Skip to content

Nachodźcy z różnych stron świata

13536373840

Komentarz

• @los powiedział(a):
    Trocki pobił a Bernstein ma dostać wpierdol?

Jak mówił Traugutt o powstaniu - nie wiem czy jest sens, wiem że jest mus.

• @Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Trocki pobił a Bernstein ma dostać wpierdol?

Jak mówił Traugutt o powstaniu - nie wiem czy jest sens, wiem że jest mus.

przed wybuchem tegoż powstania lojalny i perspektywiczny z punktu widzenia Petersburga oficyjer carskiej armiji, uściślijmy

• A ja bym jednak zaczął od białych. Mam listę.

• edytowano 09:33

Polska policja błyskawicznie uczy się wzorem zachodniej jakich okolic nie patrolować i jak spisywać zeznania, by nie dało się określić rasy sprawcy i można było ją sprawnie umorzyć.

Kto opanuje nowe kompetencje - ten szybko awansuje.

• @los powiedział(a):
    A ja bym jednak zaczął od białych. Mam listę.

Hola, hola, wiele można mówić o naszej patriotycznej młodzieży, np. że sroży się w internecie, a w rzeczywistości jest już mniej gorliwa, ale akurat bierności w obijaniu białych nie można jej zarzucić . O, raptem parę dni temu w Jaworznie trzej siedemnastolatkowie najpierw sprali jednego typa w autobusie, a potem jeszcze drugiego, niepełnosprawnego, na zewnątrz. Ponoć obici zgłaszali zastrzeżenia do zanadto głośnego wykonywania pieśni patriotycznych przez młodzież. Tak że nie można powiedzieć, że biali nie są dyscyplinowani, co to to nie! Chociaż oczywiście istnieje prawdopodobieństwo, że to nie ci sami co na wspomnianej liście.

• edytowano 10:44

@Przemko powiedział(a):
    "Środek dnia, Warszawa. Przed dworcem centralnym cudzoziemiec do nieprzytomności pobił jakiegoś mężczyznę. Bił nawet wtedy gdy ten już się nie ruszał. Nikt nie zareagował."

Murzyn, kogo bił nie widzę. W komentarzach pojawia się Postulat Jorge - profilaktyczny wpierdol.

Widziałem ten filmik. Niedaleko stali ludzie i się patrzyli. U mnie w mieście to nie do pomyślenia. Czarnuch by został wdeptany w chodnik w ciągu 30 sekund.

Warszawa to stan umysłu, ale nie jest winna, ulega pewnemu procesowi, który widoczny jest szczególnie w wielkich miastach. Do nas, na Wschód, ta szajba dochodzi najpóźniej, a jesteśmy też i najbardziej zaimpregnowani. Przeżyjemy, ale czy wy przeżyjecie to mam obawy.

• edytowano 10:56

@los powiedział(a):

Listy to zostaw komu innemu, metodycznie docierać do źródła raka i go zwalczać to osobna sprawa. Natomiast każdy kto zobaczy, że czarny napierdala Białego, flekując go niemiłosiernie, kiedy już bez filmu leży bezwładnie ten go jeszcze pięściami okłada - co robi ? Jak jest słaby to bierze kosz i Murzyna w łeb, Nawet żeby zabić, bo ten przecież mógł to zrobić przed chwilą z ofiarą, nie może być wahania.

I nie bójcie się, ważna jest reakcja, jeden człowiek pójdzie, pójdą i inni, tak to działa. Najgorzej to stać bez reakcji.

• @Motes powiedział(a):

@los powiedział(a):

Hola, hola, wiele można mówić o naszej patriotycznej młodzieży, np. że sroży się w internecie, a w rzeczywistości jest już mniej gorliwa, ale akurat bierności w obijaniu białych nie można jej zarzucić . O, raptem parę dni temu w Jaworznie trzej siedemnastolatkowie najpierw sprali jednego typa w autobusie, a potem jeszcze drugiego, niepełnosprawnego, na zewnątrz. Ponoć obici zgłaszali zastrzeżenia do zanadto głośnego wykonywania pieśni patriotycznych przez młodzież. Tak że nie można powiedzieć, że biali nie są dyscyplinowani, co to to nie! Chociaż oczywiście istnieje prawdopodobieństwo, że to nie ci sami co na wspomnianej liście.

Nie prawdopodobieństwo a pewność.

