- żałuję, że nie zdjąłem okularów (drażnią mnie na fotografii), (tylko do czytania) - tata nie chciał zrobić portretu 'współczesnego', czyli uśmiechnięci patrzymy w obiektyw (wybrnął syn1, by zrobić tatową minę we trójkę) acha, tata wymyślił i pokazał, gdzie NALEŻY SIĘ patrzeć (punkt)
przy okazji dodam, że sporo obróbki w photoshopie, m.in. każdy z nas ma inną karnację skóry, tata nie chciał iść 'na zdjęcia', tylko 'z nami do studia', więc miał niefotograficzną fryzurę...; tylko ja miałem czarną koszulę! i mniejsze...
Komentarz
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Na co patrzyliście?
+
- żałuję, że nie zdjąłem okularów (drażnią mnie na fotografii), (tylko do czytania)
- tata nie chciał zrobić portretu 'współczesnego', czyli uśmiechnięci patrzymy w obiektyw (wybrnął syn1, by zrobić tatową minę we trójkę)
acha, tata wymyślił i pokazał, gdzie NALEŻY SIĘ patrzeć (punkt)
przy okazji dodam, że sporo obróbki w photoshopie, m.in. każdy z nas ma inną karnację skóry, tata nie chciał iść 'na zdjęcia', tylko 'z nami do studia', więc miał niefotograficzną fryzurę...; tylko ja miałem czarną koszulę! i mniejsze...
Szacun, sporo wiedzy i zamiłowań chciał i zdążył przekazać