Skip to content

Wybory 2025

15859606163

Komentarz

• Organizator pielgrzymek...

Ja jebie!!!

• @trep powiedział(a):
    Natomiast Jakubek to jest miglanc. Z tym fularem, próbujący podpiąć się pod PiS. Nie wiadomo po co on w ogóle startuje. Czym on się rzekomo różni żeby być osobną siłą polityczną?

W celu podchodów

• @vigilate1944 powiedział(a):
    Organizator pielgrzymek...

Ja jebie!!!

Nigdy nie byłeś na Jasnej Górze?

• A co to jest Lublin. Jakieś zadupie na wschowi, na Lwowi. Polska B. Bez znaczenia.

"Ja nie protestowałem jak Adamowiczowi zrobiliście w Gdańsku ulicę, a Wy w Warszawie co? Armii Ludowej trzymacie, a Lecha Kaczyńskiego nie zrobicie."

+++
    A kogo w ogóle obchodzi wypadek komunikacyjny sprzed 15 lat? No ludzie... No kurwa, szanujmy się.

Litwinów
    https://naszdziennik.pl/swiat/317759,litwa-sejm-minuta-ciszy-uczcil-pamiec-ofiar-katastrofy-smolenskiej.html

W pierwszej na Jakubiaka a w drugiej na Zandberga
    +++
    Nie inaczej. Jebać POPiS-ową biedę. Dosyć tej komedii!!!

A my nieustannie !

• Druga sprawa, to pani De Barbaro wróciła!

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Druga sprawa, to pani De Barbaro wróciła!

Barbaria Lewacka cały czas jest i z mozołem dobija ostatnie gwoździe do tej trumny nazywanej polskim systemem oświaty

• Edzik, de Barbaro to taka psycholoszka, z proseforskiej rodziny krakoskiej. Krakówek, układy, komuna, gazwyb.

• @qiz powiedział(a):
    Edzik, de Barbaro to taka psycholoszka, z proseforskiej rodziny krakoskiej. Krakówek, układy, komuna, gazwyb.

Eee, myślałem że biega o Barbarię Lewacką

• @Eden powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):

Barbaria Lewacka cały czas jest i z mozołem dobija ostatnie gwoździe do tej trumny nazywanej polskim systemem oświaty

Mnie chodziło o tą panią De Barbaro, której koleżanka robiła za plecak u Komorowskiego, a wcześniej przygotowywała ludzi do neutralizacji obrony krzyża na Krakowskim Przedmieściu.
    To ta sama drużyna.

• A w dobę po wyborach to mnie najszło, że wybory przegrywa się w Końskich.

To ona mu dostarcza te psychoaktywne wspomagacze?

• @Mania powiedział(a):

Tego nie wiem, ale kobieta miała szerokie spektrum zainteresowań.

• Kolejna krzywa akcja sztabu Trzaskowskiego:

• sztab Trzaskowskiego namawia Inlfuencerów do darmowego komentowania debaty na podstawie podesłanych materiałów.

Tutaj można to zobaczyć:

To cuchnie na kilometry...

• edytowano 03:50

A czy ta organizacja debaty w Końskich przez sztab Trzaskowskiego i TVP to nie jest wystarczające aby im odebrać finansowanie?

• @Przemko powiedział(a):
    A czy ta organizacja debaty w Końskich przez sztab Trzaskowskiego i TVP to nie jest wystarczające aby im odebrać finansowanie?

Odebranie finasowania mało mnie obchodzi, ale unieważnienie wyborów to już tak.
    Tam jest wszystko, łącznie z tym, że sztab Trzaskowskiego powinien zapłacić od 3 do 7 mln złotych TVP.

@Mania powiedział(a):

Tego nie wiem, ale kobieta miała szerokie spektrum zainteresowań.

Cała rodzina ciekawa123.

• Jeszcze jeden wniosek, który chyba wszystkim umknął. Przed debatą spekulowano, kto ma większe szanse na znalezienie się w drugiej turze, Nawrocki czy Mentzen.

Gdyby sztab Trzaskowskiego w ogóle zakładał, że możliwa jest inna opcja niż II tura z Nawrockim, to nie proponowałby mu "solówki" przed I turą. W takiej sytuacji, gdyby jednak kto inny wszedł do drugiej tury, to tą debatą zniżyłby się do poziomu kandydatów z dalszych miejsc. Poniekąd to samo zrobił Tusk debatując z Cimoszewiczem w lecie 2005 r.
    Wniosek z tego taki, że trve sondaże nie zostawiają złudzeń, kto będzie w II turze.

• Ja zaczynam spekulować, że Hołownia liczy na takie poskładanie się kampanii Trzaskowskiego, że będzie musiał być promowany jako tama dla polskości.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Jeszcze jeden wniosek, który chyba wszystkim umknął. Przed debatą spekulowano, kto ma większe szanse na znalezienie się w drugiej turze, Nawrocki czy Mentzen.

Gdyby sztab Trzaskowskiego w ogóle zakładał, że możliwa jest inna opcja niż II tura z Nawrockim, to nie proponowałby mu "solówki" przed I turą. W takiej sytuacji, gdyby jednak kto inny wszedł do drugiej tury, to tą debatą zniżyłby się do poziomu kandydatów z dalszych miejsc. Poniekąd to samo zrobił Tusk debatując z Cimoszewiczem w lecie 2005 r.
    Wniosek z tego taki, że trve sondaże nie zostawiają złudzeń, kto będzie w II turze.

Przewaga Nawrockiego jest cały czas stabilna a po debacie jeszcze nieznacznie wzrosła. Teraz to już 9%. Sraczkowskiemu nieznacznie spadło, ale Niemcenowi też.

• @trep powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Jeszcze jeden wniosek, który chyba wszystkim umknął. Przed debatą spekulowano, kto ma większe szanse na znalezienie się w drugiej turze, Nawrocki czy Mentzen.

Przewaga Nawrockiego jest cały czas stabilna a po debacie jeszcze nieznacznie wzrosła. Teraz to już 9%. Sraczkowskiemu nieznacznie spadło, ale Niemcenowi też.

...przewaga w drugiej turze?

• Jak w drugiej jak do drugiej wchodzi dwóch?

• edytowano 07:56

@trep powiedział(a):
    Jak w drugiej jak do drugiej wchodzi dwóch?

...ok, dopytałem właśnie tylko, czy chodzi o wyniki w zestawieniach parami w drugiej, tj. Karol vs Rafau, Sławomir vs Rafau

Dobre wiadomości, jeśli miałby przewagę 9% w pierwszej, łał. W drugiej też łał, ale w pierwszej to megałał. Bardzo by to utrudniło wariant rumuński. Chyba że do drugiej Rafau w ogóle by nie wszedł.

Przywracasz mi wiarę w Naród

• edytowano 08:04

Nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Sraczkoski wchodzi jako pierwszy z dużą przewagą - 35,5%. Drugi wchodzi Karol (27,5). Trzeci - Niemcen - ma 9 straty do Karola, czyli w pierwszej ma 18,5.

Hujownia ma 6%, Grisza 3,5, Biejat 2,5. Stano zamyka stawkę z 1,5.

Nie ma mowy o żadnych mijankach, Now - Sra, Nie - Now, Huj - Nie. Nic z tego się nie wydarzy.

9%, o których pisałem o 8:38 dotyczyło przewagi Karola nad Niemcenem.

• Brat mię doniósł, że z innego hovna chcą ukręcić varianto rumunescu, a mianowicie wpływ radzieckich szpionów, botów i serwerów!!!!!!!!!!!

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.