Ja już nie wiem, czy Giertych cały czas gra w bezczelną grę na wciskanie głupot swojemu totalnie zdebilonemu elektoratowi, czy jemu już też odpierdoliło. Zaczynam się zwracać ku tej drugiej opcji.
Odpierdoliło. Maniakiem był od wczesnego dzieciństwa, w tej rodzince inaczej się nie da. A teraz już wędzidło puściło. A dlaczego Tusk go nie zatrzyma, choć przez niego zginie? BoTusk to surfer: człowiek pozbawiony własnych cech za to z niesamowitym talentem do wykorzystywania energii innych. Tusk podłącza się pod ideę, która właśnie chodzi. Tak o Tusku twierdzi Jan Krzysztof Bielecki a zna go bardzo dobrze.
@trep powiedział(a):
Sport to zdrowie. Zwłaszcza to szybowanie w wingsuicie.
Sport to zdrowie, ale oczywiście tylko tzw. sport masowy, bo wyczynowy wymaga działania na krawędzi fizycznych możliwości organizmu, nie mówiąc już o ekstremalnym. Himalaista posiadający wszystkie palce to niezbyt dobry alpinista.
To już wolę palce - obojętnie czy rąk czy nóg....chociaż po zastanowieniu - lepiej nóg niż rąk..😉
Jako medyk powinieneś wiedzieć, że bez palców u nóg prawie nie można / nie da się chodzić.
Mogie się mylić więc popraw mnie.
Wolę nie mieć palców u rąk, niż nie móc chodzić.
@trep powiedział(a):
Base jumping to szpan.
Chcą pobić rekordy, być sławnem (na jutubie), zostać alfą, mieć panienki, strasznie głupie, ale ja to rozumiem.
Ale pamiętajmy, że jest tyż lots of videos jak se latają w otwartych przestrzeniach i lądują na spadochronach, a są widełki jak zapieprzają w wąwozach (być może, że kamera ujmuje węziej niż normalnie lub przyspiesza dla efektu) ale toto jest już igranie z życiem.
Jest tyż hardcorowy wideł "Threading the needle" (nawlekanie igły) gdzie kolesie zapylają z góry do skały, której prawie z wyskoku nie widać, a tamuj jest dziura na metr pińdziesiąt w kapeluszu i przezeń przelatują przy 200 na godzinę.
Można łatwo wygóóglać.
Są panie na tutejszem forumnie, które nie mogą tego obglądać (wiem bo kiedyś było to już dyskutowane, np. riding a unicycle on top of an industrial chimney) ale jak dla mnie to chała. A niech spadają w świzdu gwizdu.
To już wolę palce - obojętnie czy rąk czy nóg....chociaż po zastanowieniu - lepiej nóg niż rąk..😉
Jako medyk powinieneś wiedzieć, że bez palców u nóg prawie nie można / nie da się chodzić.
Masz rację z punktu widzenia medycznego ale nie o to mnie chodziło, w cale nie oto...emotka trochę naprowadzaniem być miała.
Teraz będzie bzidko więc delkatni proszę nie czytać
Palcyma rąk coś tam jeszcze zdziałasz jak se wacka .....no ten tego - unieczynnnisz...a u nóg?
Już można czytać
Są takie wirtuozy co malują obrazy stopami ale ja do nich nie należę...
No to po vvuj się obrzezał?
Zawsze extra layer troche grzeje, hehe.
Jak było to nie wiem, ale w napisanej mu autobiografii tak zapodawał.
A co do wackoskórowania, to mam taką teorię, że Eskimoscy lekarze pediatrzy modę w USA zaprowadzili, aby prostej identyfikacji nie było i moda się rozprzestrzeniła.
Komentarz
Ja już nie wiem, czy Giertych cały czas gra w bezczelną grę na wciskanie głupot swojemu totalnie zdebilonemu elektoratowi, czy jemu już też odpierdoliło. Zaczynam się zwracać ku tej drugiej opcji.
ze strachu. Walczy o swoje ukochane piniążki.
Odpierdoliło. Maniakiem był od wczesnego dzieciństwa, w tej rodzince inaczej się nie da. A teraz już wędzidło puściło. A dlaczego Tusk go nie zatrzyma, choć przez niego zginie? BoTusk to surfer: człowiek pozbawiony własnych cech za to z niesamowitym talentem do wykorzystywania energii innych. Tusk podłącza się pod ideę, która właśnie chodzi. Tak o Tusku twierdzi Jan Krzysztof Bielecki a zna go bardzo dobrze.
