@Shork_P - panie starszy, macie w menu kawior, ten co wredny PiS, VAT na niego podnosi. - mamy. o tu proszę jest. - już teraz jest drogi. a tak między nami, co to właściwie jest? - to takie rybie jaja. - a to ja poproszę. dwa na twardo.
@Shork_P jak słucham tych wszystkich przedstawicieli aktualnych elit opozycyjnych, wiem że jak bym im zadał pytanie dotyczące ich intelektu, prosto z Misia - Gdzie tobie to zrobili? usłyszałbym odpowiedź - W szkole.
Mój komentarz - to akurat niekoniecznie do Humer - niestety samo życie. Na dodatek dotyczy "elit" nie tylko opozycyjnych.
marniok napisal(a): A propo Krystyny. No to profesur Śpiewak się zdziwi i Leo też .... hehehe
Śpiewak kłamał na temat wypowiedzi Leo. Kiedy dziennikarz wytknął mu kłamstwo, odpowiedział: "no to co?" Człowiek-szmata.
Oczywiście że wypowiedź Śpiewaka to qurestwo do kwadratu a rzekome słowa Messiego to fejknius. Odpowiedź fejkowym memem na fejk to poziom Śpiewaka i jemu podobnym. Tego typu zachowanie należy ośmieszyć, to najlepsza broń wobec tych ałtorytetuf.
a ktory Spiewak, bo nie jestem na bieżąco. Ten, ktory kiedys twierdzil ze " Moi studenci" (uwazajcie: "jego studenci"! ) wstydza sie byc Polakami (za PiSu) ?
Według wieszcza Stanisława, "obok mężczyzny i kobiety wprowadzono plążczyznę, wywijastę i dwie płci pomocnicze - podtrzymców i nacieran" więc wybór jest przebogaty. A tak poważniej, to chyba chłopak,skoro "przeciwnik" a nie "przeciwniczka".
Komentarz
A ten biedny dziennikarz, nie zdażyl nawet wiele naplumkać.
Ale całokształt jak najbardziej śmiertelnie poważny. I dobrze pokazuje, z kim mamy do czynienia.
No to profesur Śpiewak się zdziwi i Leo też .... hehehe
Człowiek-szmata.
- panie starszy, macie w menu kawior, ten co wredny PiS, VAT na niego podnosi.
- mamy. o tu proszę jest.
- już teraz jest drogi. a tak między nami, co to właściwie jest?
- to takie rybie jaja.
- a to ja poproszę. dwa na twardo.
jak słucham tych wszystkich przedstawicieli aktualnych elit opozycyjnych,
wiem że jak bym im zadał pytanie dotyczące ich intelektu, prosto z Misia
- Gdzie tobie to zrobili?
usłyszałbym odpowiedź
- W szkole.
Mój komentarz - to akurat niekoniecznie do Humer - niestety samo życie. Na dodatek dotyczy "elit" nie tylko opozycyjnych.
Ten, ktory kiedys twierdzil ze " Moi studenci" (uwazajcie: "jego studenci"! ) wstydza sie byc Polakami (za PiSu) ?