Tydzień temu tzw. "Flotylla Sumud" opuściła Kretę i zmierza w stronę wybrzeża Strefy Gazy. Słowo "Sumud" można przetłumaczyć jako "nieustający upór". Flotylla lewicowcych aktywistów.
Dziś w nocy flotylla została przechwycona przez izraelskie wojsko i zapakowana do aresztu, podobno poseł Franciszek Sterczewski tam się znajdował.
Tylko Palestyńczyków szkoda ... a że przy okazji zdyskredytuje cały obóz rządzący?
cóż, wg mnie to źle nie wygląda.
Btw.
ambasadorem Polski w Izraelu jest niejaki Maciej Hunia, niesławna postać służb specjalnych która w 2010, po zamachu smoleńskim, zabroniła cokolwiek robić w temacie żeby nie zaszkodzić relacjom polsko-radzieckim.
Smutniejsze jest to że jego nominacje podpisał Andrzej Duda....ehhhhh, kurwens....
Komentarz
Duch Święty wieje kędy chce.
Czołganko publiczne podobne jak wykonał Jelcyn wobec Gorbaczowa.
Trumpa kolejne, po tym wobec Zielińskiego.
Audiofilski, scena szeroka na cały świat!
Tydzień temu tzw. "Flotylla Sumud" opuściła Kretę i zmierza w stronę wybrzeża Strefy Gazy. Słowo "Sumud" można przetłumaczyć jako "nieustający upór". Flotylla lewicowcych aktywistów.
Dziś w nocy flotylla została przechwycona przez izraelskie wojsko i zapakowana do aresztu, podobno poseł Franciszek Sterczewski tam się znajdował.
...pijany rowerzysta zapragnął zostać międzynarodowym celebrytą, może jak Chucky marzy o ONZ
Tylko Palestyńczyków szkoda ... a że przy okazji zdyskredytuje cały obóz rządzący?
cóż, wg mnie to źle nie wygląda.
Btw.
ambasadorem Polski w Izraelu jest niejaki Maciej Hunia, niesławna postać służb specjalnych która w 2010, po zamachu smoleńskim, zabroniła cokolwiek robić w temacie żeby nie zaszkodzić relacjom polsko-radzieckim.
Smutniejsze jest to że jego nominacje podpisał Andrzej Duda....ehhhhh, kurwens....
Hehe, będzie śmiesznie.
Niewiele rzeczy tak cieszy jak widok naszych wrogów skaczących sobie do gardeł.
Nie mogę się doczekać co powie Grzegorz Braun.
I jak to skomentuje Eugenio ;-)
Wężowisko żmij.
...fantastyczne! jak różne odłamy sedewakantystów-konklawistów
ps. "siksa żydowska" - to chyba oksymoron?
No chyba że pisze o Kaczyńskim.
Na oddziale stabilnie 🚑
Nie słyszałem o tym. A wy?
Od 13:20, czy ktoś zna tę panią?
https://www.facebook.com/wyborcza/videos/1066018242274748
Jakby młoda Lempart.