A nie wszystko po trochu? Chroni wszystko co ma, zwariował po tym jak go próbowano zatrzymać i teraz zrobi wszystko aby to się nie powtórzyło.
Ale co przytomniejsi w tamtym obozie patrzą na niego z coraz większym przerażeniem. Czy upadając nie pociągnie za sobą Tuska?
dobór klientów wskazuje na to, że już dawno celem stało się to, co powinno być środkiem do osiągnięcia celu.
Witam i faktycznie masakra:
Sport to zdrowie, ale oczywiście tylko tzw. sport masowy, bo wyczynowy wymaga działania na krawędzi fizycznych możliwości organizmu, nie mówiąc już o ekstremalnym. Himalaista posiadający wszystkie palce to niezbyt dobry alpinista.
E tam. Bylem w Lądku Zdroju na takiej imprezie wysokogórskiej, spotkałem Wielickiego, Gołąba, Urubko, Bieleckiego i szyscy mieli palce.
U nóg też?
A pamiętacie co sobie zapasowy książę odmroził?
O właśnie. nie doprecyzowałem. O ile Alpiniści tracą zwykle palce u rak, to Himalaiści częściej u nóg z uwagi na specyfikę wspinania w danych górach.
znajomy stolarz jest himalaistą ?
Mój wujek jest stolarzem i nie ma połowy środkowego palca prawej dłoni.
Najbardziej przeszkadza mu to przy zbieraniu borówek bo wylatują z garści...
Wiecie, jak przyjemnie się czyta Liza na X?
Aż tak źle ze zdrowiem pana redaktora?
tak blisko mieszkać to niezdrowo
Nie zaskoczyłem, że "liza" to lisa. Ale co ja tam wiem...
Ale od pierwszego meme o Zorro na dachu w Polszcze, dawno już, może ze dwa miechy temu, chciałem napisać, że zorro to po hiszpańsku lis.
Dzisiej, widząc jak zdrowie pana redahtóra zdeterierowało, skłaniam się ku temu by sprawdzić czy to czasamy nie był un, hehe.
👣
🐾
🐾
Odmroził se?
No to po vvuj się obrzezał?
Zawsze extra layer troche grzeje, hehe.
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Base jumping to szpan.
Chcą pobić rekordy, być sławnem (na jutubie), zostać alfą, mieć panienki, strasznie głupie, ale ja to rozumiem.
Ale pamiętajmy, że jest tyż lots of videos jak se latają w otwartych przestrzeniach i lądują na spadochronach, a są widełki jak zapieprzają w wąwozach (być może, że kamera ujmuje węziej niż normalnie lub przyspiesza dla efektu) ale toto jest już igranie z życiem.
Jest tyż hardcorowy wideł "Threading the needle" (nawlekanie igły) gdzie kolesie zapylają z góry do skały, której prawie z wyskoku nie widać, a tamuj jest dziura na metr pińdziesiąt w kapeluszu i przezeń przelatują przy 200 na godzinę.
Można łatwo wygóóglać.
Są panie na tutejszem forumnie, które nie mogą tego obglądać (wiem bo kiedyś było to już dyskutowane, np. riding a unicycle on top of an industrial chimney) ale jak dla mnie to chała. A niech spadają w świzdu gwizdu.
👣
🐾
🐾
Masz rację z punktu widzenia medycznego ale nie o to mnie chodziło, w cale nie oto...emotka trochę naprowadzaniem być miała.
Teraz będzie bzidko więc delkatni proszę nie czytać
Palcyma rąk coś tam jeszcze zdziałasz jak se wacka .....no ten tego - unieczynnnisz...a u nóg?
Już można czytać
Są takie wirtuozy co malują obrazy stopami ale ja do nich nie należę...
Tak jak w tym dowcipie o babie, której męża zabrali na wojnę. "A może wrócić bez ręki albo bez nogi, byleby kaleką nie został!"
Brzost forma olimpijska
Całkiem udane:
https://x.com/HubnerrMax/status/1938970590464856527
Jak było to nie wiem, ale w napisanej mu autobiografii tak zapodawał.
A co do wackoskórowania, to mam taką teorię, że Eskimoscy lekarze pediatrzy modę w USA zaprowadzili, aby prostej identyfikacji nie było i moda się rozprzestrzeniła.