Strzelają do Obajtka
Ojojojoj! Ojojojoj! Straszne i niebywałe. Jest wojna a oni strzelają. Przecież skaleczyć mogą.
Dość żartów.
Zorkiestrowany system obrabiania dupy jednej osoby przez niezależne (hehehehe) merdia jest ćwiczony przez tamtych od trzydziestu lat, zawsze tak samo, czasem bardziej skutecznie czasem mniej. Jest to równie eleganckie jak banda chuliganów rzucająca się na jednego człowieka ale cóż - na wojnie jak to na wojnie, idzie nie o elegancję ale aby zabić. Diepold von Köckritz też został zabity nie przez króla w równym pojedynku ale zasieczony przez czeladź.
Ja mam tylko trzy pytania:
1. Dlaczego nie umiemy się przed tym bronić?
2. Dlaczego my nie stosujemy tej techniki?
3. Czy tzw. naszej strony to nieco nie dyskwalifikuje jako polityków? Nie znajdzie wielu ochotników armia, która nie strzela do wroga.
Dość żartów.
Zorkiestrowany system obrabiania dupy jednej osoby przez niezależne (hehehehe) merdia jest ćwiczony przez tamtych od trzydziestu lat, zawsze tak samo, czasem bardziej skutecznie czasem mniej. Jest to równie eleganckie jak banda chuliganów rzucająca się na jednego człowieka ale cóż - na wojnie jak to na wojnie, idzie nie o elegancję ale aby zabić. Diepold von Köckritz też został zabity nie przez króla w równym pojedynku ale zasieczony przez czeladź.
Ja mam tylko trzy pytania:
1. Dlaczego nie umiemy się przed tym bronić?
2. Dlaczego my nie stosujemy tej techniki?
3. Czy tzw. naszej strony to nieco nie dyskwalifikuje jako polityków? Nie znajdzie wielu ochotników armia, która nie strzela do wroga.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Że to nie Obajtek posunął Sienkiewicza? Kto się tym będzie zajmował, zresztą wszędzie jest napisane że Obajtek.
https://wpolityce.pl/polityka/381050-no ... go-giganta
Ale mówimy o gigancie, który 4 mln to wydaje pewnie na papier do drukarki.
2. Bo to takie nieeleganckie, czyli argument frajerów.
3. Tak
Podobną sztuczkę stosują deklaratywni katolicy. Ponieważ ja jestem tak bardzo katolicki, to już nie muszę zachowywać się jak chrześcijanin i mogę sobie pozwolić na każde kurestwo.
Ostanim że wsi jednak był chyba Lepper Andrzej
Btw fajne imię
Niezależnie od konfiguracji, Beata zawsze będzie wrogiem numer 1. Wszystkich.
x. Zaleski dobrze to skomentował
rzucili ja łaskawie do snobistycznego krakówka na pożarcie, a ona zrobila najlepszy wynik w kraju. A to peszek
Powiem tylko jedno, czasem wypada łeb zwiesić i milczeć.
Acha, przerzuciłem Zalewski-Szydło przez góglownicę - x. I-Z już w 22. października 2019 roku postawił ten zarzut, czyli 16 miesięcy temu! (tweet, odpowiedź-komentarz pod tweetem PMM)
Czyli dziś to odgrzewane kotlety dla wzmocnienia "Afery Obajtka", czyli... wracam do nowego wątku...
Sejmowa Komisja Śledcza do zbadania zarzutu nieprawidłowości w nadzorze Ministerstwa Skarbu Państwa nad przedstawicielami Skarbu Państwa w spółce PKN Orlen S.A. oraz zarzutu wykorzystania służb specjalnych (d. UOP) do nielegalnych nacisków na organa wymiaru sprawiedliwości w celu uzyskania postanowień służących do wywierania presji na członków Zarządu PKN Orlen S.A.
a jej (komisji śledczej) wiceprzewodniczący w telewizji Trwam do ojca Rydzyka zwrócił się tymi słowy (ok. lipiec - wrzesień (?) 2004) (mój YT)