Skip to content

To nie bug, to feature

1394041424345»

Komentarz

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    To kim była Minclowa drapieżną kuguażycą rządną młodego subiekta?
    Co redpil na Minclowo!?

Czasem się pojawia w anegdotkach a więc temat jakoś tam funkcjonuje.

• @celnik.mateusz powiedział(a):

/.../

Ale Kolega wie, że Frankl umarł zanim ktokolwiek pomyślał o redpillach? To był tylko taki zwrot retoryczny.

Skoro umarły mógł zwrotowo-retorycznie jechać po redpilu to może dodac, że duchowe jest poszukiwanie beta-bankomatu przez dotkniętą przez ścianę kobietę z dwójka bombelków.

• A Julian Ochocki to sigma.

• @Przemko powiedział(a):

Jak jej nie pasuje nowomowa to niech czerpie z bogatych zasobów języka polskiego:
    Absztyfikant, wielbiciel, nadskakiwacz, fagas, popychacz, amant, kochanek, oblubieniec, wybranek, narzeczony, sympatia, luby.

👣

🐾
    🐾

• ... epuzer, ...

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Jak jej nie pasuje nowomowa to niech czerpie z bogatych zasobów języka polskiego:
    Absztyfikant, wielbiciel, nadskakiwacz, fagas, popychacz, amant, kochanek, oblubieniec, wybranek, narzeczony, sympatia, luby.

Stary albo mój chłop.

• Rząpciuś!

• edytowano 14 January

Jest jeszcze coraz powszechniejszy "f*ckfriend" czyli żałosny osobnik bedący li tylko kolegą jednak od czasu do czasu wchodzący na inne pola zażyłości.

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    Rząpciuś!

Żigolak!

• Mie się nayprzedniey podoba zwormuowanie "przygodnie poznana dozgonna miłość".

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Mie się nayprzedniey podoba zwormuowanie "przygodnie poznana dozgonna miłość".

• ... dobiegacz ...

• Mój stary!

Btw. Mieliśmy w liceum polonistkę. Nazywaliśmy ją "stara", bo nie tylko była od nas starsza, ale też od wielu innych nauczycielek. W każdym razie tak wyglądała, a a 20 lat plus temu nie było innej opcji jak to sprawdzić niż po wyglądzie.
    Mieliśmy też wf z inną klasą. I po tymże wfie w szatni omawialiśmy problem owej starej. I jeden gość z równoległej klasy już kompletnie skołowany wreszcie nie wytrzymał i spytał: ale o jakiej starej ty mówisz, o twojej starej?

• edytowano 05:10

Twoja stara zmienilo znaczenie podczas mojego życia. W dzieciństwie i młodości to była moja matka (twoi starzy = rodzice). Potem już moja żona. Ja się do tej zmiany nigdy nie zaadaptowałem.

• Wtedy nie mieliśmy żon, więc on spytał o matkę.

• @trep powiedział(a):
    Twoja stara zmienilo znaczenie podczas mojego życia. W dzieciństwie i młodości to była moja matka (twoi starzy = rodzice). Potem już moja żona. Ja się do tej zmiany nigdy nie zaadaptowałem.

Z nieśmiertelnym dialogiem telefonicznym, gdy młody człowiek dzwoni do swojego kolegi aby z informacją od swoich rodziców do rodziców kolegi:

• rzuć wapno na druty, bo kazali mi coś przekazać
    • wapno rzuciło się samo, słucham zatem
  • Inaczej się odbierało te teksty wtedy a inaczej teraz, nieprawda'ż?

• Niedawno się dowiedziałem, że w rozmowach Gnoja z jego najlepszym kolegą, chrzestnym naszego wnuka, synem naszych znajomych, ja występuję od "zawsze" jako pitbull a ojciec tego kolegi jako amstaff. W skrócie pit i am.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Wtedy nie mieliśmy żon, więc on spytał o matkę.

Co za czasy, żeby licealiści nie mieli żon! Świat się kączy.

• Wklejam całoś, gdyż okazuje się, że red. Lato przespał ostatnie 20 lat.

Kazimierz Marcinkiewicz zdaniem sądu ma teraz płacić byłej żonie Izabel do końca życia 10,5 tys. zł. alimentów, mimo, że nawet nie ma z nią dziecka. W dodatku, jak twierdzi Marcinkiewicz, Izabel zarabia 2 tys. a mogła by więcej. Polska to piekło mężczyzn. A nam Izabel wisi kilka tysięcy za przegrany proces i od wielu miesięcy nie płaci, bo z alimentów… nic zdjąć nie można. Sędziowie oferują Polakom niesprawiedliwość w biały dzień.

• edytowano 18:54

Mając na uwadze aktualne trendy jurysprudencyjne niech sie MaxiKaz cieszy, że go dodatkowo w molestowanie, napastnictwo seksualne oraz przemoc czynną, bierną, finansową i kontrolną nie wkręcili

Jakby miał z nią dziecko toby by jeszcze mogła go próbować wkręcić w PDF co już się w Polsce zdarzało,

Tyle wygrać...

• Cóż to za nowy lepszy PDF?

• edytowano 12:53

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Cóż to za nowy lepszy PDF?

Youtuberzy używają go na swych kanałach jako eufemizm na przypadłość niejakiego Trynkiewicza, któren niedawno zszedł był z padołu.

Należy tak czynić, bo inaczej dany kanał odwiedzi niejaki Gianfranco Demonetti w celu zdemonetyzowania czyli zablokowania hajsiwa z wyświetleń.

Z tego samego powodu na pewnego akwarelistę mówi się Adi....

• Kolang:

• Strefa Opatrunku
    • Państwo Leżące w Palestynie
    • Jabollach
    • Humus
    • Jahu Natan
      z niepolitycznych:

• Brokuły (marihuana)

• Feta (metaamfa)
  • Na niemców: hitlerowcy, naziści. To też z powodu Gianfranco, ale jeszcze przez założeniem YT.

• Teść (testosteron jako doping)
    Sok z Gumijagód (doping jako taki)
    Keks (czynność fizjologiczna)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.