• @JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    "Środek dnia, Warszawa. Przed dworcem centralnym cudzoziemiec do nieprzytomności pobił jakiegoś mężczyznę. Bił nawet wtedy gdy ten już się nie ruszał. Nikt nie zareagował."

Murzyn, kogo bił nie widzę. W komentarzach pojawia się Postulat Jorge - profilaktyczny wpierdol.

Widziałem ten filmik. Niedaleko stali ludzie i się patrzyli. U mnie w mieście to nie do pomyślenia. Czarnuch by został wdeptany w chodnik w ciągu 30 sekund.

Warszawa to stan umysłu, ale nie jest winna, ulega pewnemu procesowi, który widoczny jest szczególnie w wielkich miastach. Do nas, na Wschód, ta szajba dochodzi najpóźniej, a jesteśmy też i najbardziej zaimpregnowani. Przeżyjemy, ale czy wy przeżyjecie to mam obawy.

Piszą, że ofiara to Turek i on miał zacząć, ale nadział się na kingkonga z Hameryki. Aaa, jak hamerykanska Muzina to uja mu zrobią, bo sojusznicza z USArmy pewnie

https://www.o2.pl/informacje/brutalne-pobicie-w-centrum-warszawy-policja-komentuje-nagranie-7181017063541344a

• Maurzyn Turka...

• edytowano 11:08

@Eden powiedział(a):

Piszą, że ofiara to Turek i on miał zacząć, ale nadział się na kingkonga z Hameryki. Aaa, jak hamerykanska Muzina to uja mu zrobią, bo sojusznicza z USArmy pewnie

Nie jest wyszkolony, to widać, wiatraki lecą a nie ciosy. No i żaden człowiek świadomy swojej siły nie napieprza lezącego na wznak po ryju. Przecież silny cios w takiej sytuacji może zabić. Nie wiem czy pamiętacie jak na MŚ w Rosji, tamtejsi "kibice" leli Angoli. Przecież wiele ciosów było po to żeby zabić. W tym przypadku mamy amatora.

I nie jest to istotne skąd ten Murzyn się pojawił, bardzo możliwe też, że wcale nie był sprawcą zamieszania. Pisałem o tym wcześniej, idziemy skrótami, nie ma wyjścia, w takiej sytuacji każdy kolorowy jest winny i trzeba go powstrzymać.

• @los powiedział(a):
    Maurzyn Turka...

NATO znowu trzeszczy.

• edytowano 12:03

@JORGE powiedział(a):

@Eden powiedział(a):

Nie jest wyszkolony, to widać, wiatraki lecą a nie ciosy. No i żaden człowiek świadomy swojej siły nie napieprza lezącego na wznak po ryju. Przecież silny cios w takiej sytuacji może zabić. Nie wiem czy pamiętacie jak na MŚ w Rosji, tamtejsi "kibice" leli Angoli. Przecież wiele ciosów było po to żeby zabić. W tym przypadku mamy amatora.

I nie jest to istotne skąd ten Murzyn się pojawił, bardzo możliwe też, że wcale nie był sprawcą zamieszania. Pisałem o tym wcześniej, idziemy skrótami, nie ma wyjścia, w takiej sytuacji każdy kolorowy jest winny i trzeba go powstrzymać.

Kingkongow wypierdalać, nie ważne czy subsaharyjskich, czy z Bronxu albo L.A., Ahmedów, Gruzinów i Turków też. Wszyscy won! Polska dla Polaków! I dla Bugodrzan też (votum separatum Kulegi @los ☝️)

• loslos
    edytowano 12:15

Nie wszystkich naraz, najpierw tych, którzy się najgorzej asymilują. Czyli Bugodrzan.

• @Eden powiedział(a):

Wszyscy won! Polska dla Polaków!

Nie skończy się nawet kadencja Nawrockiego jeszcze kiedy będziesz tak krzyczał.

• Najżałośniejsze jest to, że Smoleńska nie zrobili murzyni/ciapaci/muslimy, tylko biali Polacy. Włos im z głowy nie spadł, a nawet sobie dzięki temu długo porządzili. No ale łatwiej będzie dojechać chuderlawego pakola z jedzeniem na rowerku.
    I rozumiem Cię @JORGE bo są sytuacje wyższej konieczności, tylko że póki będzie Tusk nadal będziemy brać tych których Niemcy chcą się pozbyć, a nasi (?) przedsiębiorcy będą sobie sprowadzać tanią siłę roboczą. Chciałbym zresztą poznać wszystkie okoliczności tego ostatniego za czasów PiS.

