Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1761762763764765767»

Komentarz

• No no no, Edenu rozdziawia coraz szerzej paszczękę i przeciera ślipia 👀 Czekam jeszcze na pochwałę i zrozumienie dla Fidela Castro, Ernesto Che Guevary i nikaraguańskich sandinistów... Ale żeby od tej koszernej banksterki?? 😮

• Czepianie się.

Natomiast widać, że niemcy kazali wszystkim rękom przedostać się na pokład. To jest zorganizowana, zmasowana akcja.

• @los powiedział(a):
    Nie mogę tego nie wkleić, dyskusja niżej jest suodka

Kłerde, jakoś nie potrafię rozgrzać się do boju polemicznego i robić z niej debilki z powodu językowej niezręczności.

Tak się zastanawiam, jaka korzyść dla Narodu będzie z tego, że milijon razy napiszą Bufetowej różni ludzie, że Franciszek nie żyje. Że ona tego nie wie? Oczywiście, że wie, tylko polska język trudna język.

• Doceńmy że nie pisze "późny papież".

• Wiesz Ignatz, jak ta pani opowie mi gdzie śp Joanna Brzeska ukryła ten kanister, to posłucham jej moralnych uniesień. Może też to wytłumaczyć prok. Korneluk oczywiście.
    Drobne pomyłki mam tam gdzie mam.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Wiesz Ignatz, jak ta pani opowie mi gdzie śp Joanna Brzeska ukryła ten kanister, to posłucham jej moralnych uniesień. Może też to wytłumaczyć prok. Korneluk oczywiście.
    Drobne pomyłki mam tam gdzie mam.

Właśnie.

• @los powiedział(a):
    Nie mogę tego nie wkleić, dyskusja niżej jest suodka

...najwyrażnie korzysta z chata googlowego "nie ma takiego papieża Leon XIV, papieżem jest Franciszek"

• ...chociaż ona ma też kontakt z "Duchem Świętym", więc kto wie

• https://wiadomosci.wp.pl/dojedziemy-was-zukowska-we-wscieklym-wpisie-o-usa-7251423478548800a

Ho ho ho, Żukosia zbiesiłsja. Będą z Wałodią dojeżdżać jankesów
    Ps. Kulega @los proszony znowu o wklejenie stosownego obrazka z wpisem Żukosi, bo robi się coraz ciekawiej

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.