No no no, Edenu rozdziawia coraz szerzej paszczękę i przeciera ślipia 👀 Czekam jeszcze na pochwałę i zrozumienie dla Fidela Castro, Ernesto Che Guevary i nikaraguańskich sandinistów... Ale żeby od tej koszernej banksterki?? 😮
Kłerde, jakoś nie potrafię rozgrzać się do boju polemicznego i robić z niej debilki z powodu językowej niezręczności.
Tak się zastanawiam, jaka korzyść dla Narodu będzie z tego, że milijon razy napiszą Bufetowej różni ludzie, że Franciszek nie żyje. Że ona tego nie wie? Oczywiście, że wie, tylko polska język trudna język.
Wiesz Ignatz, jak ta pani opowie mi gdzie śp Joanna Brzeska ukryła ten kanister, to posłucham jej moralnych uniesień. Może też to wytłumaczyć prok. Korneluk oczywiście.
Drobne pomyłki mam tam gdzie mam.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Wiesz Ignatz, jak ta pani opowie mi gdzie śp Joanna Brzeska ukryła ten kanister, to posłucham jej moralnych uniesień. Może też to wytłumaczyć prok. Korneluk oczywiście.
Ho ho ho, Żukosia zbiesiłsja. Będą z Wałodią dojeżdżać jankesów
Ps. Kulega @los proszony znowu o wklejenie stosownego obrazka z wpisem Żukosi, bo robi się coraz ciekawiej
Tymczasem bohaterskie butelkomaty Lidla bohatersko walczą z wrażymi butelkami z Biedry:
Kolejne problemy pojawiają się po wprowadzeniu systemu kaucyjnego. Na jednej z facebookowych grup klienci zaczęli się skarżyć, że automaty z Lidla nie przyjmują butelek po napojach marek własnych Biedronki i to nawet tych opatrzonych znakiem systemu kaucyjnego. To wywołało gorącą dyskusję wśród internatów. Postanowiliśmy więc sprawdzić u źródła. Sieć nie ukrywa: do takich incydentów może dochodzić i mogą wynikać z różnych przyczyn.
Komentarz
No no no, Edenu rozdziawia coraz szerzej paszczękę i przeciera ślipia 👀 Czekam jeszcze na pochwałę i zrozumienie dla Fidela Castro, Ernesto Che Guevary i nikaraguańskich sandinistów... Ale żeby od tej koszernej banksterki?? 😮
Czepianie się.
Natomiast widać, że niemcy kazali wszystkim rękom przedostać się na pokład. To jest zorganizowana, zmasowana akcja.
Kłerde, jakoś nie potrafię rozgrzać się do boju polemicznego i robić z niej debilki z powodu językowej niezręczności.
Tak się zastanawiam, jaka korzyść dla Narodu będzie z tego, że milijon razy napiszą Bufetowej różni ludzie, że Franciszek nie żyje. Że ona tego nie wie? Oczywiście, że wie, tylko polska język trudna język.
Doceńmy że nie pisze "późny papież".
Właśnie.
...najwyrażnie korzysta z chata googlowego "nie ma takiego papieża Leon XIV, papieżem jest Franciszek"
...chociaż ona ma też kontakt z "Duchem Świętym", więc kto wie
https://wiadomosci.wp.pl/dojedziemy-was-zukowska-we-wscieklym-wpisie-o-usa-7251423478548800a
Ho ho ho, Żukosia zbiesiłsja. Będą z Wałodią dojeżdżać jankesów
Ps. Kulega @los proszony znowu o wklejenie stosownego obrazka z wpisem Żukosi, bo robi się coraz ciekawiej
Tymczasem bohaterskie butelkomaty Lidla bohatersko walczą z wrażymi butelkami z Biedry:
Źródło szokującej informacji..
Widać, że wojna pomiędzy dyskontami wchodzi na nowe obszary.