Pomagał najsłabszym, bezbronnym. Nie tylko psom.
Sadyści wyżywają się właśnie na bezbronnych, na dzieciach i psach.
Straszne czasy, że takich jak Litewka jest zbyt mało.
Wszystko jasne. Mnie chodziło o dziurawe spodnie, dziarę i psiecko - wyraźnie pisałem o foto. Ale zaraz przeczytałem te komenty i zobaczyłem, że gość miał dużo rigczu. Prp jeszcze trochę i by się nawrócił.
Jeśli dobrze rozpoznaję tę drogę to przedwczoraj jechałem przez Maczki do Katowic i tam jest długi odcinek na którym jest więcej łat i dziur niż asfaltu z pierwotnej drogi.
Tak raczej się nie mylę, to ul.Kazimierzowska
Sprawdziłem.
Bracia starsi jak zwykle zamieszani:
Kral opuścił Polskę i przebywa w Izraelu, korzystając z obywatelstwa tego kraju – informuje w piątek Onet. "To znaczy, że nie ma możliwości sprowadzenia go do Polski" – podkreśla portal. Kilka dni wcześniej ujawniliśmy w WP i money.pl, że od ubiegłego roku Kral ma paszport Izraela.
A ja już bardzo dawno temu pisałem, że najlepszą metodą na morderstwo jest zabicie kogoś w ruchu drogowym. Praktycznie nigdy wyrok nie wychodzi poza jakieś zawiasy.
@trep powiedział(a):
Wszystko jasne. Mnie chodziło o dziurawe spodnie, dziarę i psiecko - wyraźnie pisałem o foto. Ale zaraz przeczytałem te komenty i zobaczyłem, że gość miał dużo rigczu. Prp jeszcze trochę i by się nawrócił.
Podczas ślubowania na pierwszym posiedzeniu Sejmu zakończył "tak mi dopomóż Bóg", jako jedyny z klubu Lewicy podkreślmy.
Ps. każdy ma szansę i możliwość nawrócenia się, także śp. poseł Litewka, Edenu i trep także
Tu jest lista, z której się dostał.
Serio inne wybrane osoby są lepsze, bo mają garniak, plakat bez psa i nie mają widocznego tatuażu?
Zwracam też uwagę, że Litewka specjalnie nie napompował tej listy - 4 lata wcześniej mieli 20,9%, teraz 21,6%, raczej zabierał kolegom.
@trep powiedział(a):
Komentarz
Głosów prawicy raczej nie zabierał, dostał po prostu więcej niż typowi karierowicze z jego listy.
Zwracam też uwagę, że jako jeden z nielicznych po tamtej stronie stanął w obronie Marty Nawrockiej po pamiętnym wywiadzie.
Pomagał najsłabszym, bezbronnym. Nie tylko psom.
Sadyści wyżywają się właśnie na bezbronnych, na dzieciach i psach.
Straszne czasy, że takich jak Litewka jest zbyt mało.
Profesjonalnie go usulnęli.
To jest moja częsta droga do pracy. Tam jest dziura na dziurze dziurą pogania. Mogło być tak że jeden z nich po prostu coś omijał.
Jeśli dobrze rozpoznaję tę drogę to przedwczoraj jechałem przez Maczki do Katowic i tam jest długi odcinek na którym jest więcej łat i dziur niż asfaltu z pierwotnej drogi.
Tak raczej się nie mylę, to ul.Kazimierzowska
Sprawdziłem.
Zdjęcie z wypadku pokazuje, że doszło do czołowego uderzenia od strony kierowcy (lewy przedni słupek, szyba przednia).
Bracia starsi jak zwykle zamieszani:
Kral opuścił Polskę i przebywa w Izraelu, korzystając z obywatelstwa tego kraju – informuje w piątek Onet. "To znaczy, że nie ma możliwości sprowadzenia go do Polski" – podkreśla portal. Kilka dni wcześniej ujawniliśmy w WP i money.pl, że od ubiegłego roku Kral ma paszport Izraela.
Każdy, kto walczy z pedofilią, ginie.
A ja już bardzo dawno temu pisałem, że najlepszą metodą na morderstwo jest zabicie kogoś w ruchu drogowym. Praktycznie nigdy wyrok nie wychodzi poza jakieś zawiasy.
Podczas ślubowania na pierwszym posiedzeniu Sejmu zakończył "tak mi dopomóż Bóg", jako jedyny z klubu Lewicy podkreślmy.
Ps. każdy ma szansę i możliwość nawrócenia się, także śp. poseł Litewka, Edenu i trep także
Ale serio mam tłumaczyć 3 razy to samo?
https://sejmsenat2023.pkw.gov.pl/sejmsenat2023/pl/komitet/29617?elections=sejm&obszar=-32
Tu jest lista, z której się dostał.
Serio inne wybrane osoby są lepsze, bo mają garniak, plakat bez psa i nie mają widocznego tatuażu?
Zwracam też uwagę, że Litewka specjalnie nie napompował tej listy - 4 lata wcześniej mieli 20,9%, teraz 21,6%, raczej zabierał kolegom.
Gdzie ja napisałem, że były lepsze? W ogóle tym wpisem nie oceniałem śp. Litewki tylko czasy.
Jak oni go w ogóle na listy przyjęli?
Poprawili się
Takiego błędu nie popełnia się dwa razy.
Wczorajszy komunikat był jasny i wyraźny.
Jaki?
A taki:
W pierwszej chwili wzięłam to za wypadek, tzn przypadkową śmierć, ale teraz wiemy, że:
Świadectwo śp. Łukasza Litewki
oraz
...a on nie wiedział, że gdy się wchodzi między wrony, to trzeba krakać jak one?
Nie sprawdzałem, ale ludzie piszą, że głosiował jak one.
Teraz już kto inny liczy głosy.
I oby ich nie policzył.
Nie spina mi się ta postać. Coś jest nie tak i tyle.
Złoty człowiek wędrował w jądrze ciemności.
Ale poruszenie!
Who the hell cares???
👣
🐾
🐾
Santo Subito
Niejaki Wojciech Szewko...
https://x.com/HubnerrMax/status/2048386498823676247
"ale on się już czołga w okrężnicy ludzi pokroju Pińskiego i Wiejskiego."
To o Szewko. Spiżowe