Takie spostrzeżenie: wysłuchałam tego co powiedział PKN na RBN na jutubie i przeczytałam komentarze. Komentarze to jeden wielki rzyg na Prezydenta i obrona Komucha.
Potem weszłam na Kanał O; ten sam temat, a komentarze o 180 stopni inne: duma z Prezydenta.
Dwa światy. Po raz kolejny zobaczyłam, jak wielką rewolucją w polskim świecie medialnym było wejście do gry Mazurka i Stanowskiego.
PiS nie stworzyl ani jednego porzadnego medium, wiec w te nisze wskoczyl Stanowski. Widocznie na razie to wszystko, na co stac polskie dziennikarstwo, dobra psu i mucha.
Gdy Jacek Kurski próbował m.in. z taką ofertą medialną wychodzić to wielu, również na naszym forum, uznało że tak nie nie wypada, nie przystoi oraz nie licuje.
@MarianoX powiedział(a):
Gdy Jacek Kurski próbował m.in. z taką ofertą medialną wychodzić to wielu, również na naszym forum, uznało że tak nie nie wypada, nie przystoi oraz nie licuje.
Przeciem nie raz już zadawał proste pytanie -- czemu nie można programu pierwszego robić jak prezesowi Kurskiemu w dusy gra, a programu drugiego -- normalnie, godnościowo, z zainteresowaniem prawdą i powiedzmy sobie, pewnym umiarem w retoryce.
@Wielen powiedział(a):
Faktycznie, to Kurskiemu wychodziło. Ale na ofercie dla idiotów nie można poprzestać.
Oczywiście, że można, a nawet trzeba. Jak się ma do czynienia z circa 20 mln. pogłowiem baranów na terytorium pomiędzy Odrą a Bugiem przedstawianie jemu poważnej oferty jest nie tylko kretyństwem, jest również i zbrodnią
A kogo ten program godnościowy z zainteresowaniem prawdą i pewnym umiarem w retoryce obchodzi? Uczymy się od Romana, który powiedział, że Gazeta Wyborcza zawsze mu w duszy grała ale z nazwiskiem Giertych nie miał do niej prostej drogi.
Komentarz
Czyżby stary komuszek był aż tak głupi, żeby dać się podpuścić jak jakiś żółtodziób?
Moim zdaniem Czarzasty na tym wygra.
Tusk też wygrał, przynajmniej na chwilę, rzucił swojemu antyamerykańskiemu elektoratowi trochę paszy.
Takie spostrzeżenie: wysłuchałam tego co powiedział PKN na RBN na jutubie i przeczytałam komentarze. Komentarze to jeden wielki rzyg na Prezydenta i obrona Komucha.
Potem weszłam na Kanał O; ten sam temat, a komentarze o 180 stopni inne: duma z Prezydenta.
Dwa światy. Po raz kolejny zobaczyłam, jak wielką rewolucją w polskim świecie medialnym było wejście do gry Mazurka i Stanowskiego.
PiS nie stworzyl ani jednego porzadnego medium, wiec w te nisze wskoczyl Stanowski. Widocznie na razie to wszystko, na co stac polskie dziennikarstwo, dobra psu i mucha.
Nie tym razem. Truchło tajsza Włodzimierz już płynie rzeką, nad brzegiem której siedzi Don Aldo
Owszem. Teoretyczny Polak kocha butę i chamstwo, dobrotliwość PiS ledwie tolerował, kasując profity jego rządów bez przyjemności.
Polska powinna rozwijać własną broń jądrową - powiedział Karol Nawrocki w rozmowie Polsat News, podaje Bloomberg.
...ooo
A Polsat co podaje?
Całą rozmowę.
https://www.youtube.com/live/O6qD0C-zDTE?si=quaXj1rS-W0s3OCK
Za przeprószeniem, bełłem pierwszy w tech rozmyślaniach.
Nawet trzy lata temu!
Widać PKN nie czyta(ł) mnię/nasz, hehe.
https://excathedra.pl/discussion/comment/469605/#Comment_469605
👣
🐾
🐾
Dwie ciekawostki:
Ach, a my ciągle nie mamy oferty dla idiotów.
Faktycznie, to Kurskiemu wychodziło. Ale na ofercie dla idiotów nie można poprzestać.
Generalnie nie należy poprzestawać na wynurzeniu głowy, kiedy się tonie. Uważam niemniej, że jest ważne a nawet poniekąd kluczowe.
Przeciem nie raz już zadawał proste pytanie -- czemu nie można programu pierwszego robić jak prezesowi Kurskiemu w dusy gra, a programu drugiego -- normalnie, godnościowo, z zainteresowaniem prawdą i powiedzmy sobie, pewnym umiarem w retoryce.
Oczywiście, że można, a nawet trzeba. Jak się ma do czynienia z circa 20 mln. pogłowiem baranów na terytorium pomiędzy Odrą a Bugiem przedstawianie jemu poważnej oferty jest nie tylko kretyństwem, jest również i zbrodnią
A kogo ten program godnościowy z zainteresowaniem prawdą i pewnym umiarem w retoryce obchodzi? Uczymy się od Romana, który powiedział, że Gazeta Wyborcza zawsze mu w duszy grała ale z nazwiskiem Giertych nie miał do niej prostej drogi.
Elektorat trzeba też wychowywać.
Najprościej i najszybciej kijem
To później. Najpierw wytresować.
Nie zaszkodzi i dobrym przykładem.
Oczywiście. Każdy człowiek ma potencjał bycia człowiekiem.
To jest w tym wszystkim najtrudniejsze, odpowiednie proporcje kija i przykładu.
...a najlepszy zły przykład, który odpowiednio źle kończy
Najlepiej stosować łagodną perswazję oburącz;)
Prezydent buduje Radę Parlamentarzystów.
Wygląda na bardzo mądry pomysł.
https://tysol.pl/a154055-marcin-horala-nikomu-na-swiecie-nie-zalezy-na-tym-zeby-polska-byla-super-silna-i-super-bogata
Partia Prezydencka ewentualnie "Partia CPK".
Partia Polska