Ludzieee! To się naprawdę stało. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Doktor nauk humanistycznych Krzysztof Gawkowski (35 l.) jest żywą reklamą polskiej edukacji po 89 roku: stwierdził, ze cofajac projekt emerytur po 40 latach pracy, Komorowski "zachował sie jak szmalcownik"
The author has edited this post (w 26.05.2015) Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Człowiek ściskający Bronisława to niejaki Waldemar Strzałkowski, wsławiony tym, że prawdopodobnie pod wpływem alkoholu składał wieniec na grobie śp. Anny Walentynowicz. Jego syn Krzysztof to wicemarszałek Woj. Mazowieckiego. The author has edited this post (w 26.05.2015) W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
"Jest spory bunt w tym kraju" - mówi etatowy wolontariusz z Młodych Demokratów który z Bigosem jeździł autobusem. "W naszym kraju" - poprawia go zza kamery wywiadowca ze szczujni. "e .. khm .. y .. w naszym kraju" - koryguje bigosiarz 3:20
Takie elity. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Wszystko widzieliśmy i słyszeliśmy. Tylko dostrzec i usłyszeć nie potrafiliśmy. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Z TVPRegionalnej dowiedzialem sie, ze w zwiazku z pozbawieniem nowych dowodow danych o miejscu zameldowania, banki zadaja od kredytobiorcow zaswiadczen z gmin o zameldowaniu
Po angielsku to chyba toto: TFW = That Feel When jeszcze rozszerzenie: Followed by some feel you should be able to relate to. TFW you smoke the day's first cigarette --- ------ to uczucie (to uczócie) gdy … [zwrot z demotywatorów] --- ------ http://knowyourmeme.com/memes/i-know-that-feel-bro patrz niżej – podtytuł „precursor” - to poszło stąd w tamtą stronę! – mało o zachodzie wiem, więc się dziwię … i w sumie cieszę --- --- ale TFW 0% - nie rozumiem, za tempy jezdem ;-( === =================== Jako że nie zajarzyłem któż to … to znalazłem: Wywiad z Panem Michałem Gniadek-Zielińskim, kandydatem Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke na Radnego Gminy Celestynów w okręgu 12. a w nagłówku: 7 miesięcy ago (= handsy opadają)
TW LECH Wynik wyborów pokazał, że na scenie politycznej potrzeba dokonać zwrotu. Trzeba zmienić tak zastarzały już establishment. Tę zmianę niósł Bronisław Komorowski. To Bronisław Komorowski był reprezentantem ruchu odnowy środowiska politycznego
TW LECH : Wynik wyborów pokazał, że na scenie politycznej potrzeba dokonać zwrotu. Trzeba zmienić tak zastarzały już establishment. Tę zmianę niósł Bronisław Komorowski. To Bronisław Komorowski był reprezentantem ruchu odnowy środowiska politycznego
ruch odnowy WSI. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Petru: dalsze osłabienie franka jest bardzo prawdopodobne 16-03-2009, ostatnia aktualizacja 16-03-2009 15:23 Frank szwajcarski może się dalej osłabiać i jest mało prawdopodobne, by kiedykolwiek kosztował jeszcze 3,20 zł - uważa ekonomista Ryszard Petru.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
The author has edited this post (w 26.05.2015)
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
A pan doktor choć lewizna to ma dziś u mnie plusika. A co mi tam!
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
The author has edited this post (w 26.05.2015)
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/czarno-na-bialym-gorycz-porazki,545618.html
"W naszym kraju" - poprawia go zza kamery wywiadowca ze szczujni.
"e .. khm .. y .. w naszym kraju" - koryguje bigosiarz
3:20
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
https://twitter.com/LBalcerowicz/status/603468133609938944
W jedności siła!
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
pkukiz 08.02.2012, 15:09
Kolejny wspanialy sukces wladzy ludowej
TFW = That Feel When
jeszcze rozszerzenie:
Followed by some feel you should be able to relate to.
TFW you smoke the day's first cigarette
--- ------
to uczucie (to uczócie) gdy
…
[zwrot z demotywatorów]
--- ------
http://knowyourmeme.com/memes/i-know-that-feel-bro
patrz niżej – podtytuł „precursor” - to poszło stąd w tamtą stronę! – mało o zachodzie wiem, więc się dziwię … i w sumie cieszę
--- ---
ale TFW 0% - nie rozumiem, za tempy jezdem ;-(
=== ===================
Jako że nie zajarzyłem któż to … to znalazłem:
Wywiad z Panem Michałem Gniadek-Zielińskim, kandydatem Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke na Radnego Gminy Celestynów w okręgu 12.
a w nagłówku: 7 miesięcy ago (= handsy opadają)
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
http://www.parkiet.com/artykul/791573.html
https://twitter.com/MariuszGierej/status/604998368922845184
The author has edited this post (w 31.05.2015)