@trep powiedział(a):
Natomiast Jakubek to jest miglanc. Z tym fularem, próbujący podpiąć się pod PiS. Nie wiadomo po co on w ogóle startuje. Czym on się rzekomo różni żeby być osobną siłą polityczną?
@vigilate1944 powiedział(a):
"Ja nie protestowałem jak Adamowiczowi zrobiliście w Gdańsku ulicę, a Wy w Warszawie co? Armii Ludowej trzymacie, a Lecha Kaczyńskiego nie zrobicie."
+++
A kogo w ogóle obchodzi wypadek komunikacyjny sprzed 15 lat? No ludzie... No kurwa, szanujmy się.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Druga sprawa, to pani De Barbaro wróciła!
Barbaria Lewacka cały czas jest i z mozołem dobija ostatnie gwoździe do tej trumny nazywanej polskim systemem oświaty
Mnie chodziło o tą panią De Barbaro, której koleżanka robiła za plecak u Komorowskiego, a wcześniej przygotowywała ludzi do neutralizacji obrony krzyża na Krakowskim Przedmieściu.
To ta sama drużyna.
@Przemko powiedział(a):
A czy ta organizacja debaty w Końskich przez sztab Trzaskowskiego i TVP to nie jest wystarczające aby im odebrać finansowanie?
Odebranie finasowania mało mnie obchodzi, ale unieważnienie wyborów to już tak.
Tam jest wszystko, łącznie z tym, że sztab Trzaskowskiego powinien zapłacić od 3 do 7 mln złotych TVP.
Jeszcze jeden wniosek, który chyba wszystkim umknął. Przed debatą spekulowano, kto ma większe szanse na znalezienie się w drugiej turze, Nawrocki czy Mentzen.
Gdyby sztab Trzaskowskiego w ogóle zakładał, że możliwa jest inna opcja niż II tura z Nawrockim, to nie proponowałby mu "solówki" przed I turą. W takiej sytuacji, gdyby jednak kto inny wszedł do drugiej tury, to tą debatą zniżyłby się do poziomu kandydatów z dalszych miejsc. Poniekąd to samo zrobił Tusk debatując z Cimoszewiczem w lecie 2005 r.
Wniosek z tego taki, że trve sondaże nie zostawiają złudzeń, kto będzie w II turze.
@rozum.von.keikobad powiedział(a):
Jeszcze jeden wniosek, który chyba wszystkim umknął. Przed debatą spekulowano, kto ma większe szanse na znalezienie się w drugiej turze, Nawrocki czy Mentzen.
Gdyby sztab Trzaskowskiego w ogóle zakładał, że możliwa jest inna opcja niż II tura z Nawrockim, to nie proponowałby mu "solówki" przed I turą. W takiej sytuacji, gdyby jednak kto inny wszedł do drugiej tury, to tą debatą zniżyłby się do poziomu kandydatów z dalszych miejsc. Poniekąd to samo zrobił Tusk debatując z Cimoszewiczem w lecie 2005 r.
Wniosek z tego taki, że trve sondaże nie zostawiają złudzeń, kto będzie w II turze.
Przewaga Nawrockiego jest cały czas stabilna a po debacie jeszcze nieznacznie wzrosła. Teraz to już 9%. Sraczkowskiemu nieznacznie spadło, ale Niemcenowi też.
@rozum.von.keikobad powiedział(a):
Przewaga Nawrockiego jest cały czas stabilna a po debacie jeszcze nieznacznie wzrosła. Teraz to już 9%. Sraczkowskiemu nieznacznie spadło, ale Niemcenowi też.
@trep powiedział(a):
Jak w drugiej jak do drugiej wchodzi dwóch?
...ok, dopytałem właśnie tylko, czy chodzi o wyniki w zestawieniach parami w drugiej, tj. Karol vs Rafau, Sławomir vs Rafau
Dobre wiadomości, jeśli miałby przewagę 9% w pierwszej, łał. W drugiej też łał, ale w pierwszej to megałał. Bardzo by to utrudniło wariant rumuński. Chyba że do drugiej Rafau w ogóle by nie wszedł.
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Sraczkoski wchodzi jako pierwszy z dużą przewagą - 35,5%. Drugi wchodzi Karol (27,5). Trzeci - Niemcen - ma 9 straty do Karola, czyli w pierwszej ma 18,5.
Hujownia ma 6%, Grisza 3,5, Biejat 2,5. Stano zamyka stawkę z 1,5.
