Skip to content

Humer

1215216218220221456

Komentarz

• Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    E no, chciał Papieża przepuścić, ale kiedy Papież go szarpnął za łokieć to posłusznie poszedł przodem.
    Też se pomyślałem jak Kolega.
    Eh ta watykanska dyplomacja
  • los napisal(a):
    A gdzie dywizje?
    papy
    czy
    Putę?
  • Putin spotkał się również z Benedyktem XVI

szprechali sobie po germańsku!
  • romeck napisal(a):
    los napisal(a):
    A gdzie dywizje?
    papy
    czy
    Putę?
    Obojętne
  • christoph napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    E no, chciał Papieża przepuścić, ale kiedy Papież go szarpnął za łokieć to posłusznie poszedł przodem.
    Też se pomyślałem jak Kolega.
    Eh ta watykanska dyplomacja
    Nie no, w tej tutej końkretnej sytuacji to faktycznie chciał Papieża przepuścić, bo zdjęcia cykali a on lajki zbiera.
    Ale kazać na siebie czekać godzinkie? Toż to, panie, szczyt zenitu buractwa. I toto trzeci raz z rzędu (50 minut w 2013 w czasie pierwszej audiencji i ponad godzinę w 2015 roku). Abo może on chce Papieża zlekceważyć i wyższość swoją zamanifestować. Papież powinien dźwi od Watykanu na kulczyk zamknąć i drzymkie poobiednie se uskutecznić. A Kutafon niech za klamkie od katedry szarpie, dzwonkiem dzwoni i esesmany bez komórkie do centrali wysyła.

👣

🐾
    🐾

• No bo ile papież ma dywizji?
  • Putin wszystkim każe czekać. Raczej ne spóźnialstwo tylko świadoma strategia. Widać zostało mu tyle i niewiele więcej. Charaszo.
  • Znaczy: zapraszasz Putina - miej po ręką komiksy.
  • Punktualność jest grzecznością królów.
    Nie dotyczy Putina.
  • Nie jest królem
  • christoph napisal(a):
    Nie jest królem
    I chibasz o tosz jemu maszerywa.

"Zrupta mie carem - zdawa sie pedzieć - to sie nie bede spaźniał i kompromitał Wielikowo Ruskowo Naroda pszed rimskim papom i zgniłem Zapadem".
  • christoph napisal(a):
    extraneus napisal(a):
    Żydowskie przepychanki w Krakowie :)
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    O! Co to?
    Desant? Ich fallshirmjeger mają czerwone buty
    A tu usiłowanie wyjaśnienia tego co się działo. Co ciekawe synagoga jest monitorowana.
  • Czebasz upamientnieć płemte

"The Jewish Community of Krakow has a few dozen official members and is run by Tadeusz Jakubowicz and his daughter, Helena. It owns property worth millions of dollars."

Pszed wojno to by te szyskie Żydy zes płota zaposiadywały jedno beczke ze śledziamy. A tera pacz pan fju dazen i milijony dularów.

Nurmalnie paradyz żydorum sie tukej zrobieł.
  • Heh, jednak wypromowanie hasza #TwójSzwab zamiast pełoskiego #Twojsztab to jest mistrzostwo trolerki. Wiem, że TT to nisza, ale w tej niszy odstawieni po prostu nie istnieją :))
  • Puccinu kce mieć doma spokuj?
    No to musi Cyrkielu moskowskiemu pokazać pogardę dla prozytylizmowego krzescijanskiego kieretyka.
  • extraneus napisal(a):
    Heh, jednak wypromowanie hasza #TwójSzwab zamiast pełoskiego #Twojsztab to jest mistrzostwo trolerki. Wiem, że TT to nisza, ale w tej niszy odstawieni po prostu nie istnieją :))
    Już wiem! to nie była 'klątwa Petru' to była klątwa 'Myszki Agresorki' i/lub Katarzyny Lubnauer, więc teraz dotyka ona PO! Jak jeszcze sobie pomaskowo zanitraszą Arłukowiczem z Gajewską, to lolkontetntu nie zabraknie!

• To jeszcze coś do kolekcji :)
    Szef Rady Europejskiej Donald Tusk został wyróżniony przez amerykański magazyn "Foreign Policy" m.in. za "konfrontowanie się z ze swoim narodem" w sprawie wartości europejskich. Według PiS to trafny opis działań Tuska.
    https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-01-23/tusk-wyrozniony-za-konfrontowanie-sie-z-polskim-narodem-pis-trafny-opis-dzialan/
  • A co Donek zrobił Niemcom?
  • A w sumie to nie wiem czy Psychiatryk to nie lepszy wątek dla tej informacji...

https://mobile.twitter.com/BartekPiekarski/status/1147689532822831105
  • Razem obrobimy Polskę!

- #Twój Szwab
  • moje :)

image

jako odpowiedź na tweeta Centrali Rybnej @CentralaRybna
  • Denializm względnie negacjonizm klimatyczny - kolejny nowotwór lewizny, który tym razem wyjątkowo przypadł mi do gustu :))

Idealnie pasuje do kretynów z okolic Kucowa, którzy teraz latają i jak katarynki wrzeszczą "Gdzie to ocieplenie?" "Gdzie to ocieplenie?" - bo po kilku tygodniach saharyjskich upałów i suszy temperatura na kilka dni spadła do 20 stopni B-)
  • po kilku tygodniach? Proszę lepiej policzyć.
  • Człowiek nie umie postrzegac klimatu, człowiek może dostrzec najwyżej pogodę.
  • romeck napisal(a):
    moje :)

image

jako odpowiedź na tweeta Centrali Rybnej @CentralaRybna
    Ja bym chciał taką, tylko kolorowa

kO
    Nstyt
    U
    Cj
    A
  • edytowano July 2019
    Wildcatter napisal(a):
    Ja bym chciał taką, tylko kolorowa

kO
    Nstyt
    U
    Cj
    A
    że niby ONUCA?
    strasznie długa pionowo.... :)

image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.