Skip to content

Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej - Karol Nawrocki

1232425262729»

Komentarz

• PPPPPPP

Partia
    Po
    Pierwsze
    Polska
    Po
    Pierwsze
    Polacy

To by było coś na kształt światowego rekordu wszech czasów.

• edytowano 17 February

@Inż powiedział(a):
    Partia Polska

Ewentualnie Partia Port Polska. ;) Przejąć znaczenie dla swoich celów.

• @Przemko powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Partia Polska

...to może SAFE - Stronnictwo Autentycznych Fascynatów Ełropy

• @Filioquist powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Partia Polska

...to może SAFE - Stronnictwo Autentycznych Fascynatów Ełropy

BE SAFE - Białej Europy Stronnictwo Autentycznych Fascynatów.

• Była już Polska Partia Protestująca, która to protestowała zawsze do końca, a w swych protestach była nieustająca (PePePe)

• Wczesny kabaret OTTO wymyślał nowe partie których wszystkie słowa w nazwie miały tę samą literę. Wśród nich była Polska Partia Prawdziwych Patriotów Paranoików a pod programem ("popsioczyć, poprotestować, potem pomyśleć") podpisał się prezes partii Piesław Pupaczewski.

• Poseł Nowej Lewicy.

• Społeczeństwo nie dorosło, znowu.

"Krytyka i polemiki, nawet bardzo ostre, są solą dziennikarstwa. Ale nie ma naszej zgody na akcję nieprawdopodobnego hejtu i gróźb wobec Natalii Waloch za jej opiniowy tekst o pierwszej damie - pisze Roman Imielski, I zastępca redaktora naczelnego Gazety Wyborczej. "

• Imielski to ten, co podgryzał Stanowskiego "opiniowym" tekstem.

• Oświadczenie Prezydenta RP

• @MarianoX powiedział(a):
    Gdy Jacek Kurski próbował m.in. z taką ofertą medialną wychodzić to wielu, również na naszym forum, uznało że tak nie nie wypada, nie przystoi oraz nie licuje.

No ale coś pozytywnego wyniknęło z takiej telewizji?

• A masz drugą Polskę do porównania? Tylko w fizyce możesz robić powtarzalne eksperymenty, w biologii trzeba być uważniejszym a w życiu społecznym najczęsciej jest to niemożliwe. Trzeba przyjąć założenia i się ich trzymać. O swych założeniach Donald Tusk wyczerpująco opowiadał w Pabianicach, aż mnie zaskoczyło, że ma to tak głęboko przemyślane i że jest taki szczery. Jak dotąd wygrywa, więc pewie ma rację.

• edytowano 07:44

@celnik.mateusz powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):
    Gdy Jacek Kurski próbował m.in. z taką ofertą medialną wychodzić to wielu, również na naszym forum, uznało że tak nie nie wypada, nie przystoi oraz nie licuje.

No ale coś pozytywnego wyniknęło z takiej telewizji?

Tak, dwie kadencje PiS i Andrzeja Dudy w znacznym stopniu.

• @los powiedział(a):
    A masz drugą Polskę do porównania? Tylko w fizyce możesz robić powtarzalne eksperymenty, w biologii trzeba być uważniejszym a w życiu społecznym najczęsciej jest to niemożliwe. Trzeba przyjąć założenia i się ich trzymać. O swych założeniach Donald Tusk wyczerpująco opowiadał w Pabianicach, aż mnie zaskoczyło, że ma to tak głęboko przemyślane i że jest taki szczery. Jak dotąd wygrywa, więc pewie ma rację.

Pamiętam eksperyment Wildsteina z pluralistyczną TVP, mimo tego co robił i tak była nazywana "pisowską".

• edytowano 09:22

Człowiek Nawrockiego premierem - czy to ma sens co mówi Orzeł? Czy to na pewno pogodzi frakcje a nie wręcz przeciwnie?

• Nie chce mi się słuchać tego marudzenia. Kto?

• @los powiedział(a):
    Nie chce mi się słuchać tego marudzenia. Kto?

Nie powiedział, chodzi o sam pomysł.

• @los powiedział(a):

Nie słuchałam, ale na pewno Bogucki. Nie znam człowieka, nie mam pojęcia, czy to dobry pomysł.

• @Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):
    A masz drugą Polskę do porównania? Tylko w fizyce możesz robić powtarzalne eksperymenty, w biologii trzeba być uważniejszym a w życiu społecznym najczęsciej jest to niemożliwe. Trzeba przyjąć założenia i się ich trzymać. O swych założeniach Donald Tusk wyczerpująco opowiadał w Pabianicach, aż mnie zaskoczyło, że ma to tak głęboko przemyślane i że jest taki szczery. Jak dotąd wygrywa, więc pewie ma rację.

Pamiętam eksperyment Wildsteina z pluralistyczną TVP, mimo tego co robił i tak była nazywana "pisowską".

Każda próba dialogu z nimi to w ich oczach przyznanie się do słabości. Ich tylko pałą w łeb, innego języka nie rozumią.

• @marniok powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):

Każda próba dialogu z nimi to w ich oczach przyznanie się do słabości. Ich tylko pałą w łeb, innego języka nie rozumią.

Oczywiście, jak Rosjanie, to ta sama mentalność.

• @Pigwa powiedział(a):

@los powiedział(a):

Nie słuchałam, ale na pewno Bogucki. Nie znam człowieka, nie mam pojęcia, czy to dobry pomysł.

Mówi, że pada takie nazwisko w kuluarach.

• edytowano 11:09

@marniok powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):

Wyryć w spiżu. Skoro plują na nas a my w odpowiedzi wyciągamy do nich rękę, to następnym razem nas kopną.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.