego.
Tak powinno być. To robi wrażenie! (chociaż wrażenie nie jest tutaj najważniejsze)
Nieźle, bo przecież Zesłanie zaraaaa.
https://www.fakt.pl/pieniadze/znajoma-marty-nawrockiej-zdradza-tajemnice-przyszlej-pierwszej-damy-mowi-o-broni/svgqqzs?4202&utm_source=onet&utm_medium=referral&utm_campaign=post
Eee toż to ciekawe, czy to najbardziej genderowo parytetowa pierwsza dama w historii... właśnie nie wiem czego.... Europy?