Skip to content

Wybory, wybory i po wyborach - 2025

12467

Komentarz

• @los powiedział(a):
    Dlatego, jakby Szymuś miał gruczoły z testosteronem, spokojnie by nie pękł. Donek ma dużo więcej do stracenia a czas jest przeciw niemu.

Kosiniak też ma chyba z tym jakiś problem, aż dziw, że mu broda wyrosła. Chyba, że testosteron posiada, tylko jest zwykłą pierdołą.

• Tygrys, tygrysek, ale teraz to bardziej już pluszak.

• Świetna analiza Stanowskiego:

• @los powiedział(a):
    Ta kobieta jest inteligentna! Ta kobieta ma coś do powiedzenia! Dla mnie to zaskoczenie miesiąca.

Sądzisz, że to ona, a nie jakieś spindoktóry?

• Nie mam pojęcia. Ale muszę odnotować jedyny wart zauważenia głos z tamtej strony w ciągu ostatnich... 15 lat?

• Ja czytałem podobne refleksje znajomego który głosował na Rafaua jako w jego pojęciu",mniejsze zło". Ale to emerytowany leśnik nie związany z żadnymi partyjnymi strukturami.

• Celebryci nic nie zrozumieją z wywodów Muchy. Nie da rady pozbyć się wszczepionego poczucia wyższości i pogardy dla pisiorów. To była ich racja bytu - nie wyrzekną się siebie. Janda pozostanie Jandą, Markowski- Markowskim.

I to jest dla nas dobry prognostyk na 2027 rok.

• Tera rzecznik rządu jest wszystkiemu winien. Że nie było

• edytowano 4 June

Panu Jerzemu wyciągnięto wyrok chociaż też się zatarł.

• edytowano 4 June

@Przemko powiedział(a):
    Ostracyzm działa.

o ja pindolę przeesz taka publiczna spowiedź to jest bardziej marna niż mizianie się przez trepolosoemesiarnię

• @MiejSen powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Ostracyzm działa.

o ja pindolę przeesz taka publiczna spowiedź to jest bardziej marna niż mizianie się przez trepolosoemesiarnię

Po prostu pani wytrzeźwiała. W ogóle jak czytacie gdzieś komentarze po internecie to zwróćcie uwagę na godziny, ile tego pisane jest między 23 a 3 w nocy.

• edytowano 5 June

Kolejna gwiazda, swój profil na facebooku ukryła, ale firmowy wisi, zobaczcie co się dzieje w komentarzach. Logopedia dziecięcy który poniża publicznie dziecko, wspaniałe rekomendacje.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063949894416

• martwię się o stan psychiczny Dudka

• edytowano 5 June

@Przemko powiedział(a):
    Kolejna gwiazda, swój profil na facebooku ukryła, ale firmowy wisi, zobaczcie co się dzieje w komentarzach. Logopedia dziecięcy który poniża publicznie dziecko, wspaniałe rekomendacje.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063949894416

Dużo tego wrzucacie, jakby to część z was dziwiło ...

To są moi ludzie, bym napisał krew z krwi, ale bez przesady. Obserwowałem ich od młodości, jak się ukształtowali, jak powstali, zmieniali, co na nich wpłynęło i kim są. Niektórzy się zatrzymali na tej drodze, ale wszyscy, praktycznie wszyscy którzy wyjechali do Warszawy, albo poszli w korporacje, te zachodnie, ale też i uwierzyli w swoją zajebistość i unikalność bycia prawnikiem, lekarzem, skończyli tak samo. Kochają swojego pieska, ogólnie strzykają miłością na lewo i prawo, żeby momentami pokazywać nienawiść do wszystkiego. I mają pojebane dzieci, bo to też element wspólny.

Szkoda, naprawdę szkoda, na nich czasu. Nie mam z nimi już kontaktu. Nie interesują mnie, świetnie sobie radzę z nimi w realu jak już się napatoczą. Nawet nieznajomi, oni wszyscy są tacy sami. Ostatecznie to ... się boją.

• Wrzucam bo zaciekawiła mnie skala reakcji naszych, poczuliśmy silę, sprawczości i że tak trzeba. Jazda z nimi, pokazówki, wszystkim im nie zamkniemy gęb ale próbować warto.

• edytowano 5 June

Widzisz Jorge oni mają kształtowane wzorce postrzegania rzeczywistości przez takie indywidua, genialne 8 minut zanurzenia się w 'liberalnej' infosferze:

• Oni byli tacy od zawsze, tej gliny nie dało się wsadzić w inną foremkę. Idiotka Michalik przecież nawet próbowała ...

• @JORGE powiedział(a):
    Oni byli tacy od zawsze, tej gliny nie dało się wsadzić w inną foremkę. Idiotka Michalik przecież nawet próbowała ...

Ale wklejeni idioci z filmiku wzmacniali te postawy, a niekiedy wręcz formowali

• edytowano 5 June

Dwie słowie o o ślepych algorytmach Internetu i niewidzialnych rękach rynku

Wczoraj u red Macieja Kożuszka (zza szafy) red. Łukasz Jankowski z wNetu powiedział bardzo ciekawą123 rzecz.

Otóż prawicowi sztabowcy zajmujący sie kampaniami internetowymi powiedzieli mu, że w 2023 przedwyborcze materiały prawicy wrzucane ma YT i społecznościówki zaskakująco "słabo żarły", a zasięgi okazywały się podejrzanie mizerne. a odzewy niepokojąco rachityczne.

Po zwycięstwie wyborczym Orange Mana sytuacja równie zaskakująco się zmieniła i w kampanii prezydenckiej 2025 było już zgoła inaczej. Świstaki amerykańskie świszczą, że Big Donald mógł coś szepnąć panu Cukrowej Górze, panu Sundarowi Pichai'owi, o panu Mózgu nawet nie wspominając.

Także tak.

• Drumpf's effect.

• Ice'u to samo mówił o kampanii Ciasteczkowego w 2015 roku, czyli w w pewnym momencie takie same materiały, takie same nakłady na promocje, a kolosalna różnica w zasięgach. Sugerował, że była zmiana w algorytmach.

• Prezydent świata i social mediów.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Widzisz Jorge oni mają kształtowane wzorce postrzegania rzeczywistości przez takie indywidua, genialne 8 minut zanurzenia się w 'liberalnej' infosferze:

Zobacz to, toż to klimat jak z końcówki PRL, na ile umiem to sobie wyobrazić.

https://www.facebook.com/share/16cTN2muRz/

• qizqiz
    edytowano 5 June

@Przemko powiedział(a):
    Wrzucam bo zaciekawiła mnie skala reakcji naszych, poczuliśmy silę, sprawczości i że tak trzeba. Jazda z nimi, pokazówki, wszystkim im nie zamkniemy gęb ale próbować warto.

Wiele razy nam tu Jorge pisał coś w stylu "jazda z kurwami!".
    Sądzę, że po kawalerce i alfonsie naszej stronie wyłączyły się samoograniczniki.
    A mala Kasia N. to była kropla, która przelała czarę.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.