Skip to content

Dzień dobry

1121315171831

Komentarz

• Dobry wieczór!
    Jeśli pozwolicie, to przysiądę na chwilę.
  • Witaj Zacny Erneście!
  • edytowano October 2017
    Ernest_Zacny napisal(a):
    Dobry wieczór!
    Dobry wieczór!
    Cóż to za obrazek (w avatarze)?
    image

edit:
    google obrazkowe odpowiedziało:
    opowiadanie Kaprys Doktora Ox'a (Jules Verne, 1872)

Pełny text online :)
    Ów utwór, lekki w swej treści, pełen (...) wnikliwych obserwacji zachowań ludzkich, uzewnętrzniających się pod wpływem wchłaniania do swych płuc nadmiernych ilości tlenu, wykazuje, jak niewiele potrzeba człowiekowi, by diametralnie zmienił swoje zachowanie, postawę, czy sposób życia. Autor wykazuje w dobitny sposób, że nawet działalność jednego osobnika, w powiązaniu i z zastosowaniem pewnych uwarunkowań, czy czynników (tutaj tlenu), może doprowadzić do przeobrażenia całych społeczności lub nawet narodów!
  • romeck napisal(a):
    google obrazkowe odpowiedziało
    Dobrze odpowiedziało.

• Dobry wieczór!
    image
  • Badz pozdrowiony.
  • edytowano December 2017
    Witojcie katedranty!

Przyszłem tu do wasz jako ta sirota po onej dekturze leberianckiej co jo latoś ktuś kopł i ostateczno rospierdzieleł.

Wię isz nie pasywem tukej i niekture brzydzo sie mojo mniło gnembońsko mowo, totysz nie bede zposiadyweł żalu jak mie praśnieta wef ep i wystawita za dźwi.

Nulesz pozwulta chocia pszes chwilkie sie ogrzeć waszo wjelgo intelektualno potencjo i znieśta po kszecijańsku isz niekiedysz cuś bonkne pułsufkiem. Bo dziesz punde? Do Cytrusa? Na Flomdre? Nimom nerw.

Tembardzi isz widze isz u wasz cuś jakbysz tera prorokamy obrodzeło, a pszekomażać sie z niemy to moja za pszeproszeństwę szpencjalizancja delalamezon.
  • Łelkam tu.
    W gadce i piśmie człowiek wyrobiony jak widzę.
    Podoba mnie się.
  • Gnębonienie przez twórcę gnębonienia jest cool (jak dla mnie). Gorzej z plagiatorami, którym gnębonienie wychodziło jak chińska podróbka znanej marki. Wszak styl to człowiek.
    Witej na forumku :-)
  • Cudnie :)

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Czołgiem!
  • Gnębą napisal(a):
    ... sie ogrzeć waszo wjelgo intelektualno potencjo ....
    Jak tak, to tak! No pewnie!
    Recht po kolegi stronie, potencja - po naszej! :)

• Mnie interesuje czy Kolega w realu też tak gada.
  • Muwieć to sie chamywem iszby wew paszcze nie oberweć bo obywatele cuś tera takie bardziej nerwowsze.

Nualesz zdarzyło mie sie wew lekarmancji dla adminisztrancji zes rostargniemcia napiseć o hydramliku, "kturen niepszyszed".

Beł o tem tragicznem pszypadku wielgi wontas na dekturowem forumnie leberianckiem.
  • :D

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• AnnaE napisal(a):
    :D
    :)))))))
  • Cześć! Musiałem od nowa się zarejestrować bo zapomniałem hasła, a próby zmiany nie dały rezultatu- w ogóle nie przychodziły maile.
  • Drobna zmiana.

Witamy!
  • Nawet myślałem, że mam bana na powrót. Po moich ostatnich wpisach o Macierewiczu (nb. teraz uważam , że w obecnej sytuacji polityczniej już go nie odwoływać- ale oczywiście zrobią odwrotnie).
  • W spamie nie ma? Ciekawe1, powinny dochodzic
  • Dyzio_znowu napisal(a):
    Nawet myślałem, że mam bana na powrót. Po moich ostatnich wpisach o Macierewiczu (nb. teraz uważam , że w obecnej sytuacji polityczniej już go nie odwoływać- ale oczywiście zrobią odwrotnie).
    A to ty Dyziu przestałeś się udzielać ze względu na krytykę Macierewicza, że niby śmiałeś podważyć Wielką Postać ? Daj pan spokój, tu nie ma tak, Kaczor jest teraz na cenzurowanym, no i ? Mamy już chyba drugą, a może i trzecią Wielką Wątpliwość wobec PiSu. Podczas jednej z nich poszło sobie parę osób, jedna koleżanka, Fatus, wg mnie totalnie bez sensu. To forum nie ma jednej wspólnej linii, no i co ?

• Dzięki temu jest forum.
  • Fatus przez politykę odszedł? Wyglądało na osobiste sprawy bardziej.
  • Nikt nie zna przyczyny tego zadziwiającego zdarzenia. Sam fatus pewnie też nie.
  • Tak czy owak pozdrawiamy! :)
  • los napisal(a):
    Nikt nie zna przyczyny tego zadziwiającego zdarzenia. Sam fatus pewnie też nie.
    Uwolnił się, tak więc zazdrościmy mu.
  • Uwolnił się, więc zazdrościmy fatusowi.
  • Ja tęsknię za Fatusem, a odszed po... moim wpisie! :/
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.