• Nabzdyczenie jest zawsze i bez jednego wyjątku kłamstwem. Człowiek się nabzdycza tylko wtedy, kiedy nie potrafi argumentować. Więc jak ktoś prychnie "ciapaci źli!" to jest pewne ponad wszelką wątpliwość, że tymi złymi są jacyś inni.

• edytowano 13:51

Wśród nachodzców chrześcijanie będą w zdecydowanej mniejszości i choćby w tym sensie Jorge ma rację.

Co do wypchnięcia z kraju lub podporzadkowania Bugoodrzan to szanse na to są z wielu powodów znikome.

Jaka była kontrakcja na "Czarne Marsze"?

• Ale nadal problem jest gdzie indziej. Nie mam szacunku dla tych, którzy tak łatwo dają się manipulować.

• @los powiedział(a):
    Nabzdyczenie jest zawsze i bez jednego wyjątku kłamstwem. Człowiek się nabzdycza tylko wtedy, kiedy nie potrafi argumentować. Więc jak ktoś prychnie "ciapaci źli!" to jest pewne ponad wszelką wątpliwość, że tymi złymi są jacyś inni.

Ale to do mnie, tak ?

Nie wiem, czego nie rozumiesz ? Jeżeli mamy wyjść z UE to choćby jutro. Odgrodziłbym się od tych pojebów drutem kolczastym i ograniczył kontakty do minimum. Nawet kosztem gospodarki, nawet kosztem pewnego ograniczenia, nie ma chyba niczego bardziej zdegenerowanego i bardziej pozbawionego perspektyw miejsca na ziemi. Pisze poważnie. To jest umieralnia, a my stajemy się jej częścią.

Moja rodzina w części, ale też i znajomi, i wszyscy inni, którzy są po stronie Donka - nie utrzymuję kontaktu, odcinam się od nich w większości dziedzin życia. Ale mam wypracowany kod porozumiewania się z nimi w sprawach gdzie muszę i daję rade. Bardzo bym chciał żeby oni znikli. Tak.

No i co ? Proszę, podaj mi sposób na wyjście z UE, spacyfikowanie Niemiec i eliminację wpływu na życie 40% polskiego społeczeństwa. Masz jakiś pomysł ? A to oni wszyscy sprowadzają tu, pośrednio i bezpośrednio, czarną masę z całego świata. A ci najeźdźcy zaraz zaczną napływać już, teraz, w dużych ilościach, nie możemy poczekać (na cokolwiek).

Więc jedyną skuteczną taktyką na dziś jest to, żeby ta czarna masa za wszelką cenę nie chciała do nas przyjeżdżać. A nie mamy w ręku instrumentów prościutkich, np. normalnego traktowania granicy, braku wsparcia finansowego, kontroli, deportacji itp. Więc co robić ? Obywatele Polski mają im zrobić horror. Własnymi rękoma, wbrew własnemu państwu.

• @JORGE powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Nabzdyczenie jest zawsze i bez jednego wyjątku kłamstwem. Człowiek się nabzdycza tylko wtedy, kiedy nie potrafi argumentować. Więc jak ktoś prychnie "ciapaci źli!" to jest pewne ponad wszelką wątpliwość, że tymi złymi są jacyś inni.

Ale to do mnie, tak ?

Nie, ogólnie. Po prostu - łapiemy kij za zły koniec.

• Ale to nie ma znaczenia czy ta czarna masa chce tu być czy nie - ona tu będzie przysyłania na mocy paktu migracyjnego.

Ale to nie ma znaczenia czy ta czarna masa chce tu być czy nie - ona tu będzie przysyłania na mocy paktu migracyjnego.

Wierzysz, że moc paktu uniemożliwi im ucieczkę z Polski ? Szczególnie kiedy ich hotele spłoną ?

• @MarianoX powiedział(a):
    Wśród nachodzców chrześcijanie będą w zdecydowanej mniejszości i choćby w tym sensie Jorge ma rację.

A co do tego ma chrześcijaństwo ?

Nie ma mowy, żadnych ludów z Afryki, Azji itp. Jesteśmy krajem jednolitym i tak ma zastać, bo to działa. I nieważne czy na legalu, czy nie, koniec. Może kiedyś, jak sytuacja się unormuje, ale na innych zasadach.

