@vigilate1944 powiedział(a):
Bardzo się martwię losem knurów z USA.
Jak knur z Kentucky, czy innego Illinois z wielokrotną nadwagą wpierdoli 10 hamburgerow mniej na miesiąc niż obecnie, to tylko na zdrowie mu wyjdzie. A najlepiej gdyby wpierdalał o tyle mniej na tydzień. Jestem bardziej dosadny w nazywaniu rzeczy
Horche pamiętaj, trzy złote zasady:
1. Dieta MŻ (czyli "mniej żreć")
2. Dużo ruchu fizycznego (ja preferuję 🚲)
3. Bardzo uważać na słodkie, tylko od czasu do czasu spożywać 🍰 (np. od święta)
@JORGE powiedział(a):
Wszystko było ! Nienawiść wszelkiej maści komunistów i folksdojczów do Ameryki wiecznie żywa.
Najbardziej za ajfonami to ruskie kwiczą, tam to podmiot kultu jest, nawet mają takie firmy które te ajfony wkładają w obudowy ze srebra, złota i platyny z wielkoruskimi symbolami.
Komentarz
Jazda z kurxami!
Jak knur z Kentucky, czy innego Illinois z wielokrotną nadwagą wpierdoli 10 hamburgerow mniej na miesiąc niż obecnie, to tylko na zdrowie mu wyjdzie. A najlepiej gdyby wpierdalał o tyle mniej na tydzień. Jestem bardziej dosadny w nazywaniu rzeczy
Wszystko było ! Nienawiść wszelkiej maści komunistów i folksdojczów do Ameryki wiecznie żywa.
Horche pamiętaj, trzy złote zasady:
1. Dieta MŻ (czyli "mniej żreć")
2. Dużo ruchu fizycznego (ja preferuję 🚲)
3. Bardzo uważać na słodkie, tylko od czasu do czasu spożywać 🍰 (np. od święta)
No, ale po co mi te rady ?
Najbardziej za ajfonami to ruskie kwiczą, tam to podmiot kultu jest, nawet mają takie firmy które te ajfony wkładają w obudowy ze srebra, złota i platyny z wielkoruskimi symbolami.
Taleb mówi, że kuracja, którą Trump aplikuje amerykańskiej gospodarce to jak leczenie zawału serca chemioterapią a Trumpa nazywa małym Kaligulą.