Jordan Peterson na odwyku?
Guru udzielający porad wszelakich zapadł na smutek w związku z chorobą żony i zaczął brać silny antydepresant. Teraz jest na odwyku. Córuś opowiada: https://youtube.com/watch?v=SPwaixIuTrU
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Nie tytan
Nie bardzo też rozumiem wyzywanie go od ateistów. To jest człowiek, który głosi że mężczyzna winien w zasadzie naśladować Chrystusa, a kobieta - Maryję. Ma też na liczniku dziesiątki godzin wykładów o Biblii, gdzie głosi, że to wielka i dziwnie mądra księga, która uczy nas jak kierować się ku Najwyższemu Dobru.
Niespecjalnie głosi radość spotkania z osobowym Bogiem, ale ja to akurat rozumiem, bo i sam nie miałem zaszczytu takiego spotkania, to i też nie głoszę.
Co do pytania losa kto zacz to jestem na 99% pewien że to pytanie retoryczne. Los, jak sądzę, doskonale wie kto zacz. Jeśli pyta to na 98% oznacza że go nie ceni. Podrażni nas trochę, zada jeszcze kilka enigmatycznych i prowokujących pytań, i napisze dlaczego nie ceni lub wyniośle zamilknie.
I jakże różny od tych 72 %, o których pisał JORGE
Nie.
Pitersą tysz tak dwuznaczno odpedział bo niekce iszby jegusz zetykietali zez lerigijno ciemno prawico. Nualesz mryga o tem Pambuku isz jakobysz mukby być (a wtęczas niekturem dupy skopie tak isz sie nie pozbierajo).
"O, ja także szanuję Jezusa i Maryję! A nie jest Bogiem i nie jest matką Boga"
jakaś enta wersja nju ejdż.
(łyżka dziegciu w beczce miodu)
-
(obejrzałem jeden film z nim, bo się przewijał już na forumie)
Na zachętę albo wprost przeciwnie?
Z lektorem albo napisami ofkors.
nie znam zatem,
wycofuje się na front zapoznania się