Skip to content

Humer

1217218220222223456

Komentarz

• christoph napisal(a):
    Dajcie jakiś dowcip
    Jeśli może być czarny, to proszę:
    image
  • Stare ale ciągle aktualne:
    image
  • I na koniec ZAWSZE aktualne :D
    image
  • edytowano July 2019
    image

• edytowano July 2019
    Miałem dziś hiper mega realny sen, w którym pojechałem autostopem do Lublina w pastelowej sukience mini.
    Ludzie (dziwnym trafem napataczali się znajomi) zachowywali się entuzjastycznie, kciuki w górę, chcieli robić zdjęcia a ja krzyczałem:
    "Nie jestem pedałem!... nie jestem LGBT!, W sukience jest mi po prostu wygodniej...!"
  • Dyziu - fotkie poproszę. W tey sukience ofkors :))
  • edytowano July 2019
    Gorzej, że przystawiał się do mnie znajomy piekarz-cukiernik spod Starostwa. Kiedy powiedziałem , że nic z tego był wyraźnie zawiedziony. I teraz myślę czy w realu też jest pedałem. Może lepiej nie pytać. "Śniło mi się , że jest Pan pedałem, Panie Gienku! Ale to pewnie nieprawda?" Facet obrazi się i da po mordzie... Albo co gorsze.
  • Maria napisal(a):
    Dyziu - fotkie poproszę. W tey sukience ofkors :))
    Taka jakaś lila i nad kolanko. Naprawdę cholernie wygodna. I jeszcze narzutka była.
  • Miałem straszny sen. Śniło mi się, że były wybory i nie mogłem nigdzie znaleźć wyników!
  • Dorabiałem na początku studiów jako Szkot w kilcie - żywa reklama szkoły językowej. W życiu mnie tyle kobitek nie zaczepiało :D
  • @Kuba_ i @Dyzio_znowu, a co z włosami na nogach, golicie?
  • Dyzio_znowu napisal(a):
    Miałem dziś hiper mega realny sen, w którym pojechałem autostopem do Lublina w pastelowej sukience mini
    Sukienka sukienko nualesz za samosz opkreślenie jej "pastelowo" oras "lila" +10 do pedalcwa.

• Jaki to kolor pastelowy?
  • marniok napisal(a):
    Jaki to kolor pastelowy?
    U mie na dzielni za samosz takiesz zapytanie mukbym wew morde dosteć.
  • marniok napisal(a):
    Jaki to kolor pastelowy?
    Na moje oko, z grubsza, to taki nie za ciemny, nie za jasny, do czerwonego niepodobny.
  • edytowano July 2019
    Dokonałem wywiadu i się okazuje że pastelowy to może być w zasadzie każdy kolor ciepły byle jasny.
    Ja myślałem że to taki cielisty połyskujący....
  • Gnębą napisal(a):
    Dyzio_znowu napisal(a):
    Miałem dziś hiper mega realny sen, w którym pojechałem autostopem do Lublina w pastelowej sukience mini
    Sukienka sukienko nualesz za samosz opkreślenie jej "pastelowo" oras "lila" +10 do pedalcwa.

Coś w tym jest.....
  • edytowano July 2019
    marniok napisal(a):
    Dokonałem wywiadu i się okazuje że pastelowy to może być w zasadzie każdy kolor ciepły byle jasny.
    Taki jak obrazek malowany pastelami.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Pastelowy = rozmyty, rozwodniony, niejaskrawy.
  • Gnębą napisal(a):
    Dyzio_znowu napisal(a):

A tam, mam zone i 2 corki, nie takie rzeczy juz wiem...
  • edytowano July 2019
    Ja nawet - zdegustowany niedbałym jej stylem - zmuszałem córkę do wspólnego oglądania na yt pokazów
    Ralpha Laurena, Oscara de la Renty itp.

Na razie groch o ścianę.
    A żona... hmmm
    Mam wrażenie , że w tej rodzinie własnie ja wybrałbym najładniejszą sukienkę.
  • edytowano July 2019
    To ciekawostka, ktorej wiedziec nie planowalem a wiem ze wspomnianego zrodla - polskie torebki z firmy Chylak to jest teraz najmodniejsza rzecz pod sloncem. Gwiazdeczki z calego swiata sobie ja kupuja, a kolejka po nia ma 15 tysiecy ludzi. Co ciekawe, na przedzie kazdego egzemplarzu jest napis "MADE IN POLAND".

https://www.elle.com/uk/fashion/celebrity-style/a28256737/alexa-chung-glastonbury-bag-waiting-list/
  • Nie golicie, pewnie dlatego
    Zawsze wielką popularnością cieszył się Szkot z ukrytym eksponatem. Podobnie jest w tym roku. Szkota sponsorują Zakłady Gazu Naturalnego i rada miejska Glasgow, ze składek.
  • polmisiek napisal(a):
    To ciekawostka, ktorej wiedziec nie planowalem a wiem ze wspomnianego zrodla - polskie torebki z firmy Chylak to jest teraz najmodniejsza rzecz pod sloncem. Gwiazdeczki z calego swiata sobie ja kupuja, a kolejka po nia ma 15 tysiecy ludzi. Co ciekawe, na przedzie kazdego egzemplarzu jest napis "MADE IN POLAND".

https://www.elle.com/uk/fashion/celebrity-style/a28256737/alexa-chung-glastonbury-bag-waiting-list/
    Nie dostrzegłem czy wspominają w tym artykule o Polsce. Wspominają?
  • marniok napisal(a):
    @Kuba_ i @Dyzio_znowu, a co z włosami na nogach, golicie?
    Szkot w kilcie z ogolonymi nogami???
    poprawne brzmi:
    Z gaciami czy bez łaziłeś w kilcie?
    !
  • marniok napisal(a):
    kup sobie kredki pastelowe- zestaw 48 szt - i będziesz znał kolory pastelowe!
  • A cusz tosz? Japąski sę Kulegi Dyzia sie zmaterializał?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.