Dziś ważne wybory
10 tys. członków (a już), wybiera szefa PO. Moim faworytem jest Borysław Budka. Pod jego rządami w PO PiS ma największe szanse na 3 kadencję (bo trochę kondycja PO ma na to wpływ). Trzymam kciuki.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Godzinę temu wysłałem: "No i pan Borysław wygrał. Wszystko zgodnie z planem, pozdrowienia z Nowogrodzkiej."
W odpowiedzi dostałem: "Ty się kurwa lecz".
Ojej.
Proroków nie szanują, - żadnych świętości , żadnych ;-)
PS. Moim faworytem był wprawdzie Szczerba, ale coż...
Tak się zastanawiam, ok, jeżeli Donek chciał mieć swojego człowieka na szczycie, to naprawdę nie było nikogo innego ?
Jakiś tam mój ziomek z PO dawał relację ze zjazdu, plenum, czy tam co, podczas schyłkowego okresu premierowania Donka. Nabita sala i jedna dziura na parę krzeseł. Tam siedzi Grzegorz Schetyna a obok niego nikogo ! Jak trędowaty, byle go nie dotknąć. Tusk go zniszczył. Ale ale, Donald wyjeżdża i Grzesio wraca do gry, jak to jest za zgodą i namaszczeniem Donalda, czy przyczajony tygrys ukryty smok ? Bo teraz znowu, Tusk ponownie wkracza na arenę polskiej polityki (bo połowicznie tak jest) i Schetyna jest odstawiony. Czyli kolejne odstrzały Grzegorza są planowane i kontrolowane, a powroty ?
Czyli gratulacje płyną z obozu wrogiego szczerym nurtem...
Co do obyczajów i promowania, to już kiedyś wspominane było o pewnej firmie, gdzie droga do awansu wiodła drogą opisaną przez Joyce'a w Ulissesie, może im już tylko takie kadry zostały?
Wymyśl absolutna głupotę, której nigdy, przenigdy byś nie zrobił.
Oni to uczynią właśnie.