"publicysta Frondy w nagraniu została przez przedstawicieli rosyjskiego punktu widzenia nazwany „pindą”, miękkim „huj.”., „skurwy....”, synem „kr.... jeba... w du..”, „kundlem niedouczonym”, „chamem”, pijakiem robiącym pod wpływem alkoholu błędy ortograficzne, „gnojem”, judzącą „kur..”, głąbem, manipulantem, ciulem z zapleśniałym mózgiem.
Dr Targalski wyjaśnia, gdzie sięgają rosyjskie macki w USA Targalski wyjaśnia,gdzie sięgają rosyjskie macki w USA Na filmie Wojciech Olszański niezwykle oburzył się za określenie go mianem „aktora”, a pseudonimu „Aleksander Jabłonowski” mianem pseudonimu artystycznego. Jak sam stwierdził, w 1976 roku przyjął pseudonim Aleksandra Jabłonowskiego. Zadeklarował też, że „zajebi..” Jana Bodakowskiego za aktora, „Kurwa Bodakowski ja ci tego aktora wcisnę w gębę”, i zapowiedział też w 30 minucie nagrania, prezentując kilkudziesięciu centymetrowy bagnet, że tym bagnetem sadystycznie zamorduje Jana Bodakowskiego."
Były prezydent, Lech Wałęsa twierdzi, że padł ofiarą ataku rosyjskich hakerów, którzy mieli przejąć jego konto na Facebooku.
"Dzis w nocy była próba zaatakowania mego konta na Facebooku. To jest bardzo groźne i moze spotkać wszystkich waznych politykow i nasze media"- zaalarmował wczoraj na Twitterze pierwszy przywódca "Solidarności". Na dowód Wałęsa pokazał zdjęcie ekranu tabletu. Widać tam panel administracyjny fanpage'a byłego prezydenta na Facebooku. Konto Lecha Wałęsy zmieniło język na rosyjski.
Ze studiów nad językiem szląskim. Kliknąłem kak raz na hasło "dynia" i, pem wam, fest srogi to dyalekt!
Korbol (Cucurbita L.) je zorta jydnorocznych źelinůw ze familije korbolowatych, kero mo ze 20 gatůnkůw. Nojczyńśći je uprowjany uobyczny korbol (Cucurbita pepo L.). Mo fest sroge uowoce (poradzům dolyźć aże do dwjesta kilo, rekord je 765 kilo), zjodliwe, idźe je tryjtować kej warziwa. Zjodliwe sům tyż pestki. We Halloween ze korboli robi śe roztomajte strachy.
No właśnie zapomniałem że kupiłem dynię już ze dwa tygodnie temu. Zrobię zupę. W zeszłego lata sam wyhodowałem kilka dyń i planuję to kontynuować w następne - też kilka gatunków. Co do strachów to ja jestem dużo straszniejszy niż najstraszniejsza dynia.
O dzięki, super. Mam nadzieję że gdzieś dostanę nasiona lub sadzonki. Prawdą mówiąc mam mało czasu i jak coś uprawiam to z sadzonek z rynku. Od wiosny będę miał większe możliwości bo założyłem sobie porządną szklarnię. Spora bo 12 m2 z automatycznym otwieraniem i zamykaniem okien zależnie od temperatury (bardzo prosty mechanizm) i założę sztuczne nawadnianie. Dynie jednak będą raczej na wolnym powietrzu. To głównie dla wnuków w celach rozrywkowo - edukacyjnych.
Jest jeszcze inny pomył: wziąć te niemieckie wilki i niech zagryzają te dziki na oczach gawiedzi. Ekolodzy powinni się cieszyć bo będzie w zgodzie z naturą.
Rafał napisal(a): Jest jeszcze inny pomył: wziąć te niemieckie wilki i niech zagryzają te dziki na oczach gawiedzi. Ekolodzy powinni się cieszyć bo będzie w zgodzie z naturą.
Takich stu uchodźców to bez problemu przyjmiemy.
Jeszcze bym rosomaki reintrodukował. To jest dopiero zwierzę!
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ze studiów nad językiem szląskim. Kliknąłem kak raz na hasło "dynia" i, pem wam, fest srogi to dyalekt!
