Skip to content

Humer

1197198200202203456

Komentarz

• los napisal(a):
    image

Rysiu, zazdrościsz?
    Rysiu to szanuje
  • Nowa klasyka.
  • Flinstonowa :-)
  • Wpływ Giertycha na PO.
  • Wszystko się zazębia, smoki to dinożarły, ludzie polowali na smoki. Ale ale, przeca nie kamieniami...

• Dzisiaj fajnie się tłumaczyła, że to była ... pomyłka freudowska :-D
  • A co ma wspólnego Stefan Niesiołowski z misiem Uszatkiem?
  • klapnięte łóżko
  • Po każdym takim żarcie mały dinożarł traci skrzydełka.
  • Nic na to nie poradzę ale dzień dzisiejszy moja przepona ledwie zniosła.
  • leobulero napisal(a):
    klapnięte łóżko
    "...bo klapnięte uszko mam..."
    juz nigdy ta piosenka nie bedzie brzmiała tak niewinnie....chlip.

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia tam gdzie pan może pana majstra pocałować
  • uhrr napisal(a):
    leobulero napisal(a):
    klapnięte łóżko
    "...bo klapnięte uszko mam..."
    juz nigdy ta piosenka nie bedzie brzmiała tak niewinnie....chlip.

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia tam gdzie pan może pana majstra pocałować
    To nie ten miś był ;-) A propos - pamiętacie "klucz do rozpoznawania misiów"?
  • edytowano February 2019
    Brzost napisal(a):

To nie ten miś był ;-)
    Szczegół! Drobna niescislosc ;)
  • Szpilberg z wdzięczności powinien zaoferować Koparze rolę w kolejnym "Jurajskim".
  • To chyba tutej po przesławnej konferencji https://wpolityce.pl/polityka/433408-top-10-cytatow-z-wywiadu-prezesa-pis-dla-sieci?fbclid=IwAR0i2wY81mTg5156itERWH96A1K-_dkzItxH541HZ1LqFLEvafCAyjL-bSs
    Manitou napisal(a):
    Zmiana premiera podyktowana była przede wszystkim wiarygodnymi sygnałami o nowej, wielkiej ofensywie przeciwko Polsce, i to o skali międzynarodowej. Chodziło o próby przypisania nam już nawet nie tylko „faszyzmu”, lecz wprost „hitleryzmu”, co na pewno nie było przypadkiem. Potrzebowaliśmy osoby, która byłaby w tej sferze skuteczna. Jeśli wziąć pod uwagę deklarację polsko-izraelską, będącą naszym naprawdę ogromnym sukcesem, co niektórzy w końcu zaczynają doceniać, były to oczekiwania dobrze ulokowane.
    Nie sądziłem, że Pan Prezes tak szybko wyląduje w tej rubryce. Postarzał się car ojczulek, postarzał...

• edytowano February 2019
    I coś takiego.
    Kiedyś Bawaria jako wzór, a teraz ten katolik z Kolonii, który po przejechaniu Renu zasłaniał okno w pociągu, żeby prusactwa nie oglądać.
    PJK nie jest antyniemiecki?

Od wielu lat mam takie marzenie, które jest w pełni legalne, choć może się nie podobać w pewnych środowiskach, by Instytut Lecha Kaczyńskiego stał się poważną konkurencją dla Fundacji Batorego. Bo dziś Batory właściwie nie ma konkurencji, także gdy chodzi o staranie się o różne zagraniczne fundusze. Byłoby to poważne przedsięwzięcie typu ideowego, może coś w rodzaju Fundacji Adenauera, stanowiące istotne zaplecze polskiego patriotyzmu i myśli państwowej.
  • Co w tym śmiesznego?

A najbardziej antyniemieccy są niestety Niemcy. Już człowiek prawie ich polubi, to ci koniecznie coś walną o kartoflach.
  • los napisal(a):
    To chyba tutej po przesławnej konferencji https://wpolityce.pl/polityka/433408-top-10-cytatow-z-wywiadu-prezesa-pis-dla-sieci?fbclid=IwAR0i2wY81mTg5156itERWH96A1K-_dkzItxH541HZ1LqFLEvafCAyjL-bSs
    Manitou napisal(a):
    Zmiana premiera podyktowana była przede wszystkim wiarygodnymi sygnałami o nowej, wielkiej ofensywie przeciwko Polsce, i to o skali międzynarodowej. Chodziło o próby przypisania nam już nawet nie tylko „faszyzmu”, lecz wprost „hitleryzmu”, co na pewno nie było przypadkiem. Potrzebowaliśmy osoby, która byłaby w tej sferze skuteczna. Jeśli wziąć pod uwagę deklarację polsko-izraelską, będącą naszym naprawdę ogromnym sukcesem, co niektórzy w końcu zaczynają doceniać, były to oczekiwania dobrze ulokowane.
    Nie sądziłem, że Pan Prezes tak szybko wyląduje w tej rubryce. Postarzał się car ojczulek, postarzał...

On to na poważnie więc raczej do Psychiatryka.
  • Identyfikowanie się w kontrze do czegoś co istnieje i/lub na wzór innego uznanego, jest w pewien sposób wtórne.

Woli na stworzenie czegoś nieistniejącego jak Tesla w tym nie ma, maksimum to kopia Mercedesa a i to niepewne.
    Pomysł na kopiowanie Mercedesa jest nowatorski wyłącznie dlatego, że konkurencja nie chciała niczego produkować, importując wszystko za dutki z jurgieltu. Wśród ślepców jednooki królem.
  • randolph napisal(a):
    Wśród ślepców jednooki królem.
    I do tego sprowadza się elekcja AD 2019.

• randolph napisal(a):
    Identyfikowanie się w kontrze do czegoś co istnieje i/lub na wzór innego uznanego, jest w pewien sposób wtórne.

Woli na stworzenie czegoś nieistniejącego jak Tesla w tym nie ma, maksimum to kopia Mercedesa a i to niepewne.
    Idę na to. Lepiej "zapierdalać i rowy, kurwa, kopać, a potem zasypywać" [copyright by Mateusz Morawiecki] niż ta samozadowolona polska gnuśność i bylejakość jeszcze do tego pełna pretensji do wszystkich tylko nie do siebie.

Kopiowanie też jest czynem.

• Kopiujmy wielkie czyny polskiej historji
    zacznijmy od ekonomji i wynalazków
  • los napisal(a):
    To chyba tutej po przesławnej konferencji https://wpolityce.pl/polityka/433408-top-10-cytatow-z-wywiadu-prezesa-pis-dla-sieci?fbclid=IwAR0i2wY81mTg5156itERWH96A1K-_dkzItxH541HZ1LqFLEvafCAyjL-bSs
    Manitou napisal(a):

owa deklaracja to sukces tak ogromny jak chyba dekade wczesniej mehanizm z Joaniny

A tak, nawiasem, kiedy zmana premiera? 8-}
  • Prędzej będzie zmiana Prezesa. Premier się nie zmieni, nawet jak PO wygra wybory.
  • Też już tak pisałem. Z tym PO to nie jestem pewien. Może by został Przewodniczącym KO po wywaleniu Schetyny i przygarnięciu Gowina.
  • Niestety nie prowadzę statystyk ale to nie oznacza, że nie mogę wytknąć GUS, że moim zdaniem robi je źle.
    Źródło tej wiekopomnej myśli.
    Świat ćwierkacza nie przestaje mnie zadziwiać.
  • To nie ćwierkacz pisze głupoty. To ludzie piszą głupoty.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.