Dobra nasza!
Są skazani na przegraną, bo nie wiedzą, że cham ze sztachetą w ręku przegrywa. Wygrywa szlachetny i dobrze wychowany rycerz ze szpadą przy boku.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Są skazani na przegraną, bo nie wiedzą, że cham ze sztachetą w ręku przegrywa. Wygrywa szlachetny i dobrze wychowany rycerz ze szpadą przy boku.
Komentarz
Jak oni się cieszą, epatują wręcz, możliwością usprawiedliwionego puszczania bluzgów. Przez większą część zycia muszą udawać, aż do przegięcia, bo od czasu do czasu człowiek musi. No i Seweryn mógł sobie pofolgowac.
Peem tak, dobrze dziadku, napuszczaj, przyjmuje wyzwanie. Ale coś mi się wydaje, że kiedy ktoś im przypierdoli zachowają się jak faje. Bo to są faje...
A jaki pewny, że będzie tam na górze.
Pycha- ulubiony grzech diabła.
Olbrychski dwa razy, tak mu zależy.
https://i.postimg.cc/3rXVmxN2/img-1-1685793844814.webp
Też bym chciał ale mi przepustki nie dali
To są debile bez podstaw dobrego wychowania! Bo dobre wychowanie oznacza adekwatność, a nie pierdołowartość. Cham, to osobnik sięgający po wulgarność i przemoc w nieadekwatnych sytuacjach, co jest spowodowane skromnym repertuarem środków wchodzenia z rzeczywistością w interakcję.
Jak zwykle, stara prawda, że gdy aktor mówi cudzym tekstem wydaje się być geniuszem, natomiast gdy przemawia swoimi słowami rozwiewa wszelakie złudzenia.
Młodość!!!
Stop. No nie "Army of dziaders"
Co do zdjęcia, to ja chcę zobaczyć, jak Man, Olbrychski i Hołdys przejdą z Pl. Na Rozdrożu na PL Zamkowy.
Czy Maleńczukowi uda się wyjść z restauracji Rozdroże 1974.
"...zainteresowanie mieszkańców województwa śląskiego, a także jaworznian wydarzeniem jest ogromne. Z naszego województwa jedzie do Warszawy 58 autokarów, z czego prawie 3 autokary są z Jaworzna. Z naszego miasta wyrusza 150 osób..."
Atmosfera podniosła, nawet se jeden bisnezmen walnął na sklepie sprajem "jebać PiS".
Tagże tej siły jusz nie postrzymacie!!!
A Materna nawet nie próbuje.
A na plakat im brakło twarzy że Daniel Kmicic dwa razy wlepion?
To jest kompilacja zrobiona przez kogoś chyba, na pewno widziałem grafikę z Sewerynem, może autor kompilacji go nie lubi.
https://i.postimg.cc/h4Jt9G5y/img-1-1685797193189.webp
Roman Giertych ocenił w mediach społecznościowych, że skandaliczne nagranie Andrzeja Seweryna zostało aktorowi… skradzione za pomocą systemu Pegasus, aby skompromitować jutrzejszy marsz Donalda Tuska. Prawnik jednak szybko usunął swój wpis.
A córka Seweryna mowi, że nagranie było prywatne i przez pomyłkę wypłynęło. Bądźmy poważni, apel prywatny?
@marniok powiedział(a):
Ktoś to twórczo rozwinął.
to idzie młodość, młodość, młodość i śpiewa
W prawym dolnym rogu oryginalnie byli Ryży z Putinem.
tylko Kurdej-Szatan młodsza ode mnie.
"Panowie, policzmy głosy!"
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Bezstronne sądownictwo też będzie.
"Na jednej ze stacji BP klienci nie mogli skorzystać z wygódki, bo wodociągi miały awarię. Jedna imbecylka, uczestniczka spędu folksdojcza, rozpętała gównoburzę na TT, a BP oficjalnie się do tego odniosło, podając powód niedostępności toalet.
To, co debile wypisują w komentarzach pod tą odpowiedzią, to jest po prostu kabaret:"
Bolesław stanął na wysokości zadania.
I tu (słuchać do samego końca, aplauz gawiedzi wiele mówi - nie rozumiem tylko co oni pod sam koniec skandują)
Dzisiejszy marsz odbywa się pod hasłem:
OKTON
SUTY
TAU
JA
PS. Na zdjęciu białoruska aktywistka Jana Szostak
Hehe.
Dobre, faktycznie kabaret!
np.