kylka szczegolow: - reszta wiadomosci sie jeszcze zgrywa, ale mozna pisac, juz nic nie zniknie - co najwyzej sie pojawi. - mam problem z kolega rdr, mianowicie Mixxt ma jakis blad, ktory uniemozliwia wyslanie do niego PW - czy moglby napisac mejla na admin@rozaniec.net?
Wlasnie niezapowiedziani goscie sie zjawili i musze sie odkleic od monitora... ale jeszcze forum ogolne sprobuje przeniesc. "Kulinaria" i podobne to moze jutro wrzuce.
Ogolnie, to Forum ogolne sie mieli godzinami, tyle postow. Moglbym napieprzac na kilka watkow, byloby szybciej, ale panom z Mixxt moglbym serwery rozwalic. Wiec czekam...
No, dobra. 3 najbardziej ruchliwe dzialy przeniesione (Ogolny, Smolensk i Hydepark), reszte zrobie jutro. Mysle, ze mozna oficjalnie odtrabic przenosiny.
Ogolnie, to Forum ogolne sie mieli godzinami, tyle postow. Moglbym napieprzac na kilka watkow, byloby szybciej, ale panom z Mixxt moglbym serwery rozwalic. Wiec czekam...
Komentarz
kylka szczegolow:
- reszta wiadomosci sie jeszcze zgrywa, ale mozna pisac, juz nic nie zniknie - co najwyzej sie pojawi.
- mam problem z kolega rdr, mianowicie Mixxt ma jakis blad, ktory uniemozliwia wyslanie do niego PW - czy moglby napisac mejla na admin@rozaniec.net?
Mysle, ze mozna oficjalnie odtrabic przenosiny.
Jakie tu są fajne emotki :-)
- poprawic kolejnosc wyswietlania tematow
- domigrowac reszte postow.
Winc w powyzszych tematach nie musicie mi pisac bo o nich jak najbardziej wiem. :-)
Ale gdyby cos innego nie dzialalo, to poprosze o informacje.
Chauwa Połmiśkowi! >-
Czy to oznacza, że tu już będziemy bezpieczni i na dłuuuuuuuuuuuuugo?
Dobry wieczór!
(albo dzień dobry... bo i tak niewiadomo kiedy kto to przeczyta)
Łoj, nie umię się odnaleźć tu
Witejcie u Wos!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Okięko minimalistyczne, jeszcze kororek łososiawy machnąć i jadziem.