Skip to content

Humer

1200201203205206456

Komentarz

• A to nie wiem czy żart czy raczej rozbrajanie tematu bo zdjęcie ściągnąłem że profilu PIS Lubuskie na tt
    image
  • Znajdź czy różnice

image
    image
  • Jedno znalazłam - ta na dole ma koraliki.
  • los napisal(a):
    Znajdź czy różnice>
    W zasadzie to anagram

http://oddamagazine.com

• Maria napisal(a):
    Jedno znalazłam - ta na dole ma koraliki.
    Nie widzę, zdjęcie przecie od pasa w górę
  • różnice:

Piggy ma ładniejszy nos (stylowy/oryginalny; Doda jakis taki pospolity/plebsowy)
    Piggy ma ładniejsze uszy (Doda jakieś uwlosione)
    Piggy ma ładniejszą biżuterię (pewnie prawdziwe perły; Doda jakieś dziergane przez koleżankę dizajnerkę-celebrytkę tani pseudo art)
  • Doda jakis taki pospolity/plebsowy)
    dyskryminacja ze względu na pochodzenie
  • edytowano March 2019
    christoph napisal(a):
    Doda jakis taki pospolity/plebsowy)

dyskryminacja ze względu na pochodzenie
    romeck napisal(a):
    Piggy ma ładniejsze uszy (Doda jakieś uwlosione)
    dyskryminacja ze względu na wygląd etniczny / rasowy
    romeck napisal(a):
    Piggy ma ładniejszą biżuterię (pewnie prawdziwe perły; Doda jakieś dziergane przez koleżankę dizajnerkę-celebrytkę tani pseudo art)
    dyskryminacja ze względu na pozycję materialną

• Walenie z piąchy nie jest zatem czymś co różni obie panie ;)
  • Wydawalo mi sie ze moda na damskie tatuaze to kwestia ostatniej dekady, a tu proszzz. Rok 1977
  • uhrr napisal(a):
    Wydawalo mi sie ze moda na damskie tatuaze to kwestia ostatniej dekady, a tu proszzz. Rok 1977
    Piosenka powstała w 1939, tak że ;)
  • edytowano March 2019
    A...a...
    Aha....
    Faktycznie :D
  • Tu macie równie znakomite wykonanie

• https://www.youtube.com/watch?time_continue=937&v=-dZ5B1EBzh8

Nowa jakość w polskiej polityce. Jak coś powiedzieć, byle nic nie powiedzieć.
  • edytowano March 2019
    Nie mam czasu odsłuchać, zrobię to wieczorem, ale to przecież nieistotne bo i tak nikt postępowy, tolerancyjny i kulturalny nie słucha. Ma wyrobione zdanie i liczą się dla niego wrażenia. Ważne jest więc być pozytywnie nastawionym, otwartym, kochać ludzi, poszukiwać kompromisu, szanować odmienności, troszczyć się o środowisko itp. Aha i jeszcze trzeba być przeciw skrajnościom. Rzecz jasna tacy są ludzie kulturalni z ich obozu, a przeciwnicy są skrajnymi nienawistnikami. To nieludzie. Można ich tolerować o ile służą bez szemrania i cicho oraz dyskretnie ale z dala aby zbytnio nie psuć widoku i zapachu i nie zabierać miejsca, szczególnie atrakcyjnych miejsc.
  • No i nie mogą domagać się podwyżek.
  • Mogą. Podwyżek podatków i cen oraz opłat za bycie w wujni.
  • A nie, to to tak, nie przeczę!

Mnie chodziło o podwyżki dla tych leniwych pasożytów, którym PiS rozdaje nasze pieniądze - pielęgniarek, nauczycieli, wojskowych.
  • Errata, nauczyciele nie są leniwi, bo ich rzecznikiem jest wiecznie żywy postępowy Broniarz.
  • Brzost napisal(a):
    Errata, nauczyciele nie są leniwi, bo ich rzecznikiem jest wiecznie żywy postępowy Broniarz.
    To nie jest takie proste. Ovaj, kedy protestują p-ko pisoskiemu krwawemu reżymu - są solą tej ziemi. Ale kedy PiS rozdaje im nasze pieniądze, i trochę przycichają - to są zwykłymi sprzedawczykami idei demokracji, jeżdżą nad Bałtyk, bekają i srają po wydmach.
  • I mają wąsy.
  • I białe skarpety noszą do sandałów i tanich garniturów z bazaru spod Pałacu Kultury.
  • Taaa, pogarda dla człowienia prostego też jest ważną częścią współczesnej religii obywatelskiej. Najlepiej widzimy to w Polszcze, ale czymże są Żółte Żylety, czymże Trump i jego wyborcy - "basket of deplorables", czymże zubożała klasa robotnicza z północnej Anglii co jak gupia opowiedziała się za Brexitem, no i AfD. Jak słucham AfD, to brzmi to jak dobry PiS. O, i jeszcze fizolof Alain Pumpernikiel, co w NZZ powiedział, że trochę trudno się dziwić pewnemu, hm, rozżaleniu ludzi, którzy nagle obudzili się w "społeczęstwie wielokulturowym", a nikt ich nie pytał, czy chcą swoją "Leitkultur" sprowadzić do jednej z wielu, a i to szczególnie gnębionej przez liberalno-oświetlonego Lewiathana.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    I białe skarpety noszą do sandałów i tanich garniturów z bazaru spod Pałacu Kultury.
    i z Konopisk
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Taaa, pogarda dla człowienia prostego też jest ważną częścią współczesnej religii obywatelskiej. Najlepiej widzimy to w Polszcze, ale czymże są Żółte Żylety, czymże Trump i jego wyborcy - "basket of deplorables", czymże zubożała klasa robotnicza z północnej Anglii co jak gupia opowiedziała się za Brexitem, no i AfD. Jak słucham AfD, to brzmi to jak dobry PiS. O, i jeszcze fizolof Alain Pumpernikiel, co w NZZ powiedział, że trochę trudno się dziwić pewnemu, hm, rozżaleniu ludzi, którzy nagle obudzili się w "społeczęstwie wielokulturowym", a nikt ich nie pytał, czy chcą swoją "Leitkultur" sprowadzić do jednej z wielu, a i to szczególnie gnębionej przez liberalno-oświetlonego Lewiathana.
    Tja
    Społeczeństwo nie nadanża
    Za Anielą
    Nie nadanża też za Jarro, ale to inna para (Buch) kaloszy
  • Janusz Palikot odchodzi z polityki. Twój Ruch wybrał nowe władze
    "I tak oto ostatecznie odszedłem z polityki partyjnej" - napisał na Twitterze Janusz Palikot. Tym samym jego ugrupowanie polityczne ma nowe władze.
    https://wiadomosci.wp.pl/janusz-palikot-odchodzi-z-polityki-twoj-ruch-wybral-nowe-wladze-6355709424027777a

Swoją drogą, wysoce gawienny jest poziom wziewnikarstwa w Tenkraju. Z notki nie dowiedziałem się wogle kedy był dany kongres, kogo wybrali, a tylko tyle, że Kwach uważa że Koalicja Ełropejska się rozleci. Niby racja, ale ni pri cziom.
  • Spieszony Leszek Czarny szarżuje, zostawiając qnia luzem
  • Prawdziwy dragon.
  • Mój przyjaciel z pracy zachodzi w głowę, jakie ONI haki muszą mieć na Qnia, że daje się tak upokarzać.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.