Nie widzę powodu dlaczego mamy przyjmować ludzi, którzy nie są w stanie poradzić sobie we własnym kraju. I piszę tu o skali mikro (nie ogarniają siebie), ale też i makro (każdą władzę można zmienić). Tak jak nie żal mi Ruskich, od wieków upadlanego społęczeństwa. Żal mi nas. Mnie, was. Szczególnie kiedy widzę co może się nam przytrafić.

• @JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Ale to nie ma znaczenia czy ta czarna masa chce tu być czy nie - ona tu będzie przysyłania na mocy paktu migracyjnego.

Wierzysz, że moc paktu uniemożliwi im ucieczkę z Polski ? Szczególnie kiedy ich hotele spłoną ?

Oni będą zakolczykowani jak bydło w UE, jak ich złapią po drugiej stronie granicy Niemcy odeślą do nas. Albo odeślą innych byle sztuki się zgadzały. W tym zakresie mamy przeciw sobie całą zachodnią i poludniową UE.

Oni będą zakolczykowani jak bydło w UE, jak ich złapią po drugiej stronie granicy Niemcy odeślą do nas. Albo odeślą innych byle sztuki się zgadzały. W tym zakresie mamy przeciw sobie całą zachodnią i poludniową UE.

Jeśli im na to pozwolimy.

• edytowano 18:22

@Maria powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Nie ma żadnych my. Polacy zagłosowali w referendum, Polacy wybrali rząd Tuska, rząd Tuska przyjął pakt, Polacy są jednym z najbardziej prounijnych społeczeństw w UE. Nic się nie wydarzy, za rok zaczną zjeżdżać tutaj hurtowo i nikt tego nie zatrzyma.

• @JORGE powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):

A co do tego ma chrześcijaństwo ?

Nie ma mowy, żadnych ludów z Afryki, Azji itp. Jesteśmy krajem jednolitym i tak ma zastać, bo to działa. I nieważne czy na legalu, czy nie, koniec. Może kiedyś, jak sytuacja się unormuje, ale na innych zasadach.

Nie widzę powodu dlaczego mamy przyjmować ludzi, którzy nie są w stanie poradzić sobie we własnym kraju. I piszę tu o skali mikro (nie ogarniają siebie), ale też i makro (każdą władzę można zmienić). Tak jak nie żal mi Ruskich, od wieków upadlanego społęczeństwa. Żal mi nas. Mnie, was. Szczególnie kiedy widzę co może się nam przytrafić.

Już kiedyś pisałem tobie, ale powtórzę: Byłem rok temu na pielgrzymce w Lourdes 🇨🇵, do dzisiaj mam w oczach ten multinarodowy i wręcz multirasowy tłum pielgrzymów ze wszystkich kontynentów, którzy na późnowieczornych procesjach wokół sanktuarium i miejsca objawień NMP oddawali Jej cześć 🙏📿. Było ciemno, mnóstwo ludzi modlących się i mówiących w różnych językach, ale tej samej konfesji i cywilizacji ✝️, czułem się w tym tłumie absolutnie bezpiecznie, żadnego zagrożenia, poczucie wspólnoty i prawdziwego braterstwa. A nie mam takich odczuć kiedy np. mijam u siebie na parafii późną porą jakichś miejscowych meneli, agresywnych i podpitych gówniarzy, jak najbardziej bugodrzanskiego sortu. Jak myślisz Horche, z jaką konfesją i jakim kościołem są oni związani nominalnie? Oczywiście, że problem bezpieczeństwa i agresji, bądź jej braku, jest problemem kulturowym, cywilizacyjnym, a nie rasowym!

• ale młodzi ludzie bez pracy, bez rodzin, bez perspektyw są skłonni do przestępstw. Im mniej rozumieją świat wokół, tym bardziej są. I znajdą się między nimi ludzie złej woli, którzy ukierunkują ich frustracje, zorganizują ich.

No i inaczej - jeśli wszystko co masz, to siłę fizyczna i sprawność w operowaniu nożem, to użyjesz kiedyś te swoje przewagi. Co masz do stracenia?

@Maria powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Nie ma żadnych my. Polacy zagłosowali w referendum, Polacy wybrali rząd Tuska, rząd Tuska przyjął pakt, Polacy są jednym z najbardziej prounijnych społeczeństw w UE. Nic się nie wydarzy, za rok zaczną zjeżdżać tutaj hurtowo i nikt tego nie zatrzyma.

A jednak wybory wygraliśmy.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.