Stemże jednak szanse na 5 mandatów są marne, głosowanie na 4 może być pewniejsze. Więc mam lekkiego problema, bo Jenot jest jaki jest, ale PE to małpiarnia w sam raz dla niego. Z drugiej strony Bernacki nigdy jeszcze mi nie podpadł...
Bernacki. Już dość maup w tej maupiarni, przyda się ktoś poważny.
Przeraża mnie liczba małp już w tym wątku: Jenot (toż to idiota, a zapewne i zły człowiek), Czerwińska, a lista podwarszawska i warszawska to niezłe combo: na jednej Rysio Czarniecki, na drugiej żydopedau Adam Bielan. I do tego dwóch z PO.
Lista łódzka zawiera dwa (!!??) nazwiska: Waszczykowski i Kopcińska. Nie wiem o co chodzi czyli czemu tylko tyle. Na innych listach dziwi nierównomierność. Na niektórych wycinanie się znanych nazwisk, a na innych większość nieznanych. Może są znane lokalnie ale to jest zastanawiające.
marniok napisal(a): Żadna to tajemnica (jeśli tak to skasujcie Admini) ale nr 6 to nasz forumowy znajomy i Rycerz ŻRFF. W tym roku był na rocznicy w Częstochowie.
marniok napisal(a): Żadna to tajemnica (jeśli tak to skasujcie Admini) ale nr 6 to nasz forumowy znajomy i Rycerz ŻRFF. W tym roku był na rocznicy w Częstochowie.
Komentarz
Nuale skoro Kulega tak twierdzi, to se pozwalam zrzucić tego kamnia ze serca. Uff...
Gregu - odpowiedz mi w wątku pyffkowym, żeby tutaj nie zaśmiecać.
I do tego dwóch z PO.
@krzychol66- tak Kuźmiuk wygląda tam najzacniej.
@Qiz; dlaczego nazywasz maupą A. Czerwińską?
1. Anna Zalewska
2. Beata Kempa
3. Sławomir Kłosowski.
4. Andrzej Kisielewicz
5. Aleksander Szwed
6. Rafał Ślusarz
7. Katarzyna Czochara
8. Jacek Baczyński
9. Beata Żołnieruk
10. Mirosława Stachowiak-Rozecka
To nie znaczy 7 tylko 6.