Proszę o modlitwę za zmarłego mojego Tatę, zmarłego dziś w nocy
Moja Mama znalazła go już zmarłego rano. Było pogotowie, ale powiedzieli, że śmierć nie była w czasie ich reanimacji, więc musi przyjechać lekarz i stwierdzić oficjalnie zgon. Obecnie czekamy na lekarza.
Wieczne odpoczywanie daj Włodzimierzowi dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu święci na wieki wieków, Amen.
Bóg Zapłać.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
+++
+za Rodzinę
+++
+++
p.s.
(marne to pocieszenie ale śmierć we śnie to chyba najlepsza jak może się zdarzyć)
R.I.P.
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+
+++
+++
+++
+
+
++
+
+
To nie był sen. Wszystko ma wymiar bardziej tragiczny. Nie jest to samobójstwo, ale walczę gdzieś z diabelskim obwinianiem się za to co się stało. Kilka dni temu rozmawiałem z Tatą i prosiłem go, żeby poszedł do spowiedzi, bo czułem, że mu tego potrzeba.
Ważne, że Pan Bóg mi dał dar płaczu, którego nie miałem lata temu po stracie brata i że mogliśmy spędzić ten dzień z rodziną i też pojechać na grób brata i tam płakać.
Przez ostatnie kilka lat często się powoływałem na forum w rozmowie z Tatą i zawsze mówił: "Muszę zobaczyć tę Twoją excathedrę w końcu".
Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie!
+++
+++
+
+++
+++
+
†
+
+++
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Dziś był pogrzeb. Pieśni neokatechumenalne mają działanie ewangelizacyjne.
+
+++
+++
+++
+
*