Skip to content

Co będzie PO PiS, droga eksplodującej pięści, w odcinkach

1404142434446»

Komentarz

• Mruku trepa broni jakość jego aktywności, a tego drugiego ... no właśnie.

• edytowano 25 March

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Mruku trepa broni jakość jego aktywności, a tego drugiego ... no właśnie.

Oczywiście. Ja tak tylko z kronikarskiego obowiązku, jak to u starego człowieka.

Pamiętam też o mokrych marzeniach tego drugiego - o akcesie do SS Charlemagne i obronie kancelarii Rzeszy.
    „Meine Ehre heißt Treue” - chlip, chlip...

• Daj spokój Mruku. Nie ma sensu karmić trolla.

• Kronikarski obowiązek sprawa istotna!

• @trep powiedział(a):
    Daj spokój Mruku. Nie ma sensu karmić trolla.

Oj, tam. Niech się raduje, że się ostał w pamięci jednostkowej czasów zamierzchłych :))))))

• Na półtora tygodnia przed II turą wyborów prezydenckich, dopiero zrozumiałem, że Karol Nawrocki nie jest z PiS. I jakie będą tego konsekwencje dla polskiej sceny politycznej, przyszłości PiS, ogólnie całej prawicy w Polsce.

• @JORGE powiedział(a):
    Na półtora tygodnia przed II turą wyborów prezydenckich, dopiero zrozumiałem, że Karol Nawrocki nie jest z PiS. I jakie będą tego konsekwencje dla polskiej sceny politycznej, przyszłości PiS, ogólnie całej prawicy w Polsce.

Nu, jakie? Arcymciekaw!

• Nie PiS sam w sobie jest warunkiem istnienia Polski, tylko to, co jest w stanie zrobić dla Polski. Ego i osobiste ambicje - won. Oby zrozumieli.

• @JORGE powiedział(a):
    Na półtora tygodnia przed II turą wyborów prezydenckich, dopiero zrozumiałem, że Karol Nawrocki nie jest z PiS. I jakie będą tego konsekwencje dla polskiej sceny politycznej, przyszłości PiS, ogólnie całej prawicy w Polsce.

Jak się w ogóle ludziom skleja w głowie, że Duda i Nawrocki są marionetkami Jarosława, ale to wygrana Nawrockiego zablokuje rząd, obali go, doprowadzi do rozpisania wyborów parlamentarnych itd pleple?

• @los powiedział(a):
    Połączenie PiSu i Konfy? Czas przyśpieszył.

Albo koniec PiSu i koniec Konfy, zapach nowości. Tak mnie właśnie Ignac naszło, jak widać losa też.

• Dudaczewski ma być niby premierem...

• @qiz powiedział(a):
    Dudaczewski ma być niby premierem...

• nie odtwarza mi takich fil mików
    czy to kolejna od słona
    nie masz cwaniaka nad warszawiaka?

• Tytuł piosenki brzmi:
    Oh, No!

• @Kuba_ powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Jak się w ogóle ludziom skleja w głowie, że Duda i Nawrocki są marionetkami Jarosława, ale to wygrana Nawrockiego zablokuje rząd, obali go, doprowadzi do rozpisania wyborów parlamentarnych itd pleple?

To akurat proste. Dudełes jest schyłkowy, wystarczy go przeczekać.

• @Kuba_ powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Bo w niektórych dziedzinach oficjalnym pomysłem rządu było przeczekanie do końca kadencji Dudy, a potem Trzaskowski "klepnie" co chcą. Brak zmiany w pałacu to klęska tej koncepcji i brak pomysłu na dalsze rządzenie.

• @qiz powiedział(a):
    Dudaczewski

Koledze za mocno wszedł dobry wynik Mentzena

• edytowano 26 May

A 4 dni po końcu PiSu i Konfederacji ...

Konfederacja strzeliła sobie w stopę, jej antysystemowy lider poszedł w najważniejszym momencie na piwko z kluczowymi politykami PO. To tak naprawdę nic nie znaczące spotkanie, w TYM CZASIE i TEJ SYTUACJI nabrało atomowej mocy. Na pewno dla przyszłości Konfederacji, czy dla wyborów prezydenckich - zobaczymy.

Rozmowa Menzena mogła być początkiem procesu. I wielu to zauważyło, nawet wczoraj o tym Semka mówił, że to jest najgorszy efekt piwka - zrujnowanie kiełkującego zaufania.

• edytowano 26 May

Mój zaprzyjaźniony elektorat Menzena, który bardzo dużo wrzucał antyrządowych, antyrafałowych memów, po piwku zamilkł. Przepadł. Sądzę, że zbierają się w sobie, ma miejsce dysonans poznawczy, który usmażył im trochę mózgi. Ciekawe z czym wrócą jak ochłoną. Powiem tak, na pewno nie pokochają PO, rządu i Rafałka.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.