Skip to content

Róże różańcowe

Czy jest tu ktoś, kto ogarnia Żywy Różaniec? Od bardzo dawna nie mam maila z wymianą tajemnic. Pisze na maila , skad dostawałam ,ale bez odzewu. Prosze o pomoc na maila ebernaciak@op.pl Tu zagladam nader rzadko

Komentarz

• Jesteś w II Róży?

• Przekazałem Twojej Zelatorce prośbę o kontakt z Tobą. Moja prośba do Ciebie - daj znać niezwłocznie, jak dostaniesz maila i po tygodniu, jak nie dostaniesz.

• Dobrze, tak zrobię, dziekuję

• NIestety, żadnych wieści . NIe bardzo rozumiem, czy ta róża się rozsypała?

• Zachowaj spokój 😉

• Mój mąż jest w tej Róży. W maju otrzymał wymianę Tajemnic i kalendarium do końca roku.
    Na exc był już wątek, w którym zelatorka zgłaszała problem z laptopem czy internetem (nie pamiętam).
    W każdym razie, Róży nikt nie rozwiązał. Raz w miesiącu można wejść na exc i potwierdzić swój udział w wątku z wymianą tajemnic, do czego zachęcam.
    Warto też rozważyć od sierpnia tymczasowe zastępstwo zelatorki, aby uchronić Różę przed rozsypką.
    Proponuję Salcię.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

1. Trep,zachowuję spokój tylko nie wiem, gdzie tu szukać tabelki i potwierdzać.
    2. AnnE sorry, ale ja byłabym nieodpowiedzialną osobą, podejmując się zastepstwa. Ale dziękuję za zaufanie.
  • Zajmę się sprawą, ale teraz mam trochę pilnych spraw.

ad 1. https://excathedra.pl/discussion/12162/zrdff-zmiana-tajemnic#latest

• Również napisałem eska do KAni, czekajmy.

• @Salcia13

Czy dostałaś zmianę tajemnic w tym miesiącu?

• Dostałem info od Zelatorki, że na adres, który podałaś we wpisie otwierającym wątek, są do ciebie wysyłane wiadomości ze zmianami tajemnic. Skoro tak, sprawdź proszę skrzynkę niechcianych, spamu, czy jak tam to się zwie.

• @AnnaE powiedział(a):

Warto też rozważyć od sierpnia tymczasowe zastępstwo zelatorki, aby uchronić Różę przed rozsypką.
    Proponuję Salcię.

Popieram oczywiście, w razie potrzeby chętnie udostępnię wszelkie dane.
    (KAnia - z nowego konta na EXC :)

• Skoro jest KAnia, to sprawa zastępstwa już nieaktualna 😊

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.