Miałem dziś hiper mega realny sen, w którym pojechałem autostopem do Lublina w pastelowej sukience mini. Ludzie (dziwnym trafem napataczali się znajomi) zachowywali się entuzjastycznie, kciuki w górę, chcieli robić zdjęcia a ja krzyczałem: "Nie jestem pedałem!... nie jestem LGBT!, W sukience jest mi po prostu wygodniej...!"
Gorzej, że przystawiał się do mnie znajomy piekarz-cukiernik spod Starostwa. Kiedy powiedziałem , że nic z tego był wyraźnie zawiedziony. I teraz myślę czy w realu też jest pedałem. Może lepiej nie pytać. "Śniło mi się , że jest Pan pedałem, Panie Gienku! Ale to pewnie nieprawda?" Facet obrazi się i da po mordzie... Albo co gorsze.
marniok napisal(a): Dokonałem wywiadu i się okazuje że pastelowy to może być w zasadzie każdy kolor ciepły byle jasny. Ja myślałem że to taki cielisty połyskujący....
Taki jak obrazek malowany pastelami.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
To ciekawostka, ktorej wiedziec nie planowalem a wiem ze wspomnianego zrodla - polskie torebki z firmy Chylak to jest teraz najmodniejsza rzecz pod sloncem. Gwiazdeczki z calego swiata sobie ja kupuja, a kolejka po nia ma 15 tysiecy ludzi. Co ciekawe, na przedzie kazdego egzemplarzu jest napis "MADE IN POLAND".
Zawsze wielką popularnością cieszył się Szkot z ukrytym eksponatem. Podobnie jest w tym roku. Szkota sponsorują Zakłady Gazu Naturalnego i rada miejska Glasgow, ze składek.
polmisiek napisal(a): To ciekawostka, ktorej wiedziec nie planowalem a wiem ze wspomnianego zrodla - polskie torebki z firmy Chylak to jest teraz najmodniejsza rzecz pod sloncem. Gwiazdeczki z calego swiata sobie ja kupuja, a kolejka po nia ma 15 tysiecy ludzi. Co ciekawe, na przedzie kazdego egzemplarzu jest napis "MADE IN POLAND".
marniok napisal(a): Dokonałem wywiadu i się okazuje że pastelowy to może być w zasadzie każdy kolor ciepły byle jasny. Ja myślałem że to taki cielisty połyskujący....
kup sobie kredki pastelowe- zestaw 48 szt - i będziesz znał kolory pastelowe!
Komentarz
Ludzie (dziwnym trafem napataczali się znajomi) zachowywali się entuzjastycznie, kciuki w górę, chcieli robić zdjęcia a ja krzyczałem:
"Nie jestem pedałem!... nie jestem LGBT!, W sukience jest mi po prostu wygodniej...!"
Ja myślałem że to taki cielisty połyskujący....
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Ralpha Laurena, Oscara de la Renty itp.
Na razie groch o ścianę.
A żona... hmmm
Mam wrażenie , że w tej rodzinie własnie ja wybrałbym najładniejszą sukienkę.
https://www.elle.com/uk/fashion/celebrity-style/a28256737/alexa-chung-glastonbury-bag-waiting-list/
poprawne brzmi:
Z gaciami czy bez łaziłeś w kilcie?
!