Skip to content

Mem dnia

1414243444547»

Komentarz

• Sprzedawczyk. Mógł być vicepremierem kwitnącej, rozwijającej się Polski, a wybrał rolę przydupasa w rządzie qrew i złodziei.

• taką ma naturę

• @Mania powiedział(a):
    Sprzedawczyk. Mógł być vicepremierem kwitnącej, rozwijającej się Polski, a wybrał rolę przydupasa w rządzie qrew i złodziei.

...wybrał "karierę" wśród swoich

• @Mania powiedział(a):
    Sprzedawczyk. Mógł być vicepremierem kwitnącej, rozwijającej się Polski, a wybrał rolę przydupasa w rządzie qrew i złodziei.

Nie mógł, @rozum wskazał, że od czasów rządu Olszewskiego, PSL jest obrotowe deklaratywnie, natomiast faktycznie skręca w jedną stronę na szczeblu krajowym, na szczeblach lokalnych bywa inaczej o ile Centrala zezwoli.

• Przypominam, że jest to ruska ekspozytura w Polsce. On tak samo coś mógł, jak jakiś Rubcoff czy inny Pawlak. Przypominam, że nazwisko jego stryja widnieje w filmie z raportem smoleńskim, jako ten, co odpowiadał za remont tutka. To jedna z najgroźniejszych postaci w PL, w szczególności dlatego, że nie tak nieliczni wiążą z nim jakiekolwiek nadzieje.

• z Pawlaka też jedni się śmiali, inni podziwiali bo był sprawny w zarządzaniu i nowych technologiach. Do czasu.

• Tobiasz Bocheński podał, PiS zaczyna odbijać internety.

• GazWyb postawił ją pod pręgierzem za to że nie zablokowała dotacji dla "Arcanów" więc próbuje się ratować w oczach salonu.

• @Filioquist powiedział(a):
    ...do psychiatryka raczej

175k wyświetleń:

• Pewnie na końcu jest że nie, ale w tytuł "Jezus nie miał żony" mniej osób kliknie. Bardziej obstawiam polską szkołę clickbaitu.

• Szkoła clickbaitu godna najlepszego teologa.

• Przypomniało mi to historię Ignacego Loyoli, który wdał się w debatę z mahometaninem i w jej trakcie dany mahometanin znieważył Najświętszą Marię Pannę. I oddał się św. Ignacy rozmyślaniom: "Z jednej strony uważam, że dobrze byłoby mu sprzedać śledzia w brzucho, gdyż nieładnie powiedział. Z drugiej strony, że może jednak śledzia nie wsadzać, a zaś łagodnie przekonywać, ażeby porzucił błędy swoje. Która z tych myśli daje mi głębsze szczęście i pokój? Która bardziej zgodną z Bożą jest wolą?" -- nie wiem, czy to na tym konkretnym przykładzie zaczął rozeznawanie duchów, ale była to jedna z wczesnych okazji.

• A może być może mamy do czynienia z sytuacją:
    "Dzisiaj będziemy się uczyć, jak zakładać kondoma na globus!"

• I to być może, ale żagiew i tak się w kieszeni zaczyna rozpalać, sama z siebie.

• Czasami i konar zapłonie również sam z siebie, Asan ☝️😎

• @Eden powiedział(a):
    Czasami i konar zapłonie również sam z siebie, Asan ☝️😎

...to nie ogień a hydraulika

• @trep powiedział(a):
    Szkoła clickbaitu godna najlepszego teologa.

...smutne czasy, w których taka redefinicja nie zaskakuje

• Kim jest ten piękny chłopak?

• Henry Novak?

• Czy może ktoś nałożyć stylizację Kosiniaka-Kamysza na 'Maverica' oraz hopsanie Tygryska z rysunkowej wersji Kubusia Puchatka?, coś w stylu, że pilot z F35 ze zdumieniem widzi hopsającego Tygryska na lotnisku, w chmurach itp. ;)

• edytowano 6 June

Sztuczny idiota donosi, że powyższe zdjęcie to słynny mem. Cóż, chyba jestem wykluczony cyfrowo bo go nigdy nie widziałem.

Natomiast nadal nie wiem, jaką mądrość życiowa on przekazuje.

• @Inż powiedział(a):
    Sztuczny idiota donosi, że powyższe zdjęcie to słynny mem. Cóż, chyba jestem wykluczony cyfrowo bo go nigdy nie widziałem.

dziewczyna to Ukraina zasztyletowana w USA przez jakiegoś patusa w metrze, chłopak to Henry Nowak - polski anglik jak to mówią miejscowi, zasztyletowany przez patusa w Southampton (WB). Patus w USA był wielokrotnie arestowany i wypuszczany, wyraźnie z problemami psychicznymi, osłaniany przez swoją społeczność. Patus w WB też wyraźnie z problemami, również osłaniany przez społeczność.

• @trep powiedział(a):
    Szkoła clickbaitu godna najlepszego teologa.

Super Teolog zawsze przypadkowo przechodzi z tragarzami akurat obok antyklerykalnych kanałów internetowych, które przypadkowo zawsze nadają wywiadom z nim bluźniercze tytuły.

Są przypadki przypadkowe i przypadki nieprzypadkowe.

• Są też plusy dodatnie i plusy ujemne, szczególnie w takich przypadkach. Że tak pojadę klasykiem

• edytowano 05:46

@KazioToJa powiedział(a):

@Inż powiedział(a):

dziewczyna to Ukraina zasztyletowana w USA przez jakiegoś patusa w metrze, chłopak to Henry Nowak - polski anglik jak to mówią miejscowi, zasztyletowany przez patusa w Southampton (WB). Patus w USA był wielokrotnie arestowany i wypuszczany, wyraźnie z problemami psychicznymi, osłaniany przez swoją społeczność. Patus w WB też wyraźnie z problemami, również osłaniany przez społeczność.

Dziękuję. Nie znałem twarzy tych biednych ofiar.

Wieczny Odpoczynek +

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.