A to samo, co ze starej katedry. Zamiast klikać kursorem, niech skoknie do pierwszego czy ostatniego wpisu w wątku. Co prawda do ostatniego nie było, ale czemu miałoby nie być? [-O<
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Tu zadam pytanie: Skąd wziąć pełne zdjęcie archanioła Michała z mixxta? (favicon już wstawiłem, mikro-obrazek na zakładce przeglądarki - póki mogę:) - czas na baner, poziomy...
Gdyby się pogrubiło nicki - odróżniałyby się od tekstu i byłoby czytelniej. Noji dla Archanioła Michała powinno się znaleźć miejsce na stronie tytołowej; baner jest poziomy, więc może da sie po prawej stronie?
O! wkleilam tam link do Archaniola Michała z ec.mixxt i obrazek małego Anioła. A na banner- może obrazy Nieba Akiane Kramarik? O-o! jest juz Aniołek frondowy i fajne logo =D>
Logo (obraz z nazwą) tymczasowe. Muszę się poduczyć z Vanilli... Jakie ma wymiary, co gdzie leży, itp = Wkleiłem zdanie: Forum dyskusyjne przyjaciół niegdysiejszego Forum Frondy - tam się poznaliśmy
OK. Wieczorem... Trochę zabawy z wycinaniem. = obrazek wchodzi za tekst (który był), ale tekst ma w CSS 15 piksli padding, więc obrazek wychodzi poza szary pasek navigacji i nie wiem jak to obejść (nie będę gmerał w css bo jeszcze coś popsuję...) Bo nav ma wysokość 50 pikseli i obrazek również.
Komentarz
Wielkie dzięki!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Wielodzietni.org tez na wanilli, wiec jak widac dla kunserwatywnych forow sie sprawdza.
*
[-O<
*
*
Cytat z zewnątrz, jak mniemam, tradycyjnie.
*
Skąd wziąć pełne zdjęcie archanioła Michała z mixxta?
(favicon już wstawiłem, mikro-obrazek na zakładce przeglądarki - póki mogę:) - czas na baner, poziomy...
Noji dla Archanioła Michała powinno się znaleźć miejsce na stronie tytołowej; baner jest poziomy, więc może da sie po prawej stronie?
A Tobie o ten frondowy?
A na banner- może obrazy Nieba Akiane Kramarik?
O-o! jest juz Aniołek frondowy i fajne logo =D>
Muszę się poduczyć z Vanilli... Jakie ma wymiary, co gdzie leży, itp
=
Wkleiłem zdanie:
Forum dyskusyjne przyjaciół niegdysiejszego Forum Frondy - tam się poznaliśmy
=
obrazek wchodzi za tekst (który był),
ale tekst ma w CSS 15 piksli padding, więc obrazek wychodzi poza szary pasek navigacji
i nie wiem jak to obejść (nie będę gmerał w css bo jeszcze coś popsuję...)
Bo nav ma wysokość 50 pikseli i obrazek również.