Skip to content

Humer

1129130132134135456

Komentarz

• Jasne, że fejk, ale fajny, w konwencji wiewiórkowej utrzymany :)
  • A to nie fotomontaż?
  • PS. Fotka ilustruje od dawna istniejącą hipotezę, że w opozycji pełno kretów PiSu.
  • extraneus napisal(a):
    Jasne, że fejk, ale fajny, w konwencji wiewiórkowej utrzymany :)
    A jusz się cieszyłem :D
  • Pigwa napisal(a):
    A to nie fotomontaż?
    no przeca, oczywiście!

co nie znaczy że tego nie miał właśnie na myśli pan Szerba :)
  • fatuswombatus napisal(a):

Z zaszlachtowanego krteka? Nieładnie ;-)

• Brzost napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):

Z zaszlachtowanego krteka? Nieładnie ;-)

POpieram tylko wiefiurki kretom mówiac stanowcze NIE!
  • Kończąc temat sadzenia kretów :)

image
  • extraneus napisal(a):
    Kończąc temat sadzenia kretów :)

image
    Kopacz nareszcie na własciwym miejscu we własciwym czasie!
  • Heh, pod Sejmem stoi nasz kolega Jan Bodakowski z hasłem "(niestety) Nie ma alternatywy dla PiS" i wspiera rząd razem z Klubami GP :)
  • Mój rodzinny thriller i dramat ekonomiczny pt. "Spóźnione pytania". Czasami dziatwa przechodzi do porządku nad najgorszymi rzeczami i dopiero później budzą się w niej wątpliwości.

1. W sklepie. Ja+ trojaki

Ja: "Nie kupię- Mama zrobiła całą listę i pozbyliśmy się kasy. Dostaniecie jedną oranżadę a nie trzy!

2. za ok. pół godziny pod domem:

Ja: "Dajcie (oranżadę) Mamie to wam rozleje w małe butelki..."

Miki: "Ale przecież... pozbyliśmy się Mamy..."

Ja: "..????..."

Któryś : "Nie Mamy tylko pieniędzy Tata powiedział"

3. pól godziny później w domu

Miki: "Nie będziemy mieć już w ogóle pieniędzy?"

• Mój dziesięcioletni syn czyta do snu " Bible for minecrafters". Wiem. Ubolewam. Ma obsesję minecraftową.

Posilony w ten sposób Słowem Bożym palnął "wiem, było o szacunku dla ojca i matki, ale o siostrach nic nie było. Emi, ty durna...... itp"
  • edytowano March 2017
    @Dyzio @Zima :D

Mój pięcioletni, ciągle jeszcze sepleniący wnuczek w samochodzie, w drodze do przedszkola z rozpaczą do odwożącej go matki:
    - mamo, ja nie umiem gotować!
    - Piotrusiu, ale jeszcze masz czas, zdążysz się nauczyć.
    - Mamo naucys mnie gotować?!
    (cały czas z nutą desperacji w głosie)
    - Nauczę, synku, nauczę - obiecuje mama. Po chwili przytomnieje i pyta
    - A dlaczego właściwie tak ci zależy, żeby umieć gotować?
    - Bo ja chcę być rodzicem, a rodzic, który nie umie gotować to takie NIC a nie rodzic.
  • Autentyczna scenka z przedwczoraj. W kolejce sklepowej. Przed kasą kilka osób, gdzieś pośrodku pani w dużej ciąży. Kobieta z przodu proponuje, aby ją przepuścić. Odzywa się z agresywną pogardą facet stojący przez ciężarną: Też coś. Katolicy! Tylko byście się płodzili! Pani przed nim: - A co to ma wspólnego z katolikami? I dlaczego się pan czepia katolików? Facet po chamsku się odgryza, dalej coś tam ględząc o wstrętnych katolikach. Owa pani w nerwach wypala: Wystarczy! Ja na pańskiego rabina nie szczekam! Faceta zamurowało.
  • Inna scenka, tym razem w tramwaju. Młodzian warczy do starszawej kobiety: Gdzie się pchasz krowo? Ta spokojnie ripostuje: Krową nie jestem. Ale widzę, że pan nienawidzi starszych ludzi. Cóż, będzie pan więc musiał młodo umrzeć. Czego panu uprzejmie życzę.
    Nawet okiem nie mrugnęła. To się nazywa siła spokoju i siła riposty. Bo gnojka zamurowało.
  • edytowano March 2017
    Zazu napisal(a):
    ... Ja na pańskiego rabina nie szczekam! ...
    :))))))
    Kupuję i samo-za-stosuję!
  • Ja tesz przywłaszczam :)
  • A propos szcekania na rabina: euGeniusz Sendecki i jejgo ferajna zgodnie z tradycją sfajczyła i utopiła b'żydulę :)
    Gufnowybiurcze woła o krew ale 'Klątwa' nie styka.
  • Wrzucam do humoru bo i nie wiem czy to prawda, znajomi mówią że na tłiterku info iż Wachowski zajumał 14 milionów z fundacji Wałęsy.
  • Odbieram syna z zerówki;

-jak było w szkole?
    .........
    -biłem się dzisiaj z Hanią
    -przecież lubisz Hanię
    -mam już ładniejszą kobietę.
  • cara mia, why
  • rdrrdr
    edytowano March 2017
    z kond biorom sie opinie za granicom?

• Kretynka. Wtedy to JSW był w pierwszych klasach podstawówki- komunistycznej podstawówki oczywiście, pewnie w czerwonej Łodzi.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.