JK w tvp dziś
Beata Mazurek @beatamk
Prezes PiS Jarosław Kaczyński o 19:57 będzie gościem Wiadomosci w TVP Info.
08:08 - 13.11.2017
Prezes PiS Jarosław Kaczyński o 19:57 będzie gościem Wiadomosci w TVP Info.
08:08 - 13.11.2017
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Już mi stolarz robi trumnę
A ja jemu gówno umrę!
nie, oni mowili o tym tak, jakby bli poinformowani.
moze chcieli przykuc uwage, bo poza tym to, jak to Karnowscy, banal i nudy na pudy...
Jedyne zmiany jakie zapowiadał między wierszami JarKacz to min transportu ( "ceny autostrad nie spadły" - [ dopisek mój - koszty budowy czy opłaty?]) i min spraw zagranicznych "powinny być szybsze zmiany w zasobach ludzkich" ( już na zjeździe w Przysusze w czerwcu JK mówił o "złogach w MSZiecie").
Jarosław wyraźnie mówił ze PBS "zaproponowała b.ciekawe zmiany strukturalne" Trudno wyrzucić kogoś kto je zaproponował oraz fakt ze one zaakceptowane przez Prezesa przeczą paplaninie Karnowskich.
Mają wielkie negatywne zasługi w skłócaniu obozu Dobrej Zmiany. Do tego będąc dziennikarzami włączają się w wewnętrzny spór polityczny w tym obozie po jednej ze stron i bezpardonowo atakują drugą. Są w tych działaniach aroganccy, bezczelni i zwyczajnie głupi.Wstyd i zawód zważywszy znaczne zasługi i odwagę w przeszłości.Są młodzi i wciąż niezbyt doświadczeni więc możliwa jest łagodna ocena, ale to wymaga refleksji i chociaż pomilczenia, a nie kłamstw i krętactwa. Pora przestać bawić się w Michnika - manipulatora i guru obozu politycznego.
Edit, jednak udało mi się złapać. JK mówi o Beacie w czasie przeszłym... dziękuje za to co robiła. Czyżby jednak?
Chyba jednak nie.
Jarosław Kaczyński podziękował także premier Szydło za dwa lata rządów. – Za to Beato, że w trudnych warunkach to prowadziłaś. Plany były proste, ale totalna opozycja rzucała kłody pod nogi. To wymagało decydowania i za to trzeba dziękować, że mimo nacisków nigdy w tych trudnych sytuacjach nie zawiodłaś. Ten proces zmian jest dziś trudniejszy niż kiedykolwiek. Jesteśmy zdeterminowani, aby te zmiany kontynuować. Do tego potrzeba więcej niż jednej kadencji, dlatego chcemy rządzić dłużej, aby dokonać w Polsce pełnych zmian – dodawał prezes PiS.
(za WPROST)
Natomiast JarKacz ciekawie określił czas pod koniec lipca - zmieniła się rzeczywistość polityczna, czy jakoś tak