Należy mu się to
Tak uważam.
Antoni Macierewicz wbrew niemal wszystkim zamknął Raport. Zgodnie z obietnicą - przed 10 kwietnia 2020r.
Oczywiście nie pozwalają mu tego dokumentu publikować, ale nawet to, co przekazuje na filmie warte jest wysłuchania.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=908&v=umt0xQDZO2A&feature=emb_logo
Za tydzień kolejne spotkanie. Mam nadzieję, że będę mogła zamieścić nagranie. Oraz, że te filmy będą na jutubie miały wysoką oglądalność.
Antoni Macierewicz wbrew niemal wszystkim zamknął Raport. Zgodnie z obietnicą - przed 10 kwietnia 2020r.
Oczywiście nie pozwalają mu tego dokumentu publikować, ale nawet to, co przekazuje na filmie warte jest wysłuchania.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=908&v=umt0xQDZO2A&feature=emb_logo
Za tydzień kolejne spotkanie. Mam nadzieję, że będę mogła zamieścić nagranie. Oraz, że te filmy będą na jutubie miały wysoką oglądalność.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
więc
czy w TVP czy PR przez te dwa tygodnie była jakakolwiek zmianka o "raporcie Macierewicza", niekoniecznie z nazwiskiem, o samych wymikach itp???
ja nic nie słyszałem, tak jak by temat wogóle nie istniał!
-
jest dla mnie jednak szokiem, że ten temat jest szarą strefą... w wolnej (?) Polsce
tyle lat w walce o pamięć i prawdę o Katyniu, a tu Smoleńsk... walka o pamięć i prawdę zeszła do szarej strefy, a była przez moment na świeczniku obecnej władzy
nie pamiętam tetaz tylko kiedy (co?) ją zgasiło (walkę o prawdę)...
Eeeech, ....
ale jest już w przestrzeni.
jak strzelba na scianie.
Mamy tak niewiele suwerenności...
Władza leje po pysku zarośniętego fornala z kołtunami.
Z drugiej strony - za badania jednak zapłaciliśmy.
A mnie należą się przeprosiny, chociażby zdawkowe.
A to opłacanie rachunków było dość zdawkowe, większość kosztów poniosły amerykańskie uniwersytety i rządowe agencje. Pewnie jakieś grosze skapły tylko dlatego, że jakby oficjalnie i otwarcie się odciął od przedsięwzięcia, byłoby to stwierdzenie wprost bez zostawienia milimetra ma wątpliwość: Brat? Przecież ja nigdy nie miałem żadnego brata.
Albo inaczej, chcesz zrzut z Endomondo jak 4 razy w tygodniu biegam po parkach i lasach, od półtora miesiąca ? Nienawidzę biegać, ale musiałem coś robić, a te statystyki mnie nakręcają. Ile razy psiarnie widziałem ? Dwa. Raz mnie olali, raz zapytali dokąd to, to im powiedziałem i mogłem kontynuować. I co ? Jajco.
Ale to pikuś. Nawet jeżeli, to naprawdę uważasz, że jak jest zakaz fryzjerowania to dotyczy on premiera ?
Albo u fryzjera jest groźnie i premiercio, większość ministrów i eksponowanych polityków (poza Terleckim i Szumowskim) narażała swoje życie i zdrowie, albo... wiadomo, ściema. Tertium non datur.
Może masz inny obraz codzienności. U mnie jeździły ciągle suki ze szczekaczkami, nawet z jednej rozganiali ludzi przed kościołem.
Na ulicach patrole milicji łączone z ŻW.
Rodzina rozmawiająca w kółeczku na placu dostała mandat.
Wszyscy fryzjerzy zamknięci.
Itd.
No, ale już po PiSie. Wcale mnie to nie cieszy (cokolwiek mi będziesz przypisywał), ale załatwili to sobie pierwszym czarnym marszem. Teraz to tylko rezultat. Zgnilizny.
W 2011 roku opublikowano jedyny oficjalny dokument w Polsce dotyczący tej katastrofy, gdzie w Zał 4. było jawni napisane, że ostatnie 2 sekundy stanowią radosne domniemanie, bo 'dane się nie zapisały', i co? I nic.
Leming obecnie się zapyta: ' To od ilu lat rządzi PiS?' i będzie miał rację.
W 2015 głosowałem na, i to dwa razy.
We wszystkich tych wyborach robiłem znacznie więcej, niż głosowanie.
W 2019 zagłosowałem tak samo, ale zredukowało się to już do "przeciw".
W 2020? Dziękuję, postoję. Zagłosuje za mnie Jacek Sasin, a jeśli nie ogarnie, to wynajmą jakiegoś Jonnego Danielsa z kumplami, nie muszę się martwić.