stare hasło nie działało, nie mogłem takze wstawić jakiegoś wstrzasającego awatara gdyzalbowiem nie posiadam tu uprawnień, tak w ogóle nieustannie y pozdrawiająco
stare hasło nie działało, nie mogłem takze wstawić jakiegoś wstrzasającego awatara gdyzalbowiem nie posiadam tu uprawnień, tak w ogóle nieustannie y pozdrawiająco
Stare haslo nie dzialalo, ale za to nowe otrzymal kolega w prywatnej wiadomosci na starym forum
Dobra dobra, pożartowałem, ale tak po prawdzie to bardziej kwestia braku dostępu do komputera akurat ostatnio.. No i że niby jakieś wiadomości PW, są nie są, cośtam cośtam, a okazało się konto w pół minuty można założyć. Wg mnie wszystko czytelne.
A tak na marginesie, może cześć osób by się przestała wygłupiać i tutaj w końcu przyszła (albo bardziej - aktywnie przyszła). Mam na myśli Cyrusa i kompanieros. Jest to wykonalne, czy cały czas ciężko ciężko ?
A tak na marginesie, może cześć osób by się przestała wygłupiać i tutaj w końcu przyszła (albo bardziej - aktywnie przyszła). Mam na myśli Cyrusa i kompanieros. Jest to wykonalne, czy cały czas ciężko ciężko ?
Moze jak Yuku tez dojdzie do wniosku, ze na darmowych forumkach ciezko zarobic. Jagby kto pytal, to Cyrusom moge posty tutaj przeniesc, np. do kategorii o nazwie "Pismejker". Mozemy nawet wydac kategoryczny zakaz pisania uzytkownikom z Pismejkera w innych kategoriach i na odwrot.
Moze jak Yuku tez dojdzie do wniosku, ze na darmowych forumkach ciezko zarobic. Jagby kto pytal, to Cyrusom moge posty tutaj przeniesc, np. do kategorii o nazwie "Pismejker". Mozemy nawet wydac kategoryczny zakaz pisania uzytkownikom z Pismejkera w innych kategoriach i na odwrot.
Komentarz
jestem tutaj pod dwoma nickami
margerytka - to starozytny moj nick
no i alf - to znowu endomiczny tylko generalnie zwiazany z FF
uklony
Może uda mi się nawet napisać coś więcej niż posta z pytaniem jak się przenieść na następne forum, tak jak na mixxcie.
tabela fail, skąd ta przerwa?
Naprawdę wspaniała robota kolego Półmisek, strasznie mi się to forum podoba
Dzień dobry.
JORGE>
JORGE>
Nic na siłę. Zechco - przyjdo. Nie zechco - nie przyjdo. Niech rozkwita sto kwiatów. Albo przynajmniej dwa kwiata.
Jagby kto pytal, to Cyrusom moge posty tutaj przeniesc, np. do kategorii o nazwie "Pismejker". Mozemy nawet wydac kategoryczny zakaz pisania uzytkownikom z Pismejkera w innych kategoriach i na odwrot.
Noa tak wogle: zię dobhy!