Cóż, jest wiele podobieństw pomiędzy Gdańskiem i Palermo: - oba nad morzem - w obu silne mafie z tradycjami - w obu centra korupcji o oddziaływaniu ogólnokrajowym - w Palermo rozwinięty, a w Gdańsku dopiero planowany i raczkujący przemysł przemytu imigrantów islamskich do UE
Najlepsze było gdy wszedłem do gabinetu. Pan doktor pyta mnie o zdrowie i sięga po ciśnieniomierz.. Mówię: po tym czego nasłuchałem się w poczekalni, to ciśnienie może być nie za bardzo.. Doktor: - widownia TVN-u?
Wolnościowcy z budzetowki ZUS dojście do sprzętu i łóżek w firmie. Działalność prywatna W wielu wypadkach fuchy, które już w innych działach gospodarki się skonczyly
"Koledzy Artyści! Maciej Kosycarz mnie zainspirował. Macie we mnie absolutne wsparcie! Od samego momentu dojścia PiS do władzy i przejęcia państwowych anten, trzymam się z dala od Mordoru, czyli TVP. Nie życzyłem sobie wywiadu dla TVP kultury, odmówiłem nawet spotkania w radiowej trójce z okazji promocji trasy koncertowej grupy Łoskot, choć uwierzcie mi, bardzo lubię i cenię sobie dziennikarkę Agnieszkę Szydłowską. Muszę powiedzieć, to wszystko przychodziło mi to z wielkim trudem, odmówić sobie takiej narcystycznej przyjemności, bycia głową na ekranie."
Komentarz
złożyłem "wyrazy gratulacji" Piotrowi Baronowi, saksofoniście, za zajęcie II miejsca Najlepszy muzyk jazzowy
https://www.wprost.pl/swiat/10183591/flagi-w-palermo-opuszczone-do-polowy-masztu-to-znak-zaloby-po-smierci-pawla-adamowicza.html
B-)
- oba nad morzem
- w obu silne mafie z tradycjami
- w obu centra korupcji o oddziaływaniu ogólnokrajowym
- w Palermo rozwinięty, a w Gdańsku dopiero planowany i raczkujący przemysł przemytu imigrantów islamskich do UE
@WojtekOpole
Siedzę w poczekalni do kardiologa. Obok dwójka lemingów pierdoli takie głupoty że nie wiem jak mi EKG wyjdzie...
Wstanę chyba i jebnę w ryj...
Wojtek
@WojtekOpole
7 godz.7 godzin temu
Chuj głupi powiedział że muszą powstać stany zjednoczone Europy.
W sądzie to będzie okoliczność łagodząca?
Wojtek
@WojtekOpole
7 godz.7 godzin temu
"Francja i Niemcy chcieli nas tu zrobić takimi przedstawicielami na Wschód..."
Zajebię tego matoła...
Wojtek
@WojtekOpole
1 godz.1 godzinę temu
Najlepsze było gdy wszedłem do gabinetu. Pan doktor pyta mnie o zdrowie i sięga po ciśnieniomierz..
Mówię: po tym czego nasłuchałem się w poczekalni, to ciśnienie może być nie za bardzo..
Doktor:
- widownia TVN-u?
ZUS dojście do sprzętu i łóżek w firmie. Działalność prywatna
W wielu wypadkach fuchy, które już w innych działach gospodarki się skonczyly
Kwestia poglądów wolnorynkowych vs etyka we własnym postępowaniu, to jakby nie ten wątek.
"Koledzy Artyści! Maciej Kosycarz mnie zainspirował. Macie we mnie absolutne wsparcie! Od samego momentu dojścia PiS do władzy i przejęcia państwowych anten, trzymam się z dala od Mordoru, czyli TVP. Nie życzyłem sobie wywiadu dla TVP kultury, odmówiłem nawet spotkania w radiowej trójce z okazji promocji trasy koncertowej grupy Łoskot, choć uwierzcie mi, bardzo lubię i cenię sobie dziennikarkę Agnieszkę Szydłowską.
Muszę powiedzieć, to wszystko przychodziło mi to z wielkim trudem, odmówić sobie takiej narcystycznej przyjemności, bycia głową na ekranie."
Rysiu, zazdrościsz?