Nie ma mowy o żadnych mijankach, Now - Sra, Nie - Now, Huj - Nie. Nic z tego się nie wydarzy.
9%, o których pisałem o 8:38 dotyczyło przewagi Karola nad Niemcenem.
Komentarz
Organizator pielgrzymek...
Ja jebie!!!
Viguś, dobra rada: https://www.youtube.com/shorts/DXgso6MOnL8
W celu podchodów
Nigdy nie byłeś na Jasnej Górze?
A co to jest Lublin. Jakieś zadupie na wschowi, na Lwowi. Polska B. Bez znaczenia.
Litwinów
https://naszdziennik.pl/swiat/317759,litwa-sejm-minuta-ciszy-uczcil-pamiec-ofiar-katastrofy-smolenskiej.html
A my nieustannie !
A propos Maciaka - 9 lat temu już było jasne co to za onuca.
https://www.facebook.com/RosyjskaVKolumnawPolsce/posts/pfbid02mGkDSDgA1iwMCbyJ4f8LEh29eVTgMkDFdm3ggMpAoCdRyAg69wnqJXXgvr7P39iSl
https://i.pl/dziennikarz-zwiazany-z-rosyjska-propaganda-pracuje-w-tvn-pomylil-adres-znalazl-sie-w-zakladzie-kamieniarskim/ar/c1-17265525
i rośnie sobie taka pieczareczka na peowskim gnojniku
Tak mnie najszło, że Trzaskowski z racji skali poglądów może debatować sam z sobą.
Druga sprawa, to pani De Barbaro wróciła!
Barbaria Lewacka cały czas jest i z mozołem dobija ostatnie gwoździe do tej trumny nazywanej polskim systemem oświaty
Edzik, de Barbaro to taka psycholoszka, z proseforskiej rodziny krakoskiej. Krakówek, układy, komuna, gazwyb.
Eee, myślałem że biega o Barbarię Lewacką
Mnie chodziło o tą panią De Barbaro, której koleżanka robiła za plecak u Komorowskiego, a wcześniej przygotowywała ludzi do neutralizacji obrony krzyża na Krakowskim Przedmieściu.
To ta sama drużyna.
A w dobę po wyborach to mnie najszło, że wybory przegrywa się w Końskich.
To ona mu dostarcza te psychoaktywne wspomagacze?
Tego nie wiem, ale kobieta miała szerokie spektrum zainteresowań.
Kolejna krzywa akcja sztabu Trzaskowskiego:
Tutaj można to zobaczyć:

To cuchnie na kilometry...
A czy ta organizacja debaty w Końskich przez sztab Trzaskowskiego i TVP to nie jest wystarczające aby im odebrać finansowanie?
Odebranie finasowania mało mnie obchodzi, ale unieważnienie wyborów to już tak.
Tam jest wszystko, łącznie z tym, że sztab Trzaskowskiego powinien zapłacić od 3 do 7 mln złotych TVP.
Cała rodzina ciekawa123.
Ja zaczynam spekulować, że Hołownia liczy na takie poskładanie się kampanii Trzaskowskiego, że będzie musiał być promowany jako tama dla polskości.
...przewaga w drugiej turze?
Jak w drugiej jak do drugiej wchodzi dwóch?
...ok, dopytałem właśnie tylko, czy chodzi o wyniki w zestawieniach parami w drugiej, tj. Karol vs Rafau, Sławomir vs Rafau
Dobre wiadomości, jeśli miałby przewagę 9% w pierwszej, łał. W drugiej też łał, ale w pierwszej to megałał. Bardzo by to utrudniło wariant rumuński. Chyba że do drugiej Rafau w ogóle by nie wszedł.
Przywracasz mi wiarę w Naród
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Sraczkoski wchodzi jako pierwszy z dużą przewagą - 35,5%. Drugi wchodzi Karol (27,5). Trzeci - Niemcen - ma 9 straty do Karola, czyli w pierwszej ma 18,5.
Hujownia ma 6%, Grisza 3,5, Biejat 2,5. Stano zamyka stawkę z 1,5.
Nie ma mowy o żadnych mijankach, Now - Sra, Nie - Now, Huj - Nie. Nic z tego się nie wydarzy.
9%, o których pisałem o 8:38 dotyczyło przewagi Karola nad Niemcenem.
Brat mię doniósł, że z innego hovna chcą ukręcić varianto rumunescu, a mianowicie wpływ radzieckich szpionów, botów i serwerów!!!!!!!!!!!