Okej, davenio, sprobuj zalogowac sie jako davenia korzystajac z tego samego hasla co dla balbiny. Jak Ci sie uda, to wszystkie posty balbiny przepne do davenii (chyba, ze nie chcesz).
Dzień dobry, Kazio! Fajnie Cię widzieć :-). Chyba przez tę pełnie nie śpimy?
Maniu, powiedz mi jak mam z bal´biny zrobic davenie?
Na górze strony, po prawej masz swój awatarek ("wSieci"), a obok BALBINA. Kliknij na BALBINA! Ukaże się Twój duży awatar , a obok "edycja profilu".- kliknij w nią! - po lewej zobaczysz w ramkach swoje dane - i zamiast Balbina- wpisz Davenia! Następnie zapisz! Jeśli się uda - półmisiek przepnie Twoje wszystkie posty, tak jak napisał wyżej. Powodzenia!
dziekuje wam, ze wciaz zajmujecie sie moim..ekhem...przypadkiem ale jak widac ja nawet wylogowac sie nie umiem: wchodze w edycje profilu klikam na wylogowac i ...widzicie z jakim skutkiem;)
Davenio: klikasz na ikonkę kółka zębatego w prawym górnym rogu ekranu (na listwie nawigacyjnej), pojawia się menu, na którym klikasz "wyloguj" (ostatnia pozycja na dole) - et voilà!
Komentarz
Alcor stopkie poproszę, bo se ją czasem dla poprawienia nastroju puszczałam.
Bo jest nas tu parę sztuk :P
ech, czasami coś wyrzuci z łóżka i nagle zauważy się wątek powitalny Pozdrawiam
Jeśli się uda - półmisiek przepnie Twoje wszystkie posty, tak jak napisał wyżej.
Powodzenia!
Aha! czy napewno kliknęłaś w "Edycja profilu"? To niebieski napis z takim mini-popiersiem obok.
Spróbuj jeszcze raz, napewno się uda :-)
nie: jak najezdzam kursorem to pojawia sie czerwone kolko i tyle
do jutra, moze cos przy porannej kawie wymyslimy....
No to chyba Davenia musi się wylogować i ponownie zalogować w/g wskazówek podanych wyżej przez półmiśka.
dziekuje wam, ze wciaz zajmujecie sie moim..ekhem...przypadkiem ale jak widac ja nawet wylogowac sie nie umiem: wchodze w edycje profilu klikam na wylogowac i ...widzicie z jakim skutkiem;)
coz, zostane balbina...
zrobilam wg twoich polecen i efekt widzisz:)
:-<