Korbol (Cucurbita L.) je zorta jydnorocznych źelinůw ze familije korbolowatych, kero mo ze 20 gatůnkůw. Nojczyńśći je uprowjany uobyczny korbol (Cucurbita pepo L.). Mo fest sroge uowoce (poradzům dolyźć aże do dwjesta kilo, rekord je 765 kilo), zjodliwe, idźe je tryjtować kej warziwa. Zjodliwe sům tyż pestki. We Halloween ze korboli robi śe roztomajte strachy.
Zazu napisal(a): HUMOR! Wczoraj demonstrowali w obronie dzików. A opodal, z boczku, stał sobie gość z transparentem. "POLSKA DLA PEDAŁÓW". Prowok ohydny. ) X_X
Zazu napisal(a): HUMOR! Wczoraj demonstrowali w obronie dzików. A opodal, z boczku, stał sobie gość z transparentem. "POLSKA DLA PEDAŁÓW". Prowok ohydny. ) X_X
Brzmi jak nierdzewny Janek Bo.
Janek Bo akurat też śpiewa do dzika, w domu! (słuchałem na Facebooku)
Szkoda że Rychu nie wejdzie do Sejmu. Smutno będzie. Mógłby założyć partię z Marcinkiewiczem, Palikotem, Senyszyn i Sikorskim. Na pewno jeszcze ze dwa tuziny senatorskich głów by się znalazło do tej trupy objazdowej . Proponuję nazwę partii PPNiM - Partia Pociesznym Nieudaczników i Megalomanów "Teraz i Zawsze, albo nawet Potem".
Komentarz
"publicysta Frondy w nagraniu została przez przedstawicieli rosyjskiego punktu widzenia nazwany „pindą”, miękkim „huj.”., „skurwy....”, synem „kr.... jeba... w du..”, „kundlem niedouczonym”, „chamem”, pijakiem robiącym pod wpływem alkoholu błędy ortograficzne, „gnojem”, judzącą „kur..”, głąbem, manipulantem, ciulem z zapleśniałym mózgiem.
Dr Targalski wyjaśnia, gdzie sięgają rosyjskie macki w USA Targalski wyjaśnia,gdzie sięgają rosyjskie macki w USA
Na filmie Wojciech Olszański niezwykle oburzył się za określenie go mianem „aktora”, a pseudonimu „Aleksander Jabłonowski” mianem pseudonimu artystycznego. Jak sam stwierdził, w 1976 roku przyjął pseudonim Aleksandra Jabłonowskiego. Zadeklarował też, że „zajebi..” Jana Bodakowskiego za aktora, „Kurwa Bodakowski ja ci tego aktora wcisnę w gębę”, i zapowiedział też w 30 minucie nagrania, prezentując kilkudziesięciu centymetrowy bagnet, że tym bagnetem sadystycznie zamorduje Jana Bodakowskiego."
http://www.fronda.pl/a/rosyjski-propagandzista-grozi-ze-sadystycznie-zamorduje-jana-bodakowskiego-publicyste-portalu-fronda,120576.html
A tak serio - czemu ten ruski khutas jeszcze nie siedzi?
Były prezydent, Lech Wałęsa twierdzi, że padł ofiarą ataku rosyjskich hakerów, którzy mieli przejąć jego konto na Facebooku.
"Dzis w nocy była próba zaatakowania mego konta na Facebooku. To jest bardzo groźne i moze spotkać wszystkich waznych politykow i nasze media"- zaalarmował wczoraj na Twitterze pierwszy przywódca "Solidarności". Na dowód Wałęsa pokazał zdjęcie ekranu tabletu. Widać tam panel administracyjny fanpage'a byłego prezydenta na Facebooku. Konto Lecha Wałęsy zmieniło język na rosyjski.
http://m.fronda.pl/a/walesa-zaatakowali-mnie-rosyjscy-hakerzy,120589.html
Co prawda uowoce ma fest srogie, ale zjadliwe, więc idzie śę niemi futrować, bez obawy!
https://paleosmak.pl/spaghetti-z-dyni-makaronowej/
Zrobili sobie tekturowego dzika i mu spiewaja )
Jeszcze bym rosomaki reintrodukował. To jest dopiero zwierzę!
Że on może tak serio
jak ta ludzkość zeszła na... szmaty
kiedyś to zebrali sobie złota i byka/cielca z niego odlali!
a teraz? ile lat taki bożek z tektury